local-stats-pixel fb-conv-api

Mans hobijs - Latvija!4

65 0

Kā dizaina konkursa uzvarētājs Latvijas Pasts rīkotajā pastmarku konkursā, Postcrossing pasākuma ietvaros es uzstājos ar nelielu prezentāciju, lai pastāstītu par pastmarkas dizainu un savu hobiju veidojot pastkartes ar Latviju.

Piedāvāju tev ielūkoties manā prezentācijā par manu ikdienas hobiju - skatkartes.lv, kas nu jau aizņem gandrīz visu manu brīvo laiku. Ir tapušas neskaitāmas pastkartes, graffiti skiču grāmata, video blogi, plakāti, suvenīri un tagad arī t-krekli - Latvija UZ krekla!

Ja zini vēl kādu foršu vietu Latvijā ko būtu vērts dokumentēt - raksti komentāros un apskati objektu karti skatkartes mājaslapā.

65 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Malacis! Vēl ,protams, varu ieteikt no Vidzemes puses - Rauna, ļoti skaista maza pilsētiņa/ciematiņš. Vai tās pašas Cēsis, Sigulda.. emotion

3 0 atbildēt

Protams Cēsīs, Valmierā, Siguldā un visā Gaujas nacionālajā parkā ir ārkārtīgi skaisti, tur dažāda veida bildes var uzņemt. Jelgavai, Daugavpilij un Krāslavai arī ir savs šarms un burvība. Runājot par pamestām un vecām ēkām, Latgalē tādu ir ļoti daudz, ir kur izvērsties. Protams, jāatzīmē, Skrundas bijusī militārā pilsētiņa.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt