local-stats-pixel fb-conv-api

Heiteri naktī uzbruka manai mājai | Sašāva mašīnai stiklu | VLOG's46

157 48

Ja vēlies pieseko man YouTubē un Instagramā - KristoferaDzīve

Paldies par atbalstu.!

157 48 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Es gribētu uzzināt kāpēc kāds tevi vispār skatās? Runā kā tāds cirvis, neko interesantu nedari. Pilnīgs sviests. Par kādiem heiteriem tu runā? Tu esi neredzams, nevienam nepiš.

23 2 atbildēt
ko tu vari muldēt, pats sacaurumoji stiklu, lai būtu ahu*ena kruts, un lai tikai dabūtu jobanus skatījumus. UN kā tu zini ka naktī sašāva? un ko tad viņi mājai nodarija? emotion
19 0 atbildēt

Dramatisks video ar dramatisku tekstu un mūziku. emotion Congrats, now you' re a drama queen. emotion Es nesekoju tavām aktivitātēm ne youtube ne arī kur citur un arī neplānoju to darīt. Taču šādus sūdainus video ar tukšu saturu ieteiktu nelikt nekur. Un ja ir tik slikti - padomā, kāpēc gan tā un ja ir vēlēšanās doties prom, tad dodies , neviens ar varu nekur nespiež atrasties. emotion 

14 0 atbildēt

Jau gribēju raksīt, ka ložu caurumi stiklā izskatās savādāk, bet beigās pats pateici, ka stiklu ar naglu sabakstīji. Visu atmaskošanas prieku aplauzi.

11 0 atbildēt
Tu esi tīri simpātisks. Pieņemu, ka esi no laukiem, jo ir dialekts, kas cilvēkus kaitina,neuztver tavu domu. Tās ir kulturālās atšķirības, kur esi audzis, tādēļ nevajadzētu sevi par publisku personu padarīt. Izskaties pēc jauka,sirsnīga lauku puiša, kuram sirsniņa noteikti labāka par Rīgas mūžīgajiem apčakarētājiem, aukstasinīgiem cilvēkiem, bet tiešām iesaku atrast citu nodarbi, piemēram, nodarbojies ar galdniecību, ceļo pa pasauli. Veiksmi Tev, Kristofer! Un visiem pārējiem arī.
8 0 atbildēt

nu dikti pinkšķigs rakstiņš emotion   un dikti reāli tev jāiet pie dikti reāla logopēda reāli emotion un reāli janopelna reāls piķis reāli nododot savu caurumaino spaini tolmetā ...reāli emotion un vissmieklīgakais reāli šajā pasākuma ir tas bārdainais cilvēciņs ar kameru un zīmīti,,reāli emotion

10 2 atbildēt

Strādāt neesi mēģinājis? emotion  P.S. -2 

10 3 atbildēt

Ka tik nebūs CaKs uzdarbojies.  emotion  

9 3 atbildēt

Nu, REĀLI, Tu esi lohs.veiksmi tev, tikai šo vārdu retāk izmanto, bet lohs tā vai tā esi - ārstējies  emotion 

8 2 atbildēt

a ko Tu biji gaidijis?nekas nepaliek bez sekam.

5 0 atbildēt

Zinot Tavu reputāciju, es brīnos, kad tomēr kāds tā reāli arī neizdarīja. Priecājies. Nebīji uzrāvies uz pareizajiem cilvēkiem.  emotion 

5 0 atbildēt
Reāli žēl, ka reāli tā nav patiesība. Reāli, reāli....
7 2 atbildēt
Autists.
5 0 atbildēt
Ej arsteties debiliki. Uzmanibu trukums no bernibas tev. Laikam viena mantina tik berniba bijusi un ta pati pie zemes pienaglota.
5 0 atbildēt

aiz skaudības ne tikai stiklus var izšaut emotion

4 0 atbildēt

Pilnīgi prasās saskaitīt cik reizes viņš pateica "reāli", tik šaubos ka tas ir iespējams.... Pat ar tīšanu uz priekšu liekas ka dabūju veselu nedēļas devu ar "reāli"... - no manis!

4 0 atbildēt
Nenoliekat Kristoferu, galvenais, ka cilvēks kaut ko dara un meklē. Mēs visi mēğinam jaunas lietas-citiem sanāk, bet citiem-nē. Galvenais ir mēğinăt.
4 1 atbildēt
Tavai mātei tevi vajadzēja norīt. Iedur ar to kaltu sev galvā, dabūsi vairāk skatijumu, losi.
2 0 atbildēt

99% ka pats izpirda logu, lai tik kadu exta skatījumu savāktu. Visu jūs jūtuberi esat vienādi pasisti.

2 0 atbildēt
Un ko darīt, lai iegūtu skatījumus-nožēlojami. Ļoti žēl tevis, turklāt kāds to stiklu ir taisījis, ieguldījis darbu. Pārvērt savus psiholoğiskos kompleksus skaistās lietās un darbos, nepublicējies internetā.
2 0 atbildēt