local-stats-pixel fb-conv-api

Slims cilvēks9

72 4

Aizvakar skatoties raidījumu - Pustj gavarjat, ieraudzīju šo kretīnu un nedaudz painteresējos par viņu , viņš ir kāds bagāta tētuka izlutinātais bērns , skatamies.

Diemžēl to ierakstu , ko redzēju aizvakar televizorā ,youtube neatradu , šajā raidījumu , šis slimnieks bija sakāvies , piekam pats uzsācis kautiņu ar bārmeni , un dēļ pāris iegūtajām skrambām (es nepārspīlēju MAZAI APBRĀZUMI) , viņš vēlējies iesūdzēt tiesā šo bārmeni , un pārraidē Pustj gavarjat , atdzinis , ka nespēj mājās aiziet normāli uz dušu , jo viss sūrst un pēc šī konflikta pat raudājis , manuprāt šim cilvēkam staidzīgi jāgriežas pie nopietniem ārstiem!

Pārlasot rakstu , sapratu ,ka var nesaprast vienu lietu , tā ir bārmene , ar ko viņš ir sakāvies.





72 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Jap,šī ir sabiedrības daļa no kuras izvairos,liela mute,biezi senči,galvā tukšums/sviests 

11 0 atbildēt

Nu a ko viņš tādu nepareizu pateica?

1. video runāja par to, ka aģentūras čakarē cilvēkus ar tekstiem ''samaksā naudu un mēs tevi par modeli / aktieri (karoč zvaigzni) pataisīsim''.. 

2. video izrādija savu riebumu pret to, ka uz raidijumu atstiepuši meiteni, kura 3 gadus viņu neliek mierā un visu laiku stalkero..

Tātad pirmajā video nekas aplams netika pateikts, un par otro video es arī ļoti labi saprotu, ka, pirmārt, jau 3 gadu laikā var tāds stalkeris noriebties līdz aklam naidam un, otrkārt, man arī besītu, ka, ētera intrigu dēļ (kas paceļ reitingu), to cilvēku atstieptu vel uz iepazīšanās raidijumu, lai visa pasaule pabrīnas kā es reaģēšu.

Protams, personīgi viņu nepazīstu, lai spriestu par to, cik viņš labs vai slikts cilvēks, bet, spriežot pēc dotajiem diviem video, redzu vienkārši cilvēku, kuram savs īpatnējs stils un asa emocionāla reaģēšana, bet neko nosodāmu nemaniju.

8 1 atbildēt

slimais nenormālais gejs... iedot viņam riktīgi pa purnu ko tad tas etiķis dirstu? emotion

6 3 atbildēt

sito redzeju pa tv,tadi smiekli naca emotion

tagad skatoties ta vien gribas pa muti vinam sadot emotion

2 2 atbildēt

1. video 0:55  ADVOKAT !  pārbijos... ;D

0 0 atbildēt

Gaisma spīd, bet mājas neviena nau :)

0 0 atbildēt

gejs emotion

0 1 atbildēt

+

0 1 atbildēt