local-stats-pixel fb-conv-api

Tā mūsdienas redzēja 1900.gadā21

575 3

Iepriekšējā gadsimta sākumā tikai zinātniskās fantastikas cienītāji varēja iedomāties, ka mums kādreiz būs lidojošas mašīnas (lidmašīnas) vai kustīgu attēlu pārraides (televīzija).

Cilvēki vienmēr ir aizrauti ar nākotnes pareģošanu, un viņi mēģina vizualizēt savas fantāzijas par izgudrojumiem, ko nesīs nākotne. Žils Verns jau 19.gadsimta beigās rakstīja par ceļošanu kosmosā, pa gaisu vai zem ūdens, tas ir kādu laiku pirms tam, kad tika ieviests gaisa transports, zemūdenes, kādas mēs tās izprotam mūsdienās un kur nu vēl kosmosa kuģi. Nemaz nerunājot par Leonardo da Vinči, kurš 16.gadsimta sākumā jau bija uzrasējis helikopteru, tanku, koncentrētu saules enerģiju un kalkulatoru.

Katrai paaudzei ir sava ideja par to, kā viss izskatīsies nākotnē un interesanti ir tad, kad tas laiks pienāk un esošo var salīdzināt ar pagātnes fantāzijām. Ap 1900.gada Vācijas šokolādes ražošanas uzņēmums Hildebrand radīja pastkartes ar vīzijām kā cilvēki dzīvos 2000.gadā. Attiecībā uz modes tendecēm viņi būs krietni kļūdījušies, bet vairāk pievērsīsim uzmanību par to, kādas tehnoloģijas viņi bija paredzējuši mūsdienu cilvēkam.

575 3 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Būtībā, ja tev ir nauda, tad vairak vai mazāk viss šeit pieminētais tev ir dabūjams/īstenojams.

30 0 atbildēt

Policijas rentgenstaru novērošanas mašīna. Un visām urlām vēzis garantēts emotion

15 0 atbildēt

Bet ja tā paskatās -viss tas jau mūsdienās ir ,varbūt ne tieši tādā veidolā ,kā uzzīmēts ..

13 0 atbildēt

par apģērbu gan nav padomāts

3 0 atbildēt

Bioshock emotion

3 0 atbildēt

Tā būs pēc 90 gadiem.

3 0 atbildēt

Daudz kravas kuģu ir spējīgi izbraukt uz sliedēm, bet ne tā patstāvīgi, bet vienkārši, lai izkraut kravu būtu vieglāk. Laika kontrole jau eksistē - HAARP vai kkā tā bija Zemūdenēs pavizināties nav tik dārgi

1 0 atbildēt

vismaz nebija attēlots Džastins Bībers un mūsu mīnusu karalis cilveksarkameru emotion

1 0 atbildēt

Forši. Redzētu viņi kā mēs dzīvojam mūsdienās, noteikti apirstos. Vienīgi nav skaidrs par ko vairāk - vai par to, ka visu bibliotēku ir iespējam ievietot kastītē, kura ir mazāka par mazo pirkstiņu, vai par to, ka ASV prezidents ir nēģeris, Apvienotajā karalistē bruņinieku tituls ir piešķirts vairākiem atklātiem homoseksuāļiem, vai par to tuvie austrumu fakstiski vispār nav mainījušies :)

1 0 atbildēt

Ufff..emotion .Šitās bildes laikam jau n-tās reizes ir bijušas "spokos", atceros, vienā no saviem pirmajiem rakstiem arī biju ielikusi.

0 0 atbildēt

8. No sākuma uz tās trubas izlasīju: "kakas." emotion

0 0 atbildēt

8. Kāda laikapstākļu vadāmā mašīna?! Tur ir rakstīts Kakao, tātad kakao automāts .  emotion

0 0 atbildēt

..kaut kāda gudrā doma bija..

0 0 atbildēt

Nr 2 gan zviedzienu parāva-nafig kādam vajadzētu pa ūdensvirsu dauzīties?emotion

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

5. man jau patika. :D

0 0 atbildēt

laža puse,pasaciņas.

0 2 atbildēt