local-stats-pixel fb-conv-api

Ziņa Globālistiem no Slāviem21

8 21

Pasaule sāk celties kājās! Slāvi ir ļoti nacionālistiski un konservatīvi domājoši, vienalga vai viņu valsti vada globālisti vai nacionālisti! Slāvi ir ļoti aktīvi politiskajā telpā, un nepaciešs, ja kāds/i viņiem kāpj uz galvas. Slāviem ir stingrs raksturs, un ne vienu reizi vien, Slāvi ir atbrīvojuši Eiropu, un izskatās ka viņi to izdarīs atkal! Lai dzīvo Slāvi!

Cīņai Sveiks!

8 21 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Kas tas par gejklubu "nah*i" bija?!?

Slāvi?!? Slāvi lai vispirms iemācās ceļus un automašīnas būvēt...

Un tualetē nokārtoties...

  emotion  

8 1 atbildēt
Slāvi ir netikai lieli slepkavas, bet arī lieli meļi!!!Tad kad KRIEVI Katiņā apšāva 20 tūkstošus poļu virsnieku tad KRIEVI gļēvi vainu uzvēla uz vāciešiem, bet patiesība bija šokējoša!!!Slāvus poļus apšāva slāvi KRIEVI!!!Kauns un negods krievu slepkavām!!!Turklāt krieviem par labu poļu šaušanu vēl pasniedza Ļeņina ordeņus!!!
7 1 atbildēt
Vienīgie slāvi kurus es cienu ir baltkrievi, jo viņi latviešiem ir garīgi tuva tauta!!!Žēl tikai, ka baltkrievi ir 90% rusificēti!!!
6 1 atbildēt

Autors laikam grib pievienoties savai kompānija - kas šobrīd skatās uz rūtotu sauli...

4 0 atbildēt
Ko, Tu tur muldi. Atbrīvojuši Eiropu? Drīzākais viņi ir nagla dirsā, kura negribas izrauties. Neļauj kāpt uz galvas? Tu salietojies esi? Visa Krievijas valdība un elita kāp parastajiem slāviem uz galvas. Stulbais Krievu trollis. P.S. Cik tev vispār maksā par šito? Intereses pēc.
4 1 atbildēt
Slāvi ir atbrīvojuši Eiropu???emotionLabi ierēcu par šo ziņu!!!emotion"Atbrīvotāji" bija domāti krievu okupanti vai asiņainie serbi, kas slaktēja musulmaņus???
2 1 atbildēt

Tais viģikos pārsvarā tiek demonstrēti poļi un viņi savienībā ar leišiem patiešām izglāba eiropu pirms kādiem sešiem gadsimtiem no krievu - mongoļu apvienotā karaspēka.  Pie tam tagad ir ziniski pierādīts kad krievi nav slāvi , bet gan somugru- mongoļu jaukteņi un latviešiem radniecība ar poļiem ir tuvāka nekā krieviem. Vienīgais kas bišķi bojā bildi - tā aquafresha plivināšana brīžiem.

2 1 atbildēt

neko labaaki jau shie nav par globalistiem

1 1 atbildēt

Šie video atbilst pašu slāvu teicienam,spēks ir, prātu nevajag.Laikam tāpēc tur,kur pabijuši slāvi ,valda atpalicība un haoss,ja netici paskaties tepat Latvijā,joprojām cīnamies ar padomju okupācijas sekām!!!

1 1 atbildēt