local-stats-pixel fb-conv-api

Šeit ir atrisinājums visām problēmām.12

Pie šī projekta strādāju aptuveni 4 mēnešus.

Renderēšanas ilgums ~ 260h

Ceru, ka Jums gala rezultāts patiks, diemžēl, laiks bija ļoti ierobežots un nesanāca precīzi, kā bija plānots.. (jā, jā..attaisnojumi).


Peace!

372 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Man nepieleca...

Un arī neatradu atbildi uz jautājumu, kā atrast draugus  emotion 

6 0 atbildēt

kur tu taisi tās animācijas???

5 0 atbildēt

Forsi, bet prasitos krasu dazadiba.

5 0 atbildēt

Nedomāju, ka video var atrisināt visas problēmas. emotion

5 0 atbildēt

man patīk, tā tik turi! 

3 0 atbildēt
Neatrisināja kur pirātiski TWD s7e4 noskatīties kur emotion
4 2 atbildēt

man mazliet izbrīna tīrais renderēšanas laiks 260 stundas.. vai nu izmantoti  daudz lieki objekti, vai kautkas cits nav kārtībā.. Es renderētu pa daļām, iepriekš aizvācot visus nevajadzīgos objektus, vai tos aizvietojot ar parastu tekstūru ( bildi).. tad kopējam renderēšanas laikam vajadzētu būt tuvu paša klipa garumam .. tas ir kopā ne vairāk par pāris stundām.. Kad pats ņemēos ar 3D grafiku, tad kompji bija pavisam švaki, un tad jau tas neaizņēma tik daudz stundas, ja pareizi optimizēja konkrēto kadru ( sāku ar 3D studio ( pat ne ar max, bet vienkārši studio))..

Bet man patrika , bija labs ar apslēptu domu - un krāsas nemaz neprasijās, es gan būtu pamazām visu izkrāsojis un licis klāt tekstūras , bet tas mans subjektīvais viedoklis..  

1 0 atbildēt

nesapratu jēgu no tava komentāra (nedz arī no sava)

0 0 atbildēt

Viss kopumā bija labi, tikai es tavā vietā nečakarētos, un netaisītu tik smalku fonu (piemēram tās daudzstāvu mājas) bet labāk lielāku darbu ieliktu tuvākajos objektos. Un ideja kad vilki tās zaļās līnijas bija interesanta, tikai dažviet sāki haltūrēt ,kad tās līnijas izlido cauri objektam, nevis apiet pa formai. Ps. Varbūt tiešām kautko dari nepareizi, ka tik ilgi renderējas. Man parasti renderējas ne ilgāk par pāris stundām. Moš izprovē arī kādu citu 4D programmu.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt