local-stats-pixel fb-conv-api

Policisti un stāvvietas Rīgas mikrorajonos26

38 20

Ja nav kur likt mašīnu, brauc ar sabiedrisko.

38 20 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000
CAKs, laikam, savu autovadītāja apliecību būs brokastu pārslu pakā atradis. Ja būtu mācījies autoskolā, tad būtu kaut ko dzirdējis arī par apstāšanās un stāvēšanas noteikumiem dzīvojamās zonās. Policisti, protams, ar intelektu vai laipnību arī pārāk neizcēlās.
8 0 atbildēt

Misters ētika atradies. Tizlenis no cilvēka.

9 1 atbildēt

Par ko var čīkstēt...ej un pats pastradā par policistu.,. Ja nemāki braukt.nav ko uz ceļa rādīties. Labāk brauc ar autobusu. Nebūs problēmas.

6 1 atbildēt
Būtu braucis ar sabiedrisko labāk.
6 1 atbildēt

Cenšos nebūt rupjš, bet šoreiz izspruka "resnais dalbojobs". Guļamrajonos mašīnas nav kur likt tāpēc noparko kā var. Garām taču tiki! Un kādi ceļu horizontālie apzīmējumi zem sniega? Būtu vecāks, varētu pameklēt čekas maisos, stukačs numur viens!

7 3 atbildēt
Stulbie menti 😂😜😂 jo neizskatījās ka tur ātrie vai ugunsdzēsēji tiks garām.
3 0 atbildēt

Njā, kāds laikam arī drīkst savus darba pienākumus pildīt pavirši. emotion 

2 0 atbildēt
Filmētājs kretīns. Riebj. Ētikas paraugs atradies. Tārps.
5 3 atbildēt

Tādu pajoliņu ir pilna Rīga,nomet  mašīnu kur pagadās,pret uzbrauktuvēm uz  trotuāri,ka māmiņas ar ratiņiem atspērušās cenšas ar spēku ieņemt ietvi,pretī māju  ieejas durvīm,bloķējot normālu evakuāciju un piekļuvi spec dienestiem,atstāj mašīnas uz piebraucamajiem ceļiem,kad atliku;sais attālums ir mazāks par 3.m,un par zaļo zonu nemaz nerunāsim. 

2 0 atbildēt

Visi dalbajobi iekšs video, filmētājs kā stučila. nesen pats dabūju sodu jo noliku auto pie šķūņa sienas kur 10 m uz katru pusi stāvēt aizliegts, bet nu es savu auto puskilo no mājām ar netaisos atstāt un nevienam tas tur netraucēja, visticamāk vienīgi tādam mudakam kā šim filmētājam,jo tur tagad regulāri uz nakti tiek atstāti auto dēļ vietas šaurības un nevienam sodus logos neredz, otra lieta menti arī kkādi nekompetenti atsaldeņi. + autoram, mosh tgd tur varēja redzēt dzeltenu līniju, bet ja būtu aizsnigusi, ne visi kas pagalmos noliek auto ne vienmēr tur dzīvo un nezin katru kaktu kas un kā tur sazīmēts.

2 0 atbildēt
Lai pamācās braukt labāk.
1 0 atbildēt

Visi tik gudri uh.. Tad jau noteikti ziņas ārī skataties. Jūs noteikti esat lietas kursā, cik bieži notiek ugunsgrēki dzīvokļos...Noteikti jūs zinat, ne tik senu notikumu, kur dzīvoklī bīja plūdi, bet policīja vilcinājās uzlaust durvis, kā rezultātā iestājās cilvēka nāve.. Nolaidība? Nē nebīja pavēles no augstākiem amatiem.. Tagad atpakaļ pie video, Ja tā ir vienīga vieta pa kuru iebraukt pie poģīša, tur noteikti garām netiktu ugunsdzēsēji, tfu.. ja notiktu ugunsgrēks tad gaidītu 2h kamēr kāds dotu pavēli lai mašinu nostumj, vai arī atrastu īpašnieku? pa to laiku visa daudzdzīvokļu ēka būtu  Jāņu uguns. Jādomā uz priekšu ar galvu nevis dirsu.. Bet jums jau labāk zināt, jūs taču visi esat auto eksperti un baigie noteikumu umņiki, izlasat likumi.lv vienu pantu un viss esmu ģēnījs.. Tur policistiem tā mašīna bīja jāpavāc nost, arī Ātrās palīzības mašīna tur varētu netikt.. Jo katra sekunde ir no SVARA... jūs tak spokos esat reali zābaki..Salasaties kautkādu fufeli no kiviča dienasgrāmatas un mētajat varoņus.. 

3 2 atbildēt

Poličiem laikam melnā diena, mājās draudzenes nedod, vai kas..   emotion 

2 1 atbildēt

K-k-kas? Viens ir neapdomīgi nolikt mašīnu, otrs ir izmisīgi censties dabūt skatījumus par 'neko'. 

Kādreiz 'trendīgi' bija darīt neapdomīgas stulbības kameras priekšā, tagad 'trendīgi' ir brukt virsū cilvēkiem, kuri strādā valsts iestādēs. Ne šis pirmais, ne pēdējais - bet viens no neskaitāmajiem pasīvi agresīvajiem video. 'Es jums maksāju algu', 'kapēc jūs nedariet savu darbu pienācīgi', 'es jūs drīkstu filmēt jūsu darba laikā'. 

Nedomāju, ka es tā kādreiz teikšu - bet žēl valsts iestādēs strādājošos, kas krituši par upuriem - ar kameru aprīkotiem, mazvērtību pilniem cilvēkiem.

0 0 atbildēt

Šeit lielisks piemēr SPIED UZ MANIS kas notiek, kad nav vieta kur nolikt mašīnu un to novietu ceļa vidū. 

0 2 atbildēt