local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīves patiesība.3

Vai kādreiz esi padomājis par to, kāda dzīve varētu tieši TEV bez visām šīm lietām, kas ir nākušas pasaulē kā jaunākās tehnoloģijas? Xbox, Wii, Dators, un visas pārējās lietas, ko esi tik ļoti iecienijis. Padomā.

Šoriez piedāvāju eksperimentu, kas varētu uzlabot tavu dzīvi.

Pieņem izaicinājumu-Atpūties no visām lietām! Rīt ir svētdiena, labākais laiks, lai izskrietu līkumu mežā, vai vienkārši izbaudītu atpūtu no darbiem, un/vai datora, Xbox vai citām štellēm!

Atver garāžu, saņemies, un sameklē savu bērnibās rīsriteni, kādu bēniņos noputējušu spēli, vai jau sagatavo Snovbordu! Tā nebūs velti nodzīvota diena.

P.S.Šo te iesaku visiem teeneidžeriem, kas to tik vien dara kā sēz pie Datora.Neesmu nekāda mamma, bet tikai dodu iespēju atkal piedzīvot tās dienas, kad dators vēl nebija Tava dzīve.

Man ir personiska pieredze, ar ko varu dalīties!

Es pamēģināju caur lūku ielīst vēsajos bēniņos, lai atrastu bērnības mantiņas.Man sanāca.Es pamēģināju saprast Mežu.Man sanāca.To rīt darīšu atkal.Es mēģināju neieiet savā istabā pie laptopa.Man sanāca.Es izpildīju kādu mākslas skolas darbu no visiem sirds dziļumiem.Man sanāca kā nekad.

Es tikai saku-Mēģini.Un Tev sanāks.

Kate.

38 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

nah

0 2 atbildēt