local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc es pārvācos dzīvot no Lielbritānijas atpakaļ uz Latviju?25

101 6

Sveiki visiem! Šajā video es izmēģināju savu green screenu, bet video tapšanā, tika izmantota tikai viena lampa, tāpēc ir mazliet sliktāka kvalitāte no vienas puses, bet manuprāt, ka iznākums nav tik traks. Nākošo reizi, ja veidošu tāda tipa video, tad zināšu, ka jāizmanto abas divas lampas. Patīkamu skatīšanos, kā arī piebilstu, kā video ir tikai mans viedoklis un tikai mana dzīves pieredze, katram tā ir savādāka un ne visi, kas brauc uz Lielbritāniju, saskarās ar tām pašām problēmām ko es, tāpēc iesaku skatīties no malas adekvāti un saturīgi paust savu viedokli.

101 6 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Tas jau ir tikai pozitīvi, ka kāds atgriežas atpakaļ LV un pat saredz šeit nākotni. emotion Turklāt to pieredzi, ko Tu ieguvi Lielbritānijā, varēsi izmantot Latvijā, tā noteikti ļoti noderēs un palīdzēs. 👍

10 0 atbildēt

Tapec ka zemenu raza nolasita.

7 0 atbildēt
Viss atkarīgs, kādā sfērā vēlies/vari strādāt. Daudzās profesijās LV vienkārši nav iespējams strādāt.
6 0 atbildēt

Noskatījos "videovēstījumu" un samējos. Tas viss izskatās kā "puišelis sagribējis pie mammītes, jo apnika pašam par sevi gādāt". emotion

Es šeit UK, dzīvoju jau 9.gadu, pa šo laiku esmu kļuvis par britu pilsoni, un patiesībā netaisos nekur projām braukt... hmm, ja nu vienīgi uz Kanādu  emotion ...hmm, nu jau gan kā brits. 

Jā, pirmie 3 gadi ir ļoti smagi. Viss ir jāsāk no nulles. Viss ir jāiepazīst, jāadaptējas, jāiemācās, jāsaprot. Turklāt jo vecāks esi, jo grūtāk ir iedzīvoties. Jaunulim tas process ir daudz reizes vienkāršāks. Pirmkārt jau valoda padodas vieglāk, arī vieglāk ir rāpties pa karjeras kāpnēm, vieglāk iedzīvoties (protams, ja ir vēlēšanās)

Personīgi es nožēloju, ka noraustījos emigrēt kad man bija tikai 26. Uz šo brīdi mana dzīve būtu nokārtota par visiem 200%.

5 0 atbildēt
Klīst baumas ka Sviesturam labāk patīk latviešu desas, jo resnākas un labāk izstaipa zarnuemotion
3 0 atbildēt
Nobijies no BREXIT Ahahahah 🔥😂
4 2 atbildēt
Brexit
2 0 atbildēt

lohs tu esi guņča.

1 0 atbildēt
Nu cik ilgi... emotion
0 0 atbildēt
Lai Dieva svētība tavai patriotiskajai ģimenei!!!Par LATVISKU Latviju!!!
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

tapec ka tu esi   m i z a l s

3 4 atbildēt