local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Hitlers izdzīvoja?85

1434 3

Eksistē dažādas teorijas par to, vai Hitleram izdevās bēgt no Berlīnes 2. Pasaules kara beigās. Liela daļa no tām ir nepierādāmas, tomēr ir viena, kurai daudzi apskatnieki pievērš lielāku uzmanību.

1434 3 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

....Katrā ziņā Hitlers jau nu nebija tas sliktākais cilvēks. Staļins, Brunners (vai kā viņu tur sauca) nogalināja DAUDZ vairāk nekā H. un tieši tādēļ ir negodīgi visu šo vainu uzvelt vienam cilvēkam. Protams, viņš BIJA viens no vainīgajiem, kas sāka Otro Pasaules karu, bet viņš nebija vienīgais. Un, padomājot loģiski - cik atrodamas bildes ar "mīlīgo" fīreru, kas draudzējas ar bērniem, veciem cilvēkiem utt. un cik tādu bilžu ar Staļinu? Un cik daudz bija iedzīvotāju kas priecājās par PSRS uzvaru? Jā, smaidīja, godāja... Tos, kas nesajūsminājās nožmiedza. Vai mūsdienās Ziemeļkorejā cilvēkiem viegla dzīve atrasties iesprostotiem vienā vietā? Nē, un tieši tāpat bija Padomju Savienībā. Un kā rusiju karavīri izturējās pret civiliedzīvotājiem kara sākumā? Iebrāzās mājās, kūtīs un ņēma ko gribēja- tas jau "armijas vajadzībām"! Turpertī vācieši jau sākumā palīdzēja cilvēkiem cik vien spēja, deva bērniem konfektes... Un, kad karš gāja uz beigām krievi pēkšņi pārvērtās - pēkšņi kļuva labiņi un jauki - "kādi mēs pretstatā tiem slikatajiem nacistiem, ūūū - kādi viņi slepkavas, ūū - bet mēs esam draudzīgi mums taču ir vienlīdzība zem vecas zvaigznes!!" (jā, astronomiksi kad zvaigznes "mūžš" tuvojas beigām tā kļūst sarkana un palielina izmērus)...

 Neatbalstu  Hitlerismu taču uzskatu, ka nav godīgi ja viņš vienīgais saņem visu šo slepkavas slavu.

83 2 atbildēt

Neesmu sazvērestību teoriju piekritējs, bet šķiet diezgan ticami. Vienīgi interesē cik, no šeit minētā, ir izpušķots.

34 1 atbildēt

7. kreisā bilde, nu izteikts Hitlers.

32 1 atbildēt
Patiesībā - Hitlers ar Evu Braunu un saviem uzticamākajiem padotajiem SS oficieriem patiešām aizbēga uz Argentīnu, tikai viņš nebija šis vecis. Hitlers, esot Argentīnā, noskuva matus un ūsas. Ir ļoti daudz pierādījumu tam. Aculiecinieki, viesnīcu darbinieki, un Hitlers nomira ap ~1960to gadu. Tas galvaskauss, ko krievi uzdeva par Hitlera, patiesībā pēc ekspertīzes izrādījies sievietes ap 40 gadiem. Ir arī vēstules, kurās pats Staļins apšauba Hitlera nāvi un domā, ka viņš ir aizbēdzis no karstās zonas. Hitleram ļoti tuvs vācu precēts pāris dzīvoja Argentīnā kuriem piederēja viesnīca un Hitleram tika piedāvāts patvērums. Ir iznākusi jauna dokumentālā filma ar īstiem Faktiem, ka Hitlers bija un savas dzīves pēdējās dienas pavadījis tur, mierā un klusumā. Pats autors dokumentālajai filmai esot bijis tajā viesnīcā un tur bija daudz vāciešu kas esot bijuši apsargi. Kas attiecas uz krieviem, asv un britiem - viņi joprojām uzstāj uz teoriju, ka Hitlers esot izdarījis pašnāvību bunkurā, bet īsto patiesību nezināsim, jo krievi gribēja būt varoņi, tie, kas notvēruši Hitleru. Safabricēts stāsts, jo krievi gan "Hitlera" līķi, gan visis citus esot uzreiz sadedzinājuši. Lai iegūtu apstiprinājumu, vai tas tiešām ir viņa līķis, vajadzēja meklēt viņa zobārstu lai spētu pateikt pēc zobiem - ir vai nav. Izrādās, ka zobārsts un citi ārsti - viņu sen vairs nav, atrada zobārsta palīdzi - jaunu meiteni, kas tik vienreiz bijusi klāt. Krievi viņu nežēlīgi sita un spīdzināja 3 dienas, lai tik viņa uzzīmētu Hitlera zobus! Nabadzīte uzzīmēja, lai gan neatcerējās īsti, pēc kura parauga krievi nosprieda - jā ok, tas esot Hitlers. Tā lūk.
14 0 atbildēt

3 - kas tad hitleram tur... uzaudzēt matus un nodzīt savu bārdiņu :D viss neviens vairs nepazīst viņu :D

5 0 atbildēt

Gribās jau šitam visam ticēt, jo parasti cilvēks grib ticēt kaut kam neticamam, vai grūti iedomājamam. Bet zinot Hitleru - viņš bija pārāk ambiciozs, lai dzīvotu mierīgu dzīvi, manuprāt. :)

4 0 atbildēt

Labs raksts, kā vienmēr. emotion

3 0 atbildēt

simt punkti, ka izdzīvoja. Tā vai citādi, teoriju par šo ir padaudz.

Pat nebrīnītos, ja pēc tam ar Staļinu šņabi dzēra...

3 0 atbildēt

Un kā rusiju karavīri izturējās pret civiliedzīvotājiem kara sākumā? Iebrāzās mājās, kūtīs un ņēma ko gribēja- tas jau "armijas vajadzībām"! Turpertī vācieši jau sākumā palīdzēja cilvēkiem cik vien spēja, deva bērniem konfektes...

Pilnīga taisnība.Šādi arī man stāstīja par rus/ger karavīriem  mana vecmamma.

3 0 atbildēt

Vai tad ar mūsdienu iespējām nav iespējams vnk skaidri pateikt, vai tas ir Hitlers, vai nē? Sejas pantos taču ir redzamas kaulu kontūras, gan ir kāds tiesu medicīnas eksperts, kurš varētu savā PC salīdzināt Krespi un Hitler un pateikt skaidri: "Jā, tas ir viņš", vai otrādi. Tā kā tas vēl nav noticis, es domāju ir loģiski uzskatīt, ka tas ir tikai mīts.

Bet superīgs raksts, nekad nebiju dzirdējis pat puslīdz sakarīgu versiju par Hitlera "pēc nāves dzīvi". Ļoti intriģējoši :)

2 0 atbildēt

interesants emotion 

2 0 atbildēt
Rodas tāda sajūta, ka te visi ir turējuši rokā AK, tādi pārliecināti par to. Man ir jautājums, vai beidzot tizlā pasaule itsevišķi rietumi liks mierā šo nabag kariem nomocīto cilvēku, Hitlers ir pelnījis nobelu ne to, ka viņu pielīdzina nez kādam monstram! Ne viņš sāka karu, ne viņš uz kara rēķina nopelnīja lielu piķi, ne viņš sanaidoja visu pasauli!
2 0 atbildēt

tā pēdējā bilde - tas ir kas?

1 0 atbildēt

Ja 7 bildē salīdzinam degunus, tie ir tiešām līdzīgi :D 

1 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts,paldies. :)

1 0 atbildēt

nu jabeidz tak tirdit to hitleru emotion

1 0 atbildēt

Labs raksts "+"

1 0 atbildēt

Ja tas ir Hitlers, tad man visvairāk pārsteidz, ka viņš pēc izskata ļoti līdzinās ebreju opjiem... emotion

1 0 atbildēt

Ļoti šaubos ka kas tāds ir iespējams.

1) Viņš bija ļoti skandaloza un atpazīstama persona. Ja viņš būtu kaut kur aizbēdzis, ātri tiktu atpazīts.

2) Viņš bija "precējies ar Lielvāciju", viņš nekad nebūtu bēdzis, viņš nebija gļēvulis lai bēgtu. Viņš drīzāk nomirtu nevis bēgtu.

Un vispār, nav jēgas jaukt smadzenes. To mēs nekad neuzzināsim. Atbilde ir jāmeklē pa vidu. Atbilde ir mistērija.

3 3 atbildēt
Gribētos tomēr pieturēties pie klasiskās versijas. Tavs rakstītais neatbilst Hitlera paustajai pārliecībai.
1 1 atbildēt
« 1  2  3 »