local-stats-pixel fb-conv-api

Edart.tv – уличные пацаны 2 (ielu puikas 2)23

433 8

Vai atceries ielu puikas? Šis ir turpinājums viņu gaitām, kuras tiek pavadītas ar saviem draugiem, ārpus Centrāltirgus.
Abi jaunieši, pēc iepriekšējā video, jutās mazliet neērti par savām izdarībām un vēlējās laboties. Miša solījās nelamāties šajā video. Kā viņam tas izdevās? To redzēsiet video. Viss likās tik daudzsološi, ka nolēmām sazināties ar apzīmētās tualetes pārvaldnieku, izstāstījām radušos situāciju, kā rezultātā pārvaldnieks sagādāja mums krāsu. Diemžēl, pēdējā brīdī, jaunieši atteicās labot savus paveiktos „varoņdarbus”. Bet nu – sīkāk, kas būs redzams video.
Video redzēsim jau iepazīto Mišu un Daņiku, mazliet Centrāltirgu, kur notiek „iestiprināšanās”, lai būtu spēks atlikušo dienu pavadīt „medībās”. Būs iespēja iegūt ieskatu šo abu jauniešu draugu lokā (jaunākajiem ir tikai 12 gadi), nākotnes plānus, „Adidas” modes tendences, kā ātri un efektīvi noņemt pīkstuļus no apģērba, kuru aizņēmās, cik vienā dienā ir iespējams „sastrādāt” un visbeidzot, viņu ieteikums jums – skatītājiem. Šādas iemaņas jūs neapgūsiet nevienā augstskolā, tikai ielās.
Lūdzam nerakstīt naidu kurinošus komentārus, jo tie tiks dzēsti. Cenšamies saprast, ka šāds jauniešu dzīvesveids ir tikai sekas. Ja jums ir risinājumi kā cīnīties ar šāda dzīvesveida cēloņiem, rakstiet komentārus, labprāt izlasīsim.
Vēlaties zināt kā sižeta galvenajiem varoņiem turpmāk klāsies? Sekojiet mūsu kanālam un gaidām jaunu video.

Video veidoja:
Videomākslinieks: Artūrs Lapinskis
Producents: Edgars Aivars
Mūzikas producents: Reinis Ūdris
Grafiskais dizaineris: Emīls Geršinskis-Ješinskis
Programmētājs/animators: Artūrs Dzenis
Redaktors/Tulks Lauris Džindža



433 8 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Pirmkārt, paldies par video! Ir patīkami, ka ir cilvēki, kuri parāda apkārtējiem dzīves ēnas puses, īsto dzīvi, skaudro realitāti, nevis aprobežojas ar skaistā un pozitīvā rādīšanu.

Otrkārt, brīnos kā vēl neviens nav pieminējis puišu tautību, jo pie iepriekšējā video lamāšanās krievu un latviešu starpā jau aizgāja līdz absurdam. Mums būtu jāsaprot, ka problēma nav tautībā, jo savā mazpilsētā esmu redzējusi gan mazgadīgus, nodzērušos latviešus, gan čigānus, kuri pēc stundām (ja vispār apmeklē skolu) bezmērķīgi klaiņo pa ielām, bet piektdienu naktīs pēc kāda vietējā kluba apmeklēšanas izdemolē autobusu pieturas vai uzbrūk kādam pa ielu ejošam cilvēkam. Problēma ir jāredz un jāsaprot visai sabiedrībai kopumā, jo ar apvainojumu bārstīšanu un tautības piesaukšanu nekur tālu netiksim. Atcerēsimies, ka stulbumam nav tautības.

Protams, tas viss ir skumji, taču tai pat laikā šie divi ir jau pietiekoši pieauguši, lai paši spētu izvēlēties savu dzīves ceļu, lai saprastu, ka tas, ko viņi dara tagad, ne pie kā laba nenovedīs. Ja viņi turpina dzīvot kā līdz šim, tad tā jau vairs nav nezināšana vai nemācēšana dzīvot savādāk - tā ir izvēle. Diemžēl. Taču tāda ir dzīve.

21 0 atbildēt

Lai šo video noskatās kāds policijas darbinieks, būs viņiem "A mne po*uj", jaunās cepures pat nepalīdzēs emotion

18 1 atbildēt
Atslēgas vārds šādiem cilvēkiem ir ģimene! Un nevis skola vai sabiedrība, kurā uzturās šitādi tipiņi. Man skolā arī tādi gāja, bet tas nenozīmē, ka visi tādi bija! Šitie jau pieauguši teļi, kuriem jāstrādā, nevis jāpi*ģī. Palīdzēt, varbūt, vēl var mazākiem, kuri vēl nav samācījušies visādas glupības! Un vispār novēlējums drāzties skaidrā, kad sēkla ir bez piemaisījumiem un ar mīlestībuemotion
14 0 atbildēt

emotion 

4 0 atbildēt

Atceros kaa pirms 10 gadiem pasi taa uzvedaamies gan latviski runaajosie gan krieviski runaajosie un devu citiem pus cenu lai dabuu man to ko man vajag emotion nekas jauns isak sakot emotion galvenais ir laiciigi saprast ka taa taalu netiksi. Tagad vnk mazaak blandaas pa ielaam siikie un vairak pie kompjiem sez majas

4 0 atbildēt

Jebkāda informācijas ievietošana internetā atvieglo varas iestāžu darbības. emotion

3 0 atbildēt

Kas tā par krievu valodu? Tāds akcents!

1 0 atbildēt
Okupantu draza!!!VATANS nav BRATANS!!!
1 0 atbildēt
No ielu pacaniem ir jāsargā SIRRUS velasepēds!!!
1 0 atbildēt

pilna rīga dalbajobu

1 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Kur Lāčplēšdienas video? emotion 

5 5 atbildēt

Vinkārši varējāt uzraksīt  "bomzi ot ulitsi"

1 1 atbildēt

Baigie pacani ! 

0 0 atbildēt

Nu ko, nonāks aiz restēm, izies un visiem lielīsies, ka izgājuši "dzīves skolu", un kāda veida masts viņiem bija aiz restēm, kaut gan citiem ne silts ne auksts no tā.  emotion 

0 0 atbildēt

a man {nedomāju, ko rakstu} es tankā. 

6 8 atbildēt

Normāli pacani !

0 3 atbildēt