local-stats-pixel fb-conv-api

Pierādījums Dieva eksistencei ?137

268 70

Vai šis ir pierādījums Dieva eksistencei? Domāju diez vai, bet katrā ziņā liks aizdomāties kur mēs nonāksim pēc nāves. Pie kura mazuļa esi pieskaitāms tu? Izvēle ir katra cilvēka paša rokās. http://www.youtube.com/user/zuzekss - mans youtuba kanāls



268 70 137 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 137

0/2000

Tas nav nekāds pierādijums, tas ir truls mēsls. Tīri tapēc, ka bērni atrodoties dzemdē nespēj domāt par dzivi kas  būs arā. Viņiem pat nav attistijušies instinkti.  Viņi vnk eksisē.. Tapēc dzemdibas nevar pielidzināt kautkādam sarunām starp ticigo un neticigo un filozofēšanu ka ir kautkādi augstāki spēki...

Un vispār  nahuj šitas tēmas cilāt? Neticigie nevarēs  nekad parliecināt ticigos ka viņi ir stulbi un savu dzivi lieki iznieko ticot mītiem, savkārt ticigie nekad nevarēs pievērst neticigo sev.  ticigie var staigāt ar bibelēm pa mājam censties "parunāt par dievu"  vai citādi skalot smadzenes - tā vieta viņi saņems atraidijumus, vai vienkārši pa seju. Es vienmer esmu bijis un vienmēr palikšu neticigais un nekas manus uzskatus nespēs mainīt, tāpat kā es nekad nevarēšu mainīt ticogo uzskatus. Katrs paliekam pie sava, liekamies vienreiz par šim tēmam miera un  vnk turpinam dzivot. Kas būs beigas tas bus. Galīgi pajāt.

 

63 27 atbildēt

paziņa man apgalvoja ka ir pilnīgi neticīga un tāds dievs neeksistē un tie kas tic dievam ir galva slimi. Pienāca diena kad viņas gadus vecais bērniņš saaukstējās, 40 grādu temperatūru tik nogādāts slimnīcā, viņa tur pat uz ceļiem lūdza Dievu lai tik viss būtu kārtībā. Vajadzības gadījumā Dievam tic visi.  funny, huh?

30 8 atbildēt

Kā būtu ar šādu redzējumu ?

Dievu, kādu mēs zinām, ir izdomājis, radījis pats cilvēks. Un ne otrādi. Ļaužu saprātam nekad līdz galam nav lemts izprast kas ir D. Tie var tikai tuvoties šai patiesībai. Ticība arī ir ceļš uz šo patiesību. Un nav svarīgi, kam tici - Kristum, Allāham, Budam, kā arī kas tu esi - gruzīns, ebrejs, latviets, krievs. Tikai jāsaprot ir viens - ne mēs esam galvenie šai pasaulē........

15 0 atbildēt

nu pierādijums tas nav

16 1 atbildēt

Poh, kad nomirsim, redzēsimemotion . Nu, vai ari neredzēsim.emotion emotion

13 0 atbildēt

Zinātne bez reliģijas ir kliba, reliģija bez zinātnes ir akla. (A. Einšteins)

3 0 atbildēt

Nu es, piemēram, pazīstu arī vienu otru ticīgu zilīti. :)

 

Kristietība ir motivējoša ilgtermiņā, un cilvēks ir mazāk atkarīgs no ārējiem apstākļiem un apkārtējo uzskatiem. Ja kristietība ir individuāls pasākums, tad ateisms ir domāts baram. Tāpēc arī ateisms parasti kombinējas ar kreisajiem uzskatiem. 

4 1 atbildēt

ieraugot virsrakstu: awww yissss! let the shitstorm commence! 

ieraugot komentrārus: dammit! why you no arguing, people? :(

2 0 atbildēt

Sava doma tajā visā ir ! emotion

2 0 atbildēt

Nu tu varbūt esi slims, bet ar mani runā Dievs. Jā , jā biiibeli srakstīja cilvēki, nevar būt es domāju ka suņi.... Var būt pat kristieši - ar to es domāju ka ciest un mirt no bada var arī kristieši. Nezinu ar ko labāka par citām reliģijām, lai citi tic kam viņi vēlas bet es ticu Dievam. Nu tad lūdzu pameklē kaut vai internetā gadījumus kad cilvēki bijuši beigti un atnākuši atpakaļ. Ir bijis pat gadījums kad cilvēku veda zārkā uz bērēm ,bet Dievs nosūtīja viņa atpakaļ ,lai pastāstītu redzēto.

2 0 atbildēt

Nuja, pierādījums tas nav, bet aizdomāties liek gan. Bet drīzāk nevis par Dievu (kam es neticu), bet par dzīvi pēc nāves (kam es ticu)

2 0 atbildēt

tāpat kā ir izdomātas reklāmas, lai cilvēki pirktu ražotāju preces, tāpat arī baznīca izdomā visu kaut ko, lai cilvēki ticētu dievam. viņiem tas ir izdevīgi ! gan jau tieši šo video neizdomāja pats pāvests, bet jau vēsturē, sākot ar vidusslaikiem, cilvēkiem pastāvīgi tika skalotas smadzenes ar reliģiju, kā sekas mēs redzam vēl aizvien. neviens nevar pierādīt dieva eksistenci vai neeksistenc un cīnīties par to ir bezjēdzīgi. tādēļ būtībā man besī šis video, jo, lai gan doma ir laba un tipa liek domāt, ka dievs tiešām eksistē .. kāda jēga ir no tā, vai dievs tiešām ir ? ko tas maina ? neko. citi paši var tikt galā ar savu dzīvi, citi savas problēmas uzkrauj dievam.

2 0 atbildēt

Nu, vismaz prieks ka autors nav bez smadzenēm un saprot ka šis nav pielīdzināms situācijai, kad sarunājas ateists un teists reālajā dzīvē, tp pluss no manis +  p.s. jā, esmu ateists un labprat padiskutētu par šo tēmu ar jebkuru citu teistu ;D

2 1 atbildēt

+ par oriģinalitāti emotion

1 0 atbildēt

Nav svarīgi Dievs ir vai nav , man vairāk patīk pafantazēt par to vai ir kaut kas tāds , kas ietekmē mūs. Negribas domāt , ka visa dzīve ir liela virkne random notikumu..vai ir kaut kādas vadlīnijas , vai mēs tiekam vēroti? 

1 0 atbildēt

Un tad, kad abi bērniņi piedzima, māte paņēma bērniņu-ateistu un iemeta to plīti mūžīgai degšanai, par to, ka viņš viņai neticēja.

1 0 atbildēt

Es vienīgais neko nesapratu? emotion

0 0 atbildēt

ielikšu + , skatos te baigi daudz nīdēji, noteikti neviens te savā mūžā nav saskāries ar kādu ticīgo ... sekojam citiem tāteikt, viena tante teica

0 0 atbildēt

Visas reliģijas ir vienādas, nav absolūtas patiesības. Katram cilvēkam jāizvēlas tas, kas viņam ir vispiemērotākais. Reliģiskās idejas pēc vajadzības var tikt mainītas vai kombinētas.

0 0 atbildēt

Acīmredzot raksta autors ir izdomājis veidu, kā tikt pie medaļas "Sensācija", aizskarot tādas tēmas kā reliģija. 

Viltīgi! :)

0 0 atbildēt