local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Krievi Izrīkojās Ar Gejiem Un...246

280 16

...pārējiem līdzīgajiem!!!

emotion



280 16 246 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 246

0/2000

ja tie gomiki sedetu klusu neviens vinjus nesistu ,nevis vazajas rinki ar saviem karogiem aakstiemotion

76 25 atbildēt

Propaganda, propaganda, propaganda - tā ir visur Krievijā, un tā tauta jau no seniem laikiem ir pieradusi akli pakļauties propagandas spiedienam.

Man šī situācija pie viņiem, viņu attieksme pret zilajiem atgādina situāciju Nacistiskajā Vācijā pirms kara - tieši tāpat tauta tika kūdīta pret žīdiem, itkā viņi nebūtu cilvēki. Un arī pārējās Krievijas darbības stipri atgādina Nacistiskās Vācijas izdarības. Skatieties, ka tik vēsture neizdomā atkārtoties... Krievi, kas vienmēr visur ir bazūnējuši savu anti-nacistisko nostāju, ir īstais neonacistu perēklis.

43 0 atbildēt

           Es daļēji arī esmu pret to ka homseksuāļi  reklamējas,bet tā man galīgi netraucē.Bet nu šitā gan nedrīkst darīt  pāri cilvēkiem.Šitie verzilas vispār ir nacisti,un ne tikai aiztiek homoseksuāļus,bet arī sveštautiešus.Un tādas bandas vajag likvidēt ar steigu.++

36 8 atbildēt

Problēma tajā, ka krievi sauc gan gejus, gan pedofīlus par p.idariem. Arī video atpazīstu grupējumu, kas cīnās pret pedofīliem: iepazīstoties ar viņiem interneta vidē kā maziem pusīšiem, tad puisītis aiziet uz randiņu, grupējums pārliecinoties, ka persona ir pedofīls, viņu noķer, izsmej, liek atzīties un izsauc policiju. Par šo man personīgi pretenziju nav.

Savukārt citi video, kur vienkārši tiek uzbrukts gejam tikai par to kā viņš izskatās, tā ir sodāma rīcība un tos grupējumus pašus vajadzētu paņemt priekšā, jo viņu rīcība ir vienkārši pretīga, tiešām ceru, ka tie bandīti tiks noķerti.

Visiem nav jābūt vienādiem, kāpēc ir jāliedz personai mīlēt otru personu. Ir vairākas dzīvnieku sugas, kur novērota homoseksualitāte, takā runas par to, ka tas nav dabīgi aizmirstiet. Tad jau jūs noliedzat arī a.nālo, o.rālo s.eksu, jo tas arī ir pretdabīgi, pēc šadiem uzskatiem visi m.asturbētāji jādauza, jo tas taču ir pretdabīgi, apmierināt pašam sevi. Un ir pierādīts psiholoģijā, ka cilvēkam otrā riebjas tas, ko pats sevī noliedz, takā bandas locekļi dziļi sevī ir mazas meitenes.

25 1 atbildēt

Haha... 5-9 veči uzbrūk vienam zilītim.. VĪRIEŠI. Bezdarbniki alkoholiķi atrada hobiju semeņu graušanas vietā. Prtīgi skatīies, nedod dievs mans brālis kādu zilo šitā barā spārdītu, man būtu, kauns ka man tāds ģimenē pērtiķis.

25 6 atbildēt

Tas, kurš piekauj kādu citādāk domājošo, vai viņš rīkojas pareizi?

Kurš ir tas, kas noteica - "Vot, mēs ienīdīsim gejus, sitīsim un visādi citādi pazemosim"

Neskaitot geju parādes, ko viņi sliktu dara? Lai jau viņi dzīvo, man pilnīgi viņi ir vienaldzīgi.

Tikpat labi var piekaut kādu bezpajumtnieku, tikai tāpēc, ka viņam nav māju.

15 1 atbildēt

Nevaig jaukt un klausīties šajā zilo propogandā, tajos video kur aicināja uz randiņiem tos tipa gejus kuri tur nāca uz randiņiem, bija pedofīli kuri vēlējās dabūt mazu puisīti... Un vismaz vienreiz dzīve Krievi kautko vismaz dara pareizi. Ja esi gejs sēdi klus un mierīgs, gribi praidu taisi to savā guļamistabā, bet nevis lien ar to uz ielas

10 0 atbildēt

Paši ar savām parādēm meklē skandālus.

15 7 atbildēt

prasti, pretīgi naciki.

10 3 atbildēt

pareiz ir nav ko reklamēt to pederastiju!!!

25 20 atbildēt

Vienreiz mūžā Krievija kaut ko dara pareizā virzienā un tāpat tiek nolikti... Nezinu vai šīs metodes būs tās pareizās, bet tas likums par ko visi sacepās ir jābūt kā normai nevis pret ko vērsties

15 10 atbildēt

Godīgi sakot, lasot komentārus, vispār nesaprotu, kā var atbalstīt vardarbību. Lielākā daļa uzskata, ka tomēr sist kādu ir pareizi (un maskējas zem "nu labi, tā nav pareizi darīt, BET TAS IR ATTAISNOJAMI, jo kāds ir gejs" - diskriminācija much? tas nav attaisnojami!), tā izrīkoties ar cilvēkiem ir ok, jo paši uzprasās. Uzprasīšanās būtu, ja viņi tiešā tekstā pieietu klāt un teiktu "ooooo, esmu gejs, sit mani!" Tā kā viņi neuzprasās, viņi vienkārši ir. Galu galā lēmums kaut kādā veidā fiziski otru ietekmēt pieder tam, kurš to arī izdara. Problēma noteikti nav tajos, kurus sit. 

5 1 atbildēt

man vienalga uz tiem zilajiem, bet tracina kā viņi to reklamē itkā tas ir kruti... viņi paši mudina cilvēkus uz naidu.

9 5 atbildēt

Vismaz palasot komentārus, prieks, ka neesmu vienīgais kam besī, ka tos gejus visur bāž acīs...

Tak lai viņi tur biksta viens otram to kaku pakaļā, bet N@*****jā ar to jareklamējas...

8 5 atbildēt

Cik es tā nopratu, šajā video stāsta par to, ka gejus daudza pārāk bieži un ar to viņi ir izpelnijušies pasaules mēroga uzmanību ( tā pavirši un neprecīzi pateikts) un tādējādi tiek apsmieti par savu seksuālo orientāciju, bet tie pirmie video, kas bija šinī video nebija par to, ka tev ir savādāka seksuālā orientācija, bet par pedofīlismu un tad man ir jautājums - cik patiess ir šis video?

3 0 atbildēt
domājiet tas pats notiks Sočos, ja kāds sportists atklāti rādis, ka ir gejs?
2 0 atbildēt

Visi nav vienādi. Kas ar jums cilvēki notiek emotion

1 0 atbildēt

Pašam ir riebums pret gejiem, bet nu tomēr neuzskatu, ka barā atspārdot to gomiku viss atrisināsies...

1 0 atbildēt

Krievija pareiza ,sabiedribas attieksme shaja jautajuma !!! Lai tie suda stumditaji seeez majas un stumda sudu uz ielam neradas !!!

3 2 atbildēt

Tagad visus krievus sākt slānīt, par to ka viņi piedzimuši par krieviem. sukas

Pilnīgi idioti un idiotu pārsvars tajā valstī ir apstulbinošs. 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »