local-stats-pixel fb-conv-api

Konflikts!12

Kā jau vakar varājāt lasīt ziņu portālā Delfi, Carnikavas pagastā ir noticis kāds gauži nepatīkams starpgadījums. Proti, vīrs, vārdā Jānis Leja, iejāucās nekorektā sporta spēles gaitā un ar dūru palīdzību aizstāvēja savus dēlus. Diemžēl, atrodas veikli darboņi, kuri mēģina šo lietu steigšus politizēt. Rau, saskaņieši sit nacionāļus! Taču šoreiz, tās nav nekādas politiskās debates! Ir cietuši bērni. Un ja, Tavam bērnam uzbrūk, nav laika domāt kurā partijā Tu esi un kādu amatu ieņem. Ir jāaizstāv pats dārgākais kas Tev ir!

Ar nepacietību gaidīšu komentārus.

 
16 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

šeit visu laiku tiek skandēta vienas puses taisnība, vakar lasīju komentāru no peronas, kura esot bijusi klāt, kad viss notika un tas komentārs bija pilnīgi pretējs. Vārdu sakot īsumā "Bērni" visu spēli esot spēlējuši agresīvi, lamājušies un grūstījušies. Uz spēles beigām, kad rezultāts bija 2:0 "bērniem" par sliktu "bērni" esot sākuši izmantot spēka gājienus, tieši šajā brīdī pretinieku komandai esot sanācis tas incidents. Ja man pretējā komandā spēlētu tādi, kuri paši izaicina un agresīvi spēlētu, domāju, ka kādā brīdī man nervi ar neizturētu.

Bet ko es zinu, tur blakām nestāvēju.

6 0 atbildēt
Esmu florbolists septiņu gadus un es zinu, kā tas ir, ja spēle notiek bez tiesnešiem, cik dažādi ir cilvēki, kas ar šo sporta veidu nodarbojās. Nezinot visu situāciju, es padomāju, ka tas deputāts nav normāls! Kur prāts kādu sist?! Bet tagad, kad es zinu situācijas nopirtnība man rodās cita jautājums:" Ko tie 40+ no sevis iedomājās?" Es saprotu, ka mazākus ir krietni vieglāk apbižot nekā sava vecuma cilvēkus. Es saprotu, kā uzkarst situācijas, pagale viena nedeg- protams. Bet tas jau bija par traku. Ar nūju sist?! Es tiešām nesaprotu, kas uz to brīdi notiek cilvēka galvā, kad sāk šādas izdarības. Pats esmu atrāvies ar lāpstiņu pa kaklu un varu pateikt, ka tas nav īpaši patīkami. Šoreiz, viennozīmīgi, es esmu Jāņa pusē. Es nekad neatbalstu dūru vicināšanu, jo uzskatu, ka visu var arī mierīgi izrisināt, bet šajā gadījumā es citu izeju neredzu.
3 0 atbildēt

Tikko man bija telefona saruna ar draugu kurš tobrīd atradās notikumu epicentrā. Jā, sīkie esot bijuši agresīvi jau no paša sākuma. Kādā brīdi arī pieugušo agresivitāte esot manāmi kāpusi... Karoč, tētuka nervi neesot izturējuši un vienam esot uzšāvis pa spurslām. Cerēsim, ka šis pārpratums līdz tiesai nenonāks!

3 0 atbildēt
Ko lai komentē? 😂
2 0 atbildēt
Aj, man nelādē video emotion
2 0 atbildēt

Mācība,ko dēli šajā konfliktā ieguva no sava tēva - konflikti dzīvē jārisina atbilstoši paviānu bara likumiem. 

0 2 atbildēt