local-stats-pixel fb-conv-api

Visretākās slimības35

1325 4

Esam dzirdējuši par slimībām, redzējuši slimus cilvēkus un arī paši slimojuši, bet šīs ir tās slimības ar kurām Jūs diez vai kādreiz sastapsieties.

1325 4 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Tagad visi nopriecājieties, ka esat veseli!

212 1 atbildēt

Ak mans Dievs, nupat kautko atcerējos, tas notika manuprāt tad kad es gāju 1majā vai 2ajā klasē, mēs ar vecākiem bijām aizbraukuši ceļojumā uz Dubaiju un ar vieniem ģimenes draugiem staigājām pa milzīgu lielveikalu un es ieraudziju ļoti dīvainu cilvēku manā augumā, kurš kopā gāja ar diviem pieaugušajiem, viņš, tas nav smiekligi, bet izskatījās pēc citplanētieša, bet neviens pieaugušais viņu nepamanīja un vēlāk es mājās to stāstīju vecākiem, bet neviens man neticēja, es skaidri atceros, kad tam bernam bija ļoti tievs, kaulains ķermenis un liela galva, glužī kā tiem, kas sirkst ar dauņu sindromu, tagad lasot šo rakstu pie 6. punkta es ieraudzīju ļoti līdzīgu bērnu, tam kuru redzēju pirms daudziem gadiem, tagad es saprotu, ka tā ir šī slimība HUTCHINSON-GILFORD PROGERIA, liels, nē milzīgs paldies autoram, ka uzzināju to, noteikti, ja varētu es tev piešķirtu 1000 +, bet izdarīšu savu spēju robežās un ielikšu to +. PALDIES !!!! emotion

109 2 atbildēt

akd, padomā kā mums visiem ir paveicies!

58 0 atbildēt

Tā pēdējā bilde vnk drausmīgi! Nenovēlētu neko tādu pat ienaidniekam! :(

39 0 atbildēt

Dr Hausam būtu ko pacīnīties ;)

34 2 atbildēt

Traki, bet patiesi! 

20 0 atbildēt

Neapskaužu ar šīm slimībām sirgstošos cilvēkus! emotion 

18 0 atbildēt

F*#KED UP SH!T. Bet ja nopietni, priecājos, ka esmu overal vesels. Man liekas, ka viens čalis no mana treniņa slimo ar ļoti "vieglu" stadiju ar to MORGELLONU, kas pirmajās bildēs. Viņam ir "tikai" tie izsitumi, tik un tā izskatās emotion

5 1 atbildēt

Vismaz ar kuru un bakām no tām ir pašiem iespēja slimot viena gadījumā no mīļas cūciņas pāriet pie kaimiņa gaļas, bet ar bakām ideāls bakterioloģiskais ierocis, vakcinācija jau 30 gadus ja nemaldos vairs nepastāv. Ar poliomielītu jeb tā tautā saukto bērnu cerbrālā trieku(bērnu trieka)  var aplaimot jebkuru jaundzimušo, ja nevakcinē un nedaudz nepaveicas. Un protams mikroceflaija http://en.wikipedia.org/wiki/Microcephaly laikam gan nav tik reta, bet gan satopama vairumā ierobežotai sabiedrības daļai, ne?

3 0 atbildēt

diezgan šausminoši :/

3 0 atbildēt

Žēl šos cilvēkus :(

2 0 atbildēt

cik labi, ka mēs 1reiz mūžā saķeram tikai vējbakas, nevis reālās bakas.

2 0 atbildēt

kā man nepatīk tādas lietas..

bet raksts labs, +

2 0 atbildēt

emm kpc naw nekas aprakstīs par " vitiligo " slimību? 

manuprāt, viņa arī ir ļoti reta slimība!! 

2 0 atbildēt

Tie, kas ēd citu cilvēkus, tādu slimību ir pelnījuši.

Bet tā kopumā ļoti interesanti. Visbiedējošākais, ka ir daudz tādu retu slimību.

Un Dievs nedod kādam saslimt ar kādu no tām Latvijā. Jo te nav iespējams samaksāt par to nedz no savas puses, nedz no valsts.

2 0 atbildēt

cik noprotu, tad tas punktiņš plecā ir tieši no baku potes ja?

1 0 atbildēt

nu galīgi interesants raksts.

1 0 atbildēt

Bildes tādas foršas

1 0 atbildēt

es esmu laimigs ka man tadas nav.

1 0 atbildēt

malacis

0 0 atbildēt