local-stats-pixel fb-conv-api

Tās zilās Hitlera acis...18

193 0

Lai arī Ādolfs Hitlers apgalvoja, ka vācieši ir pārākā āriešu rase - balti, gari, ar blondiem matiem un indivīdi ar zilām acīm, viņš pats bija vidēja auguma, ar zilām acīm un brūniem matiem. Traudls Džungs, viņa pēdējais sekretārs, bieži intervijās minēja, ka cilvēkus pārsteidza Hitlera zilās acis. Tie, kas ar viņu tikās, vēlāk atcerējās par viņa pārsteidzošajām bālajām, zilajām acīm, kas iedarbojās hipnotiski.

Hitlera acu krāsa ir vēsturiski nozīmīga, jo tām piedēvēja vai mistiskas īpašības. Sekotāji apgalvoja, ka tās ir degošas, hipnotizējošas, dominējošas. Objektīvs fakts bija, ka tās bija lielas un nedaudz izspiedušās un Hitlers tās izmantoja, lai radītu dramatisku efektu. Tā bija viņa prakse, tiekoties ar cilvekiem, veltīt viņiem caururbjošu skatienu. Nav pārsteidzoši, ka tas atstāja neizdzēšamu iespaidu.

193 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Šis viss mūsdienās ir pa daudz pārspīlēts. Par āriešiem tika domāts ne tikai kā Vācija, bet Anglijas, tai skaitā baltijas valstis un ziemeļvalstis. Nebija uzsvars uz to, ka tie būtu tieši vācieši. Hitlers savā grāmata pat to teica, ka baltie cilveki ir paveikuši vēsturē vislielākos arhitektūras brīnumus, kultūru dzīves līmeni senajās Romā utt. Viņš uzsvēra to, ka katrai rasei ir savas inteliģences pakāpes un zināšanas kā dzīvot un rūpēties par savu kultūru. To redzam piemēram, kā afrikā cilveks taisa mājas, un kā Eiropā to dara. Ārieši esam mēs - baltie cilvēki!

25 0 atbildēt

Tās acis, tās acis, es aizmirst nespēju,

Par zilajām acīm, es mūžam domāšu.

13 0 atbildēt

Super emotion 

10 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Trekns + par rakstu emotion 

3 0 atbildēt

Tas bija ļoti ļauni, bet es tev piekrītu

Šeit.

2 0 atbildēt

Mana brūte,slaida auguma blondīne. Gan tiešā,gan pārnestā nozīmē emotion Simtiem reižu esmu nosolījies triekt šo pupās...bet tās zilās,zilās acis emotion Nevaru un viss emotion 

2 0 atbildēt

Kā tad, nebūtu dzimis Hitlers, vai Staļins, viņu vietā citas līdzīgas personības!

2 1 atbildēt

Kas tev liek domāt, ka tu esi 100% tīrs?

4 3 atbildēt

Varbūt pasaulē nevajag narkomānus, piemēram tevi?

2 2 atbildēt
Es palasiju komentarus un man paliks skumji emotion jutas apdraudeti, Jo edam mazaka rase uz planetas... Tapec drosi vien ta ari cilveki seit jutas.. Ir 1.3 bilijoni indiesi un gandriz 1.4 bilijoni kiniesi.. 740milijoni eiropiesi mestav pat tuvu... Bet redz mes visus apsausim...
0 1 atbildēt