local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu mazie, mīļie Ziemassvētki0

97 1

Musu mazie skaistie Ziemassvētki, brīdis kad Ģimenes sastopas kopā lai sajustu Svētku sajūtas un dāvinātu ne tikai prieku, bet arī savu laiku lai pabūtu kopā.

Ja tev patīk tas ko es daru, filmēšanas virziens un pārējais, nekautrējies pieseko. Jo man ir Ļoti daudz vēl ko jums parādit, sakot no Stopēšanas pa Eiropu, līdz samontētiem mūzikas videoklipiem.

Kas ir Ziemassvētki?

Ziemassvētki jeb Ziemsvētki[1] ir ikgadēji svētki, kuros svin ziemas saulgriežus un Jēzus Kristus dzimšanu. Pasaules lielākajā daļā kristiešu ziemassvētkus svin no 24. līdz 26. decembrim (24. decembrī ir Ziemassvētku vakars, 25. decembrī — Pirmie Ziemassvētki, bet 26. decembrī — Otrie Ziemassvētki). Kristietībā pieņemts, ka Jēzus Kristus dzimis 25. decembrī, tomēr daļā pareizticīgo baznīcu šo datumu aprēķina pēc Jūlija kalendāra, tāpēc vairums pareizticīgo Ziemassvētkus svin 6., 7. un 8. janvārī. Daudzās valstīs Ziemassvētki ir brīvdienas, un tos svin arī cilvēki, kas pēc reliģiskās pārliecības nav kristieši. Ziemassvētku gaidīšanas laiks tiek saukts par adventi. Mūsdienās ierastas Ziemassvētku tradīcijas ir Ziemassvētku egles rotāšana, Ziemassvētku vecītis, piparkūku cepšana un mandarīnu smarža. Savukārt saulgriežus svin ap 20. un 21. decembri, atkarībā no tā, kad tieši tajā gadā saulgrieži iekrīt.

97 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000