local-stats-pixel fb-conv-api

Ātrais iluminati ieskats.1

36 1

Es vienkāŗsi gribēju pateikt tiem, kas neredz un nesaprot.

Masveida pasaules prāta kontrole ir īsta, nūs programmē caur TV, filmām, radio utt.

Tas viss liekas kā parasta izlaide, bet patiesībā tā ir psiholoģiska skalošana un gatavošana nākotnei. Lia cilvēkam būtu pieņemt jauninājumus dzīvei un tas viņiem šķistu normālāk un pieņemamāk.

Labākais un pats neiedomājamākais ir tas, ka viss tas messidžs utt tiek parādīts acu priekšā, bet cilvēks jau nenojauš kas patiesībā tiek plānots kā tas strādā un kāpēc tas tiek darīts, jo viņam jau interesē tikai sava dzīve izklaide utt. bet interese par to kas un kā un kāpēc vispār jau nav, vai ja ir tad visa kā ir tik daudz ka mklējot nevar saprast kurš melo un kurš ne.

Tie kas zin kas ir sātans un ap ko grozās šis stāsts, proti, par to ka lucifers apšaubija Dievu, gribēja bū kā viņš utt. tādējādi sīkumos neiedziļinoties, pateikšu kā ir- tas nav tikai stāsts tas ir pa īstam, sātans ienīst cilvēku un Dievu, tāpēc viņš kārdina cilvēku un tas viņam katru paaudzi sanāk arvienlabāk, jo cilvēks jau vairs neapzinās kas ir grēks un kādas ir tā sekas, tas jau liekas vecmodīgi un muļķīgi.

tas viss liekas kā meli, jā patiesība var šķist pavisam prātu plosoša ja vispār nekad par šīm lietām neesi dzirdējis un esi dzīvojis tikai dzīvī ko māca skolās un plašāka interese vai sajūta ka kaut kas nav tā, nav bijusi.

Uzreiz pasaku viss nav tā kā izskatās, viss ir daudz dziļāk nekā tu spēj aptvert. Iespējams tava apziņa vēl nav tik tālu izstiepta la itu saprastu par ko es runāju, bet labi, tas ir tikai laika jautājums. Tie kas arī zin kas ir kas iedrošinu palēnām likt rakstus utt. paskaidrot. Tas ir grūti, jā. Jo saprast vari tika itad ja pats gribi. Un tie kas dzīvo uz nebēdu tāpat šīs lietas nebūs uztveramas.

katrā ziņā sāc domāt. sāc meklēt, meklē uzdod jautājumus kāpēc ? priekškam tas viss ir vajadzīgs? tad rodas atbildes un tas pavediens kļūst garāks un garāks.

Lai jums veicās un tiešām, beidziet sevi mānīt ti kuri to dara. tā būs labāk.

36 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Nu tad sac rakt bunkuru un parvacies dzivei pazeme, tur tevi nekontroles.

4 2 atbildēt