local-stats-pixel fb-conv-api

Darba meklētājiem.40

163 7

Mans pacietības mērs ir pilns. Esmu dusmīga.

Jau kādu laiciņu meklēju darbu. Eju uz pārrunām. Ir gājis visādi, bet pēdējā laikā tas vairs nav izturams. Sūtu CV un pārdevējām, asistentiem, administratotiem un tamlīdzīgiem pilnīgi normāliem amatiem, bet...

1. Mani uzaicināja uz pārrunām par oficiantes kandidatūru un kādu klubiņu Lāčplēša ielā. Ierados, bet jau iesākumā likā dīvaini. Tas klubiņš bija pagrabs ar uzrakstu "PIRTS", tur man piedāvāja strādāt par konsumācijas meiteni. Nezinātājiem - iet koļīt ārzemniekus un tad vest viņus uz turieni, visu vakaru flirtējot ar viņiem, par to saņemot naudu. Kad dusmīga pateicu, ka tas jau nu galīgi nav oficiantes amats, viņa man teica, lai neuztraucos, ka varot piedzerties bez maksas un vienīgais, kas jāsniedz, tā ir erotiskā masāža. Nu bāc, kas es kāda palaistuve? Bet nu tas tā, kam negadās...

2. Zvana no "Austrumu robežas". Paskatos netā - baigi labi. Prestiža iestāde. Pārlaimīga dodos uz pārrunām, bet ko man saka - tā lūk esot ikdiena. Austrumu robeža darbiniekus nemeklējot, bet kāds iestādījums aiz stūra, regulāri dodot viņu adresi, lai pievilinātu. Atkal konsumācija... Ar to manas oficiantes karjera beidzās emotion

3. Tiku aicināta uz kādu viesnīcu Rīgas centrā par administratori... web čats... pretī bija jauns čalis, kurš nu visādi flirtējot mēģināja mani tomēr piedabūt strādāt... lieki teikt, ka nepiekritu un dusmīga teicu, ka zvaīšu Bez Tabu, jo tiek tērēts mans laiks, zvanot un sakot, ka tas ir administratores darbs.

4 Un pēdējais, dažas dienas atpakaļ... pievilcīgs sludinājums ss.lv, kādā skaiStumkopšanas salonā centrā, par adminisTratori. Alga 300 uz rokas. Nav jāstrādā katru dienu. Domāju - ideāli, tik likās tā dīvaini... iemetu e-pastiņu googlē un protams, atvēra pornonet.lv, ka izmasēs visās vietiņās un tā... citā adresītē bija cits sludinājums, ka jādzīvo uz vietas 3 diennaktis, iedod darba formu (bildītē bija medmāSiņa) un tamlīdzīgi. Uz šito pat neaizgāju..

Esmu tiešām dusmīga, kapēc man jātērē savs laikS ejot uz tādām vietām. Vai patiešām nav normālu darbu? Tad vismaz varēja ielikt sludinājumā patieSību, lai atsaucas tāS, kurām interesē šāda veida darbi... VienkāršI psc.

163 7 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http:// ZB
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

saprotu tevi - Ar šitiem web aministratoriem 1x gadījās pašai iebraukt auzās, tāpat kā tu aizgāju mājās. Un pats galvenais - darbs studentiem, WTF?  

Tā vien lielas, ka Latvija ir viens liels bordelis, goda vārds!

18 0 atbildēt

izņem cv no gribu.lv, tam vajadzētu palīdzēt.

13 4 atbildēt

viss labais tikai caur blatu

6 0 atbildēt

Vienkārši vajag meklēt darbu normālās vietās, kuras tu zini, nevis kaut kādos mistiskos pagrabos. Kas vainas darbam kafejnīcā par kasieri, oficianti? Kas vainas darbam sporta zālēs par to beibi, kas sēž visu laiku aiz galda un apskaidro visiem abonomentus, un pēc tam iekasē naudu, bet parasti spēlē telefonu? Arī lielās firmās un birojos ir iespēja dabūt darbu, ja ir daudz darba, tad firmai vajag kādu, kas dara nobrainer darbus - šķiro dokumentus, sūta rēķinus utt. Pats esmu loģistiķis un nesaskatu savā darbā neko tādu, ko es nespētu arī iemācīties darīt bez 4 gadiem tehnikumā. Nav tā, kā mammucis teicis - tie visi ir grūti darbi, tur nav ko cerēt bez labas izglītības tikt - bullcrap, ja ir augstas ambīcijas, tad augstu arī tiksi.

Protams, nevajag arī lekt augstāk par savu dirsu, un uzskatīt, ka tu esi tik labs, ka drīksti atļauties iet pie darba devēja un, vispār nepastāstot par savām prasmēm, uzreiz prasīt, cik viņš tev maksās.

8 2 atbildēt

Tapēc mani neņem pa administratoru :D

2 0 atbildēt

Pilnīgas muļķības. Mana meitene vēl pavisam nesen meklēja darbu, 1 nedēļas laikā viņa dabūja paprāvu kaudzīti ar pavisam normāliem piedāvājumiem, un viņai pat bija iespēja beigās izvēlēties, kur lai iet strādāt.. visus savus arba piedāvājumus viņa atrada ss.lv un viss ir kārtībā :) dzīve rit uz priekšu, un viņai ir normāls darbs lielā Latvijas uzņēmumā..

2 0 atbildēt

sludinājumu un reklāmu neatbilstība patiesajai esamībai vajadzētu būt sodāmai un šādi darba devēji izkastrējami.. emotion šitie ķēmi grauj Latvijas vārdu...

2 0 atbildēt

Nu prestižu darbu jau tiešām būs grūti atrast, ņemot vērā to, ka tu mēdz sabāzt lielos burtus vārda vidū.

2 0 atbildēt

vispirms jau kada tev izglitiba?

1 0 atbildēt

Ar izglītību atrast darbu nav problēmas. Bet ja izglītības nav, tad atliek tikai pārdevēja vai "administratora" darbs.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Mīnusus liek tiešām kādi stūlbi sīči. zinu ka pats neesmu nekāds pieaugušais (17) bet no 14 gadiem pa vasarām esmu strādājis. Šogad biju holandē, sastāstīja ka 70- 80 eiro dienā - mierīgi. Ja ar riktīgāko piepūli tad 100 eiro. es uz turieni atbraucu un strādāju ar piepūli cik maksimāli varu, 30 eiro tikai dienādabūju + vēl no tās naudas par dzīvokli lāmaksā un par ceļu 18 km. no darba. nerunājot par ēdienu. 

1 1 atbildēt

ej un skaties pati. ej pa ielu, redzi- kādā skatlogā ielikts: meklējam pārdevēju/frizieri/oficianti. un iekšā! tādu starp citu tagad ir daudz vairāk nekā bija pagājšgad

0 0 atbildēt

Un piemetinot visiem pārējiem komentāriem.. Šādiem rakstiem vieta ir sūdzības.elvē vai kaut kādos forumos...

0 0 atbildēt

Pirmkārt, nezinu, kur tu meklē darbu, ka šitādus atrodi. Un otrkārt, tev piedāvā darbu - nepatīk, nestrādā, priecājies, ka ir pienākums. Darba Latvijā jau ir gana, bet tie darbinieki bieži vien paši ir patizli un zaudē amatu dēļ tā vai arī netiek nekur pieņemti.

0 0 atbildēt

Pamēģini kādā boulinga centrā vai sporta klubā (kā jau te daži min). Pats pārsvarā tikai caur paziņām un draugiem meklēju (kad vajag nedauz piepelnīties). Sludinājumi nepatīk..

0 0 atbildēt

Nepatīk,brauc dresēt sēnes un pievienojies pārējiem šampinjonu pavēlniekiem!

1 2 atbildēt

Sūtu CV un pārdevējām, asistentiem, administratotiem un tamlīdzīgiem pilnīgi normāliem amatiem

 

es gan nekad mūžā neietu strādāt par jebko no tevis nosauktā. Pašlepnums neatļauj būt par nekvalificētu melnstrādnieku.

0 4 atbildēt

Iemācies meklēt darbu, man kā 12. kalses skolniekam bija viegli atrast darbu pēc stundām, kā arī, tagad pirms augstskolas nedaudz naudu papelnīt atradu darbu, neej taču kaut kādos ļevos portālos meklēt darbu, pamēģini caur pazīstamiem cilvēkiem. Nav problēmu iet parakt kaut ko, pastrādāt celtniecībā, vai arī vienkārši tikt kaut kur par veikala konsultanu vai pārdevēju.

0 4 atbildēt

Dzīve ir skarba. Samierinies... Tā pat ja šo tavu rakstu izlasīs te kāds, nekas nemainīsies

0 6 atbildēt