local-stats-pixel fb-conv-api

Krāpnieka atmaskošana EDART.TV29

492 1

UZMANĪBU KRĀPNIEKI!

🔴Šogad mūsu mazajā valstī ir parādījies organizēts rumāņu izcelsmes grupējums,kas izliekoties par invalīdiem izkrāpj naudu no cilvēkiem.

🔴Lūdzu nedodiet viņiem naudu,aiz Jūsu labsirdības viņu šeit paliks arvien vairāk.

🔴Latvijā ir daudzas labdarības organizācijas,kuras smagi strādā,pretī nesaņemot neko,tapēc atbalstam tos kuri to ir pelnījuši.

👍Paldies visiem,kas iesaistījās un sūtija krāpnieku lokācijas vietas.

💪 Ja redzat krāpniekus rakstat mums

492 1 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000
Kas tad nu?Rumāņi mūsu čigāniem (oi, atvainojos ROMIEM) darbiņu ņem nost?emotion
26 1 atbildēt
Malacis, ka cīnies pret tādiem krāpniekiem
24 0 atbildēt
Huligāni!!! Traucē kroplim biznesu!! To bidlu 4:20 derētu izslēgt. Pabira, kas neprot latviski.
23 0 atbildēt

Nu un ko lai ar šitādiem imigrantiem lai dara? Valsts valodu neprot, dokumentu droši vien nav, darba nav, dzīves vietas nav. Normālā valstī tādus ar kāju pa dirsu ārā pāri robežai. Latvijas galvaspilsēta paliek par lielu miskasti dēļ tādiem..

18 0 atbildēt

Apbrīnojama bezkaunība, tēlojot slimu govi pie aptiekas vārtiem. Video tak redzams, ka viņš skrien bez kruķa palīdzības. Kādēļ ikdienā jāsteberē un jāmuļķo cilvēkus? Strādāt negrib, tikai dzīvot na haļavu. Tpu, tas nav cilvēks. Un tautībai nav nozīmes, šajā gadījumā, jo lupatlaši ir visur. Citiem - neesiet aitas, nedodiet savu nopelnīto šiem diedelniekiem! Lai tie bambaki vienreiz sāk saprast, darbs mērkaķi par cilvēku padarīt var, ja vien mērkaķim ir vēlme attīstīties par kaut ko augstāku. Ja nē, tad visu gaišu, manis pēc  lai nomirst tādi, nekādu dziļu zaudējumu es personīgi nejustu. Zinu, esmu ļauns bez gala un malas. 

16 0 atbildēt
Tādam na*uj bietē un to štoku mutē iebāzt. Sabraukuši te bļe visādi rin tintini
14 0 atbildēt
Katru dienu šito mūdzi redzu, Prūšu un Maskavas ielas krustojumā 16:30~17:00. Skatās acīs un tēlo slimo ejot pa brauktuvi starp mašînām, kamēr deg sarkanais luksaforā. Vienā dienā redzēju, ka pašvaldības policija bija sasējusi, bet viņu tas neaptur.
13 0 atbildēt

Foršāk būtu bijis noķer viņu ar slēpto kameru, kur vinsh braši soļo. nevis visu laiku vazaties vinjam pakaļ. pēdēja kadrā itkā redams ka normāli patiesībā staigā.

Amerika ar slepto kameru bij viena vecina ar kupri nofilmēta kā iesēzas dzipā pērģērbjas un ka normāla aizbrauc prom jau bez kupra.

13 0 atbildēt

Tad, kad sēdēju vienā ēstuvē ar meiteni un mums klāt pienāca džeks ar lapiņu uz kuras rakstīts, ka viņš ir mēms, slims un kas tik vēl ne, uz lapiņas vēl rakstīts bija lai ziedo naudu, rupji pateicu, lai krāpnieks pišas dirst. Reakcija? - Sāka krieviski mani nolamāt un bezmazvai kauties turpat. Nemaz tik kurls, slims, kropls nebija beigās. Tā kā nav ko palīdzēt tiem, kuri to nav pelnījuši. Ar sūdainu mietu pa muguru un lai iet ielas tīra. emotion

13 0 atbildēt

Tur no kurienes šis atbraucis visi jau to fruktu zina un sūta pāris mājas tālāk. Atbaucis uz šejieni meklēt jaunas biznesa iespējas. Ikdienā uzturos Rīgas centrā un Vecrīgā, tur arī ir labs vietējasi ubagu kontingets. Kādas 2 reizes esmu labās sirds dēļ iedevis dažus EUR. Tomēr uzskatu, ka nebūtu NEVIENAM  no viņiem jādod nauda, lai arī cik slimi būtu visi viņu 13 bērni un viņi paši, jo neviens no šiem cilvēkiem NAV īsts trūkuma cietējs un nabadziņš kā apgalvo, bet gan rūdīt blēdis, kam tas ir dzīvesveids. Dzīvesveids gan ir pretīgs un truls, bet paēst var, piepūlēties nevajag un diži jāsrādā arī nav.  Es katru darba dienu eju 3 gadus uz darbu Vecrīgā un tie paši ubagi arī nāk uz turieni katru darba dienu kā uz darbu... Problēmu var itin viegli atrisināt, protams, šie blēži spēlē uz mūsu jūtām un vēlmi palīdzēt un ir grūti ateikt redzot to nožēlojamo paskatu, bet, ja katrs to naudu, ko mestu viņu cepurē labāk noziedotu, kādam lapdarības pasākumam, piemētam, Eņģeļi pār Latviju vai Bruknas baznīcai utt., viņi visi ātri nozustu, jo nebūtu peļņas. 

12 0 atbildēt
Šitādi ir redzēti vairāki Stokholmā arī, nez kas tā par kaiti ka gaita visiem vienāda 😂😂😂
12 0 atbildēt

Brīnums, brīnums! Kroplis tapa izdziedināts. Aleluja!

11 0 atbildēt

Biju aizlaidis uz galvaspilsētu, redzēju vellēnu.

Bija šis uzraksts un inčīgas klaunu botas emotion 

10 0 atbildēt
Izklausās pēc moldāva , Rumāņi nerunā krieviski .
8 0 atbildēt

Poļu čigāns emotion

8 0 atbildēt

Šitādi parazīti nez kāpēc Polijā ir invāzīja, visos tūristu spotos ir kāds "Nabadziņš" ar 101 kaiti. Vienu super īpašu indivīdu vēl redzēju, kas ar 2 kruķiem, bez maz vai kā krabis, ar super tizli izlocītām kājām(ne jau nu slimības dēļ, bet tā, ka var redzēt, ka speciāli), šķībi izlocījies, velkas maksimāli lēni pāri ieliņai, pagaida 5 minūtes, un tad tāpat atpakaļ, uz otru ielas pusi, un netālu vēl viens, kas pat savu bērnu atvelk līdzi, tikai lai žēlumu uztaisītu.

8 0 atbildēt
Strādāju swe un šitie bija pie visiem lielveikaliem-Lidl,Coop,Willy.vakarā boss ar busu,kam rumāņu numberi šamējos savāc kā pēc darba dienas.nesaprotu,kapēc zviedru policija pret viņiem humāni izturās?
8 0 atbildēt

PIZ*EC. Vienkārši. 

8 0 atbildēt
Besī
8 0 atbildēt

Pilns ar sitiem rumaniem londona, neko citu neprot ka tik diedelet naudu... 

9 2 atbildēt