local-stats-pixel fb-conv-api

Slimākie 19. gadsimta sērijveida slepkavas, par kuriem vēsture ir aizmirsusi10

421 1

19. gadsimts bija laiks, kad visapkārt plosījās dažādas nāvējošas un neārstējamas slimības, un, ja tās tevi nepiebeidza, tad to noteikti izdarīja kāds no tālaika nežēlīgajiem slepkavniekiem. Ja prasītu nosaukt šī gadsimta bēdīgi slavenākos sērijveida slepkavas, daudzi no mums noteikti nevilcināsies minēt Džeku Uzšķērdēju vai H. H. Holmsu. Tomēr ir daudz citu, kas reti tiek minēti vēstures grāmatās, taču viņu pastrādātie šausminošie noziegumi nekad netiks aizmirsti. Šajā rakstā par dažiem no viņiem un viņu veikumiem.

421 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Par tiem Benderiem gadijuma nav Roba Zombija filma ''Devil´s Rejects''?

5 0 atbildēt

Garīgi slimi cilvēki.

3 0 atbildēt

Hmm.. Benderi. Ne pirmie kolorītie personāži ar šādu "vārdu"

3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Labs raksts. + no manis

0 0 atbildēt
Par mani vispār neviens vēl nav uzrakstījis. Reiz, pēc vienas slepkavības aizmirsu notīrīt acs ābolu ( atstāju uz tā pirkstu nospiedumu), tāpēc domāju, ka tūlīt mani noķers. Aizgāju uz policiju atzīties. Bet pirms atzīšanās prasu pogainajiem - "kā jums veicas noziegumu atklāšanā? Daudz jums neatrisinātu lietu" Poliči saka, ka dafiga. Viņiem speciālistu nav, jo labākie brauc uz ārzemēm... daudz lietas palika pat neiesāktas..." Tā nu arī neatzinos.
9 14 atbildēt
Un autoram dīvaina gaume. To pirmo zečku var nosaukt par krokodilu, nevis "skaistu". Ja būtu skaista, tad visi gribētu, lai viņu paspīdzina... izmanto savās fantāzijās.
5 10 atbildēt