local-stats-pixel fb-conv-api

Unikāli krimināllikumu panti PSRS46

963 3

par ko varēja iesēsties cietumā ideālajā valstī, kur visi bija vienlīdzīgi, nabagu nebija, visi godīgi strādāja, bet par tādu lietu kā homoseksuālisms neviens pat dzirdējis nebija.

963 3 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Kāds saka to, ka PSRS laikā taisīja brāķi. Jā bija šāda lieta, bet tas bija parasti kvartāla beigās kad vajadzēja iedzīt plānu. man mājās kalpo divas lietas bez neviena remonta un tehniskās apkopes, bet tas ir Galda pulkstenis Molnija un elektromikseris kas ražots Straumē. Mikseris pirkts kaut kad 70to gadu beigās, bet pulkstenis iegādāts 1972.gadā. Dievs vien zin kas šim darās iekšā, bet kamēr iet lai iet. Šis ne reizes nav bijis darbnīcā, ne arī eļļots.

2 0 atbildēt

Man nekas neko nespiež. Es tikai norādu, ka dīvaini likumi pastāv ne tikai PSRS.

Otrkārt... ja cilvēkiem ir tiesības noliegt vispārzināmus faktus (sk. `Flat Earth Society` utml.), tad tiesāt un sodīt par vēstures notikumu interpretāciju, kas atšķiras no, khmm, vispārpieņemtās, ir drusku ērmīgi un, manuprāt, pretrunā ar uzskatu un to paušanas brīvību.

2 0 atbildēt

vēl bija pants par valūtas glabāšanu

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

3. Jām, tā arī bija. emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Interesants raksts. emotion
0 0 atbildēt

Pasēdēt koncentrācijas nometnē tieši par ko? Tipa par to pašu, par ko cilvēkus represēja padomju laikā - par nepiekrišanu valdošajai ideoloģijai? Nu, ja tā, tad diemžēl jāsecina, ka dažs labs nekur daudz sevišķi tālāk par padomju laikiem savā domāšanā nav ticis. Kāds domā savādāk? Koncentrācijas nometnē viņu, lai `pāraudzinās`! emotion

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Dusmīgs utainais. emotion
0 3 atbildēt