local-stats-pixel fb-conv-api

Z-Koreja - militarizētais šovs?111

2275 8
2275 8 111 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 111

0/2000

Simpunkt ja vini kautko saks... Dabus ari ko modernaku no sleptajiem draugiem... Un protams paliek lieliski citi ieroci piem terorisms, partizanu kars un kiberuzbrukumi...

3 0 atbildēt

Problēma tikai tāda, ka pretgaisa aizsardzības spējas ir ievērojami pārspīlētas rakstā. Izraēlas un citu valstu aizsardzības sistēmas ir efektīvas pret spārnotajām raķetēm. Kodolieroči tiek pārvadāti caur balistiskajām raķetēm, kas daļu no lidojuma pavada ārpus Zemes atmosfēras, kur to notriekt ir ļoti, ļoti sarežģīti. ASV šobrīd izskatās vistuvāk sistēmai, kas strādā, bet tā ir jauna tehnoloģija, kas regulāri izgāžās (un raksta rakstīšanas laikā šī sistēma bija ļoti primitīva bez jebkādas garantētas drošības pret balistiskajām raķetēm).

3 0 atbildēt

Nu nevajag jau arī Z-Korejas vadošās personas saukt nicinošos vārdos.

Lielvalstis lieliski demonstrē ,kā spēj līdz asinsnaidam sarīdīt vienu tautu !

3 1 atbildēt
Nevar jau vainot Ziemeļkoreju par nemākulīgu fotoshop. Viņiem ganjau pārdodot, amerikāņi nepievienoja pamācības video un tekstus.
3 1 atbildēt

14 bilde bija laba emotion

2 0 atbildēt
Atnācu tikai dēļ anime bildes.
2 0 atbildēt

Labs raksts ! 14. bilde ideāli tieša

2 0 atbildēt

Tukša muca tālu skan... emotion

2 0 atbildēt

Atcerieties nav tik svarīgi kādas kvalitātes ierocis tev ir, Ir svarīgi kā tu viņu pielieto! Arī vīrs ar koka rungu var paveikt lielus darbus. emotion

2 0 atbildēt

  Komandcentri atrodas pat 300m dziļumā,  daudzas kara  rūpnīcas arī atrodas pazemē, un tiem nespēj kaitēt pat speciālās bumbas- "bunkuru grāvējas".  Ja šauracainie sāks slēpties savos bunkuros un nelidis virszemē, amerkaņi viņus var izindēt veltilacijas sistēmā laižot indigas gāzes. problēma atrisināta. vai ari varians, amerkaņu armija iebruk, sadzen kimu ar visu viņa bandu pazemes tuneļos un ieejas un izejas vnk aizrok ciet.

2 0 atbildēt

Ātombumbu uztaisīja, palaišanas iekārtai nauda nepietika!! emotion

2 0 atbildēt

Beigās izrādīsies, ka Kimam visa armija, ģenerāļu ordeņi, un tās govis (nesējraķetes) ir fotošopētas tāpat, kā viņa hovercrafti.  emotion

Photoshop CS999 ULTRA: Kim Jong-un Edition.

2 0 atbildēt

Krievija atlaida Ziemeļkorejai 90% no kopejā valsts parāda, laikam par skaistām acīm un tagad redzam cik skaistas ir tās ziemeļkorejiešu acis kuras krieviem atstrādā ar draudēšanu ASV, tulīt arī Kuba sasparosies, krievi arī tiem atlaidīs tūlīt parādus!

2 0 atbildēt

Video: Pofigisti bledzemotion

2 0 atbildēt
Titulbilde the best! 👍
1 0 atbildēt
Ziemeļkoreja nav nemaz tik liels draidz zemei, kā musulmaņi. Ēģiptē jau ir pietikts karš, tur iesaistīs visu valstu musulmaņus, savukārt Ēģiptiešu armija un tauta centīsies iesaistīt citu valstu katoļus, kristiešus u.c., kuri nav pievērsti Islāmam. Musulmaņi jau ir pārņēmuši daļu pasaules un pārņems vēl vairāk, jo viņiem ir milzīgi naudas resursi... Musulmaņi jau kārtīgi iefīrējušies Latvijā un musulmaņu dēļ var iesākties 3. pasaules karš. Tā ka Ziemeļkoreju liekat mierā.
1 0 atbildēt

14. bilde gan ir diezgan aplama pēc patiesās situācijas - Krievija ir vieni no Z-Korejas atblastītājiem, un nebrīnītos, ka arī jaunās raķetes ir Krievijas produkts.

1 0 atbildēt

Neapšaubāmi labākais Titānu Cīņu raksts :)

1 0 atbildēt

Tehnika Zkorejai ir drausmīga. 

Kara gadījumā viņiem izredžu nav nekādu. Protams, Dkoreja arī mazliet cietīs.

 

Pēc lielākajiem bojājumiem Zkorejā varētu atrasties kāds jauns vadītājs, kad Čims būs noslaucīts. Šis vadītājs arī varētu apturēt karu un saturēt zombētos Zkorejiešus. Cilvēki runā, ka ļoti iespējams Ķīna varētu iejaukties šajā pasākumā iebīdot savu ielikteni kā Zkorejas jauno galvu.

 

P.S. Manuprāt labāk noslaucīt Zkoreju bez brīdinājuma, jo šī valsts labu nevienam nenes. Tā regulāri izsaka draudus un agresiju pret pārējām, līdz šim mierīgi dzīvojošajām valstīm. 

1 0 atbildēt

Emmm, nav vinjiem lielaka armija par asv un krieviju. Asv kopa ir 1.40 miljoni aktivo, kopa 2.4 miljoni, krievijai kopa vispar ir pie 20 milj....... Ta vismaz saka Wiki..

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »