local-stats-pixel fb-conv-api

Cm punk ufc atgriešanās 3m podkāsts #324

Šoreiz putnu dziesmu ieskāvumā parunāsim par ufc 225 līdz kuram atlicis jau maz;ak kā nedēļa. Ja nekas nenobruks, tad šī būs šogad ar skaļiem vārdiem piepildītākā cīņu karte, kas sevī iekļaus arī ilgi gaidīto CM PUNK attgriešanos būrī! Gaidu arī jūsu prognozes un paldies, ka klausies!

Ja epizodes laikā rdas kādi jautājumi/komentāri/ieteikumi nekautrējies un raksti komentāros vai privāti!

KAS IR PODKĀSTS?

Podkāsts ir audio formāta raidījums, kas neprasa ne jūsu acu, ne roku aizņemtību. Brauc uz darbu vai skolu/pastaigājies/brauc ar riteni/gatavo ēst uzslēdz to fonā un uzzini ko jaunu! To var salīdzināt ar radio raidījumu tikai priekšrocība ir tā, ka nav jāklausās noteiktā vietā, noteiktā laikā kā arī netiek vilkts laiks ar nejēdzīgām reklāmām un iestarpinājumiem

8 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
CM PUNK cīņas stils ir mazliet līdzīgs kā Randy Arton!emotionŽēl, ka Edijs Guero vairs nav dzīvs!emotionR.I.P. Edijam bija superīgs FROG SPLASH lēciens!emotion
1 0 atbildēt

Gaidu viņu atpakaļ WWE. Žēl ka viņš aizgāja no WWE. Viņa modernās ēras rekords turot WWE championship visvairāk dienas vairs nepastāv jo Brock Lesnar pirms nedēļas to lauza. Lai gan es uzskatu ka veljoprojām CM Punk ir pelnijis paturēt šo rekordu jo viņš ir bijis WWE čempions 434 dienas un viņam ir bijušas vairāk nekā 100 title deffenses kamēr Brock Lesnar ir 440+ dienas un bijušas tikai 10 title deffenses. Tākā tas ir negodīgi Brocku uzskatīt par rekorda lauzēju.

1 0 atbildēt
Es jau domāju, ka CM PUNK sen ir miris!emotionMan vairāk patika restlinga zvaigznes no deviņdesmitajiem gadiem.Es agrāk fanoju par Sgt. Slaughter un "Rowdy" Roddy Piper.Vēl patika The Ultimate Warrior.Tas bija aizkustinoši skatīties kā The Ultimate Warrior atvadījās no saviem faniem un pēc tam drīz nomira no sirdstriekas!James Brian Hellwing WE SALUTE YOU!!!
0 0 atbildēt