local-stats-pixel fb-conv-api

Viena no visbīstamākajām vietām pasaulē!138

5206 5

Skaista, bet bīstama. Šo salu apdzīvo pasaulē viena no pēdejajām akmens (paleolīta) laikmeta ciltīm - Sentinelieši ar kuriem nav izdevies izveidot nekādus kontaktus.

5206 5 138 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 138

0/2000

neticami ka vel taadas ciltis pastaav...

217 0 atbildēt

Super raksts! Viens no labākajiem, ko pēdējā laikā esmu lasījis :) Tiešām labi sastādīts un par interesantu tēmu, malacis emotion

142 0 atbildēt

tie droshi vien ir laimiigaakie cilveeki uz zemes. Nav nodoklju, nav jaaiet uz darbu, nav jaamaksaa iire, apdroshinaashana, utt.

116 0 atbildēt
Jauki ir zināt to ka pasaulē vēl ir tādas tautas kuras nav sabojātas ar mūsdienu paradumiem.
72 1 atbildēt

W0W ! Fantastisks raksts. Es reāli gribēju izlasīt tikai pāris rindas un iet atpakaļ, bet tad mani tas ieinteresēja un beigās izlasiju visu,

tiešām liels + emotion 

65 0 atbildēt

Šito nevar rādīt putinam citādi vēl sagribēs aneksēt salu ....

52 3 atbildēt

Tai video kādam ,kas veda viņiem tos kokosriekstus laikam nepatika ta grūtniece,ka šai iemeta pa pauri ar riekstu. emotion

45 0 atbildēt

šādiem rakstiem ir jēga!

33 0 atbildēt

katru diena, kā brīnums, baltie lido ar maģiskiem putniem, un peld ar kuģiem kuru izgataves matreāls grimst. no vienas puses jau interesanti pavērot, bet no otras puses viņi dzīvo ilūzijā, ka ir spējīgi savi aizstāvēt, bet realitatē viens piedzēries krievs ar kalšņikovu visus apšautu.

30 0 atbildēt

Patiesībā, viņi tikai aizstāv savu zemi. Šaubos, vai viņi piekrīt, ka viņi atrodas kaut kādas Indijas vai jebkuras citas valsts sastāvā. Un jebkurš iebraucējs ļoti ātri censtos iegūt kādu zemes gabalam ostai, lidostai, savai saimniecībai u.t.t. Kāpēc gan šai ciltij tas būtu jāatļauj?

Mēs esam ieraduši, ka par privātīpašumu mums ir kāds tā apliecinošs dokuments, mēs maksājam zemes nodokli u.t.t., pretī it kā saņemot saremontētu ceļu un citas lietas. Šai ciltij nekas no tā nav vajadzīgs, viņi paši sevi sargā, paši sevi ārstē. Pieļauju, ka viņiem ir bijusi slikta pieredze pagātnē (ir pieejams viens video, kur kaut kādi arābi met šiem kokosriekstus un bļauj sievietei, lai parāda pu*us. Tāpēc šie saprot, ka nekas nav par brīvu, tāpēs arī dāvanas nepieņem. Un pareizi dara.

29 1 atbildēt

Interesants raksts emotion  

13 0 atbildēt

Diezgan agresīvi. Iespējams ir pieredze bijusi.

12 0 atbildēt

PFFFFFFFFFF. bikiņ nesaprotu. ir neiespējami pie viņiem tikt kamēr viņi šauj ar saviem lokiem? ņemot vērā viņu izturēšanos tie ir koka gabaliņi ar uzsietu striķīti. un to mūsu superīgās tehnoloģijas nevar uzveikt? DA LABI?

9 1 atbildēt
Rahrahrarhrah kā es sāku rēkt kad iemeta ar kokosu pa muguru un tas iekrita ūdeni emotion , pat rakstot rēcu emotion
8 0 atbildēt

Šis varētu kalpot kā pierādījums citplanētiešiem. Jo Kā šeit redzams, dzīvo primitīva tauta, kas atpaliek no pasaules par kādiem pāris tūkstošiem gadu. Tad nu šitie sāk zīmēt uz sienām/grebt kokos helikopterus, cilvēkveidīgos ar kameru uz pleca un tādā garā, kas viņiem šķiet neiespējami un dīvaini - kas tiek arī ilustrēts atrastajos artifaktos/kapenēs.... ne?

7 0 atbildēt
Davaj, braucam ekskursija uz turieni. emotion
6 0 atbildēt

Lielisks raksts! Tiešām nebiju aizdomājusies, ka vēl var uz pasaules būt tik daudz izolētu homo sapiens. Kur nu vēl tik daudz dažādu cilšu. Paldies par info! 

6 0 atbildēt

Taisi vēl emotion Šī taču nav vienīgā cilts ar īpatnībām, raksts ļoti labs =]

6 0 atbildēt

brīnums,ka amerikāņi nav tur ieveduši miera kontingentu vai ''ieveduši'' demokrātiju

7 1 atbildēt

Mana skola ir visbīstamākā vieta emotion

8 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »