local-stats-pixel fb-conv-api

Pametu Latviju, pārceļos dzīvot uz Amsterdamu.197

333 30

Pametu Latviju, pārceļos dzīvot uz Amsterdamu.

Katram ir savi mērķi dzīvē ko vēlas sasniegt, bet dažkārt dzīvojot Latvija tas šķiet nereāli. It īpaši ja tu dzīvo Rīgā, īrē dzīvokli, maksā pusi no algas par viņu.Tad degviela vai sabiedriskais, kas kuram labāk patīk, tad rodas jautājums, cik ir liels procents kas spētu nostabilizēties pats, neņemot kredītus un visu pārējo lai uzceltu, nopirktu vai izremontētu savu dzīvokli?

Es esmu paceļojis, gan ar stopiem, gan kur citi nevēlas doties, bet laiks ir nostabilizēties viena vietā.Tam vajadzīga nauda, tieši tāpēc dodos uz Holandi lai iekrātu un īstenotu ar draudzeni savu sapni, par skaistu māju, bērniem un stabilitāti. Nodrošinot visu sakumam lai var turpināt sapņus īstenot.

Ja vēlies redzēt, dzirdēt un tikt informēts ka norit mana sapņu izpildes gaita, kā arī nelielie projekti ko planoju īstenot Amsterdamā. Tad droši pieseko, katrs jūs man esat kā cerība ko ielikt savā makā un doties ar lielāku spēku īstenot sapni.

333 30 197 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 197

0/2000

Lai izdodas viss iecerētais! emotion

4 0 atbildēt

Paceļot jau viens, dzīvot ir cits. zini cik maksā maza dzīvokļa īre Amsterdamā? emotion emotion 1k eur, ja tiec pie normāla darba, tad forši, bet ja plāno strādāt melno kaut kādā fabrikā, tad sorry, būs grūti. Nīderlandē ir arī obligātais veselības nodoklis, ap 100e mēnēsī, ļoti dārgs sabiedriskias, mašīnas nodokļi lieli... pārtika tikai normālās cenās. emotion 

3 0 atbildēt

Pirms prasi, lai sekoju varbūt pacenties uztaisīt vismaz kaut ko kvalitatīvu?

3 0 atbildēt

emotion

3 0 atbildēt
Ar meiteni nu jau 5gadus dzivojam NL un abi veeljoprojām sapņojam atgriezties laimīgiem atpakaļ mūsu mīļajā Latvijā.
3 0 atbildēt
Lai tev veicas 😁👽
3 0 atbildēt

Un kāpēc tas visiem jāzina? emotion 

3 0 atbildēt
Vēlu veiksmi un lai izdodās.Bet no savas pieredzes varu teikt,ka nav laimes ārzemēs,pats biju prom gandrīz 10.gadus.Nauda ir vairāk,bet tas arī viss.Un pats Rīgā dzīvoju un nav tik traki kā saki.Ja māk kruķīties nav problēmu.Bet kā teicu,lai viss plānotais izdodās.
2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai vajag pamest Latviju?

Cits variants: Nē

3 1 atbildēt

Ne tādam sīcim kā tev to lemt. Pieaudz un tad runā. Mīnuss

5 3 atbildēt

Veiksmi Tev! Īsteno sapņus un atgriezies. emotion 

4 2 atbildēt
Vienīgā Holandes problēma ir milzīgais musulmaņu bars,kas etniskos holandiešus terorizē katru dienu!!!Bīstama vieta kur dzīvot!!!emotion
2 0 atbildēt
Pats dzīvoju NL. Iesaku izlasīt grāmatu "Rich Dad and Poor dad", uzreiz man mainijās priekštats par Algām,naudu un īstajām LV problēmām. Tadēļ vairs daudz,kas neliekas vairs tik drūmi, un izglītojoties cilvēks sāk mazāk vainot citus savās neveiksmēs.
1 0 atbildēt

Viss jau forši. Pats dzīvoju holandē, 50km no Amsterdamas. 

Cerams, ka neaplauzīsies, bet nu ir tā, ka tā ir tūristu pilsēta un tur viss ir overpriced. Nu īres maksa tur ir astronomiska. Pelnīt 10EUR/H nebūs pietiekami.. (divistabu dzīvoklis +- normālā mājā maksās aptuveni 1200eur/menesi vai vairak..un rēķinies ar to, ka īpašnieks prasīs officiālus ienākumus parasti x4, lai būtu maz riska viņam..nu ja tu pelnīsi 4800menesii, tad viss bus jauki) Ja vien tāpati viesnīca nepiedāvā tev uz vietas tur apmesties. emotion

Padzīvojot šeit sapratu, ka Latvija ir daudz daudz jaukāka vieta. Skumjā lieta ir valdība un ekonomiskā situācija, kas lika pārvākties..

2 1 atbildēt

@Aptauja: Vai vajag pamest Latviju?

Cits variants: Dodu priekšroku dzīvot savā dzimtenē Latvijā.

4 3 atbildēt

Tiem 50%, a huļi Jūs te esat?

2 1 atbildēt

Pēc taviem tekstiem izklausās krietni mazāk. Apmēram uz gadiem 15. Iemācies vienreiz būt pieaudzis, un diskutēt pieklājīgi, bez rupjībām.. mīnuss.

2 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Ja gribās dzīvot labāk nekā iepriekš tad ir jādodas prom un tur nevar neko darīt! Latvijā ļoti grūti ir kādu naudu nolikt malā un uzkrāt,sevišķi ja tev nav sava dzīvokļa,tu īrē un strādā Rīgā,jo īres cenas ir dārgas un algas ir smieklīgas! Es arī aizbraucu prom un nebiju diezko laimigs,bet tagat jau esmu pieradis,bet neteiktu,ka negribētu atpakaļ!!   emotion  

4 4 atbildēt

Pagajusas brivdienas biju Amsterdama, pilseta skaista ir daudz skatamu objektu un muzeju, cenas ir kosmosa kaut gan pats dzivoju Luksemburga man liekas ka dzives dardziba Amsterdama ir daudz lielaka. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »