local-stats-pixel fb-conv-api

Izmēģinu Elektriskā Skūtera Aplikāciju Parīzē10

61 2

Kā jums šķiet kad Latvijā šādu varēs noīrēt? Jau vairākās Eiropas valstīs šādi ir plaši pieejami. Esmu ievērojis, ka ir pāris jaunuzņēmumi kuri cenšas palaist šo Rīgā, taču progresu neēsmu manījis.

61 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
https://www.thepov.tv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Šitiem OCTU  gan vajadzētu, 100% kādu autiņu noskrāpēs, vai gājēju nonesīs.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Manskiet, ka Latvijai vel talu. Nemot vera, ka ietves ir kadas ir un manuprat Vecriga in neizbraukajama ar tam mazajam riepinaam.

1 0 atbildēt

Es arī tādu gribētu!

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Briselē tādi mētājas ceļmalās emotion
1 0 atbildēt

Noīrēt jau tagad var, jāgriežas pie pārdevējiem, tie arī izīrē.

Drīzumā būs arī publiskie punkti kur tos izīrēs. Šajā vasarā jau daudz šie redzēti, nākamvasar vēl vairāk būs, pašam ar jau sen nopirkts un joprojām bača tur 40-50km uz ātruma 25km/h, ja brauc uz 35km/h, tad gan bačā virpulis un var 20km nobraukt...

1 0 atbildēt

kautkur redzēju video par šiem aparātiem, viņiem ir signalizācija, ja viņus mēģina nozagt vai laust ( krč kkā tā) un tajā video ļoti daudz sūdzējās ka šie ir mēsli, daudzi viņus meta no tiltiem ūdenī,jo kāds viņu apgāza un viņam sāka skanēt signalizācīja, tur jau pārstāvis tik ātri netiek līdz viņam, tad vēll ir problēma ar stāvietam, daudzi pēc izmantošanas atstāj kur pagadāš, ja nav tuvumā parkings.. es tak aizbraucot no punkta A līdz punktam B, pēctam nestumšu 1km lai tikai noaprkotu.. ļoti grūti šādu realizēt + nedod dievs uztriekies kādam gājējam virsū. tas pats vecrīga  un cents tur liela cilvēku plūsma notiek.. ceļi kādi vājrpāc... es stipri šaubos vai kāds uzņēmējs pie Latvijas apstākļiem būs gatavs riskēt un iegādāties šos aparātus vairumā, par normālām summām, ar iespēju, ka viņi tiks salausti vai noslīcināti.. Pēctam ej un pierādi kurš to izdarījis.

1 0 atbildēt

diez vai gopro ir priecīgs par šo video. Gopro logo pa visu ekrānu, bet setingus pareizus uzlikt nemāk.. emotion emotion

0 0 atbildēt

cik maksā izīrēšana?

0 0 atbildēt