local-stats-pixel fb-conv-api

Tev nav problēmu? Spice!40

1544 9

Jaunieši, ja jums dzīvē pārāk labi veicas, nav problēmu un vecāki jūs joprojām mīl, mēs piedāvājam lielisku risinājumu, lai atrisinātu problēmu, ka jums nav problēmu - SPICE!



1544 9 40 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 40

0/2000

cerams ka tie, kam tas adresēts, saprata

79 2 atbildēt

Jāatceras, kad savajadzēsies problēmasemotion

52 2 atbildēt

No vienas puses pavisam nopietni, bet no otras puses diezgan rēcīgs klipiņš. emotion

44 2 atbildēt

izdomāts labi, bet ir tik skumji skatīties uz šo degradējušo paaudzi

25 0 atbildēt

Man jau sākumā likās ka būs kkas par to jauniešu žurnālu Spice, bet kad ieraudzīju Skuteli jau sapratu ka būs kkas rēcīgsemotionemotion

19 0 atbildēt
Tad lūk ko grib tie atseldētie trenniņbikšaiņi, kuri reizēm piesienas citiem un prasa: Kas i, tev problēmas vajag? Izrādās viņi piedăvā Spice!
16 0 atbildēt

Jebal. dienas humora deva :D

16 1 atbildēt

skatijos pa tV6 episki ;D nebiju gaidijis tadu ''atgrieshanos'' shim barinjam , loooti labs humors.

11 0 atbildēt

bezmaksas ģimenes un sabiedrības nosodījums! SPICE! šitik labs sen nav redzēts emotion

9 0 atbildēt

emotion  

11 2 atbildēt

Man ir tikai viens jautājums!

Šis ir oficiāls „Valstī viss ir kārtībā” spoku profils?

8 0 atbildēt

Esmu mēģinājis, kad vēl nesapratu, kas tas ir, nožēloju-nemēģiniet, katram organisms ir savādāks citam var nekas nebūt katru dienu kurījot, citam viens dūms var būt liktenīgs! Spice nav zāle-tā ir ķīmijaa, tikpat labi variet pīpēt domestos!

6 0 atbildēt

Oficiāls ''VALSTĪ VISS IR KĀRTĪBĀ'' emotion

6 0 atbildēt

Ja man, kāds piedraudēs, tad tam būs SPICE emotion

 Taču, kāda starpība, visi savās problēmas iegrimuši tā, ka pat neredz vairs jēgu nedraudzēties ar problēmām emotion

6 0 atbildēt

emotion ideāli izdomāts :D 

6 1 atbildēt

Tā saucamās ''legālās'' narkotikas, manuprāt, ir kā simbols sabiedrībai, kura ir gandrīz pilnībā aizmirsusi sevi. Nav jau runa par to, kādas narkotikas ir atļautas vai nē. Drīzāk nelikumīgi dažādi apziņas stāvokļi, kuri nav ''izdevīgi'' kapitālisma mašīnai. Piemēram tādas dabas veltes kā psilocibīna sēnes, marihuāna, pejote kaktuss, iboga utt. atraisa apziņu un dziļākos līmeņos pārāda to, ka pasaule, kas tev ir apkārt sastāv tikai no tavām domām jeb personīgajām interpretācijām, kas ir šī realitāte un tādejādi izslēdz jebkādu autoritātes iespējamību un nostāda tevi galvenajā lomā. Tajā pašā laikā mēs visi esam pilnīgi apnarkojušies pašiem to īsti nezinot un neizmantojam pilnībā sava prāta iespējas. Istās narkotikas ir cukurs, alkohols, pārstrādāta pārtika, tabaka utt. Tas visiem tiek tirgots gaišā dienas laikā un tiek uzskatīts par normālu parādību. Šeit arī ir redzams īstais karš. Karš pār mūsu apziņu. Mēdiji, valdība un citas autoritātes tik turpina fabricēt nepatiesus faktus attiecībā pret vielām un mēs tik kā aitu bars klausam un uzskatām to par patiesu. Ir nopietni jāapsver vai daba tiešām kļudījās radot šos unikālos apziņas rīkus. Galu galā pirms industriālā laikmeta nekas tāds nebija un nav brīnums, ka brīvais gars un kreativitāte bija daudz izteiktākas un godā turētas vērtības. Tagad tik tā - strādā(vergo), pakļaujies autoritātei, maksā nodokļus un neuzdrīksties pretoties autoritātei un jau ar dzimšanas apliecību tu skaities kā produkts. Kā arī jāpiemin to, ka vēsturi diktē tie, kuriem tas visvairāk pa kabatai... Ja paskatās uz kultūrām, kurās ir kāds apziņas stimulējošs augs, ir redzama nesalīdzināmi lielāka cieņa pret līdzcilvēkiem un agresija, kā arī pārešķības ir reta vai vispār neesoša parādība

4 0 atbildēt

tikai žēl ka ir problēmas (ne tādas ka video) pat nepīpējot to mēslu emotion

3 0 atbildēt

Spaiss iesūkā....

1 0 atbildēt

Ja gribi problēmas SPICE  emotion

1 0 atbildēt

emotion emotion ironija labākajā variantā!

1 0 atbildēt