local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas Youtuberi TV reklāmā7

12 7

LMT sadarbībā ar reklāmas aģentūru DDB radīja TV reklāmu, kas sastāv tikai no Latvijas Youtuberu vlogiem un strīmiem. Arī mans vlogs uz dažām milisekundēm ir to starpā.

Lai arī esmu priecīgs par šādu pasākumu, lūk mani divi centi par šo reklāmu.

12 7 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Stulbi, ka LV youtuberi sevi nenovērtē un dod savu materiālu par brīvu šādiem lieliem, starptautiskiem uzņēmumiem. Un kāds sausais atlikums? Viņiem reklāma, bet Ervīn, kas tev? Kā bija vidēji 3 jauni abonenti mēnesī, tā ir vēl jo projām. Neielika ne linkus sociālajos medijos uz jūsu video, ne atsauces, jo viņiem vienalga! Dabūja ko gribēja un prom. Viens lv youtubers jau teica, kad latviešu youtuberi beigs visam piekrist bez maksas vai fantas pudelēm, tad arī lv youtube sāks pelnīt.

2 0 atbildēt

Priecājies ka tā, citādi varēja paspīdēt arī raidījumā kriminal inform  emotion 

0 0 atbildēt

un preškam paspīdēt kādā reklāmā ko nevien neredz? (es piemēram izmantoju internetu, telefīzoru neskatos jau kādus 15 gadus)

0 0 atbildēt

Varu iedomāties tavu sašutumu, redzot reklāmu - skumji.  Mani kaut kā nepamet sajūta, ka LMT noalgoja praktikantu, kura uzdevums bija uztaisīt mazbudžeta reklāmu. Atgādina Manoviča darbus - paskatās kas ir pieejams un tad tik kategorizē, lai izskatās, ka ir dziļā doma apakšā.

Piekrītu Bilkam, nākamreiz vainu naudu vai līgumu kurā skaidri rakstīts, ka youtubera vārds reklāmā parādīsies.  emotion 

0 0 atbildēt