local-stats-pixel fb-conv-api

Slepenās lietas Padomju Savienībā88

Padomju savienība daudz, ko slēpa, lai pasaule par to neuzinātu. Šajā rakstā par katastrofām un notikumiem par ko cilvēce uzzināja tikai pēc vairākiem gadiem. Un gan jau ir vēl daudz noslēpumainu notikumu par kuriem, tad arī neviens nekad neuzinās.

1179 4 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Kā viņi, tur, varenajā Krievzemē, var būt tik neaptēsti un neatzīt to, ka bada rezultātā Ukrainā nogalinājuši apmēram 8 miljonus nevainīgu cilvēku. Būtu izradījuši kaut vis mazāko cieņu, nožēlojot to, ko iepriekš paveikuši viņu valsts vadītāji... emotion

136 3 atbildēt
Sen jau gaidīju kaut ko par Padumjo Savienību, visur tik ķērc par nacistiem...
89 3 atbildēt

Štrunts par to sasniegumu slēpšanu, vai neizdošanos - baisais mugs par tām šausmām, kuras tika likumīgi pastrādātas. Ar koncentrācijas nometnēm priekšgalā un dažādām slēptām katastrofām nopakaļ. Patiesība bieži vien ir nežēlīgi biedējoša un tāpēc rodas tie salkanie un pie ausīm līpošie meli, jo tos ir vieglāk un patīkamām dzirdēt un tiem gribās vairāk ticēt. Vēl aizvien tiek ikdienas atklātas patreiz notiekošās šausmas pasaulē, bet arī tās mēs labāk paliekam nedzirdot, sak' ko to negatīvo klausīties, labāk pārslēdz kanālu uz "ugunsgrēku" :) Tā jau ir, ka cilvēka dabā ir vēlme sadzirdēt un saredzēt labo un PSRS to lieliski prata izmantot. Vai domājat, ka patreiz viss tiek atklāts? Maldinoša cerība... tāpat tikai mazu daļu no realitātes mums lemts sadzirdēt plašsaziņas līdzekļos, pārējo ir pamatīgi jāmeklē un jārok. Patiesībā ir riskanta, arī šodien.

49 1 atbildēt

Nu, īsāk sakot, Krievija taisa mēslus nevis progresē.

29 7 atbildēt

Loti interesants raksts,paldies!emotion

12 1 atbildēt

Nu par to ekranomplānu nu pilnīgas miļķības. Atdzīst un vēl kā, un nožēlo ka dēļ Brežņeva tā arī netika pabeigts, jo Brežņevam bija konflikts ar Ģeneralo konstruktoru, un dēļ tā projekts tika slēgts, bet mūsdienas, ir Krievijai šāda tipa brīnumi, tik bez raķetēm tiek izmantoti ka desanta kuģi un kā glābšanas kuģi, un tiek saukti ja nemaldos par "Орленок" vai kaut kā tā.

11 0 atbildēt

Viņiem jau patika, lai cilvēki būtu mierīgi un visam klausītu, bet tagad jau nav labāk...

7 0 atbildēt

Fakts Nr 7. mākslīgā defecīta izveidošana

4 0 atbildēt

Par krievu mēnes misiju neveiksmi tas nav nekāds noslēpums, tika palaistas 4 mēnes raķetes N-1 kas ir lielākās raķetes vēsturē un visas 4 uzgāja gaisā...

4 0 atbildēt

Nju Ukraiņi to sauc par GOLODOMOR un katru gadu piemin, šo traģēdiju...tur miljoniem cilvēku badā nomira..

3 0 atbildēt

ekranoplani gan nebija pārāk slepeni, bet iespaidīgi viņi bija gan

3 0 atbildēt

Padomju savienība vispār ļoti koncentrējās uz visa slēpšanu/noliegšanu.

3 0 atbildēt

Cik mēs neesam dzirdējuši par omītēm kuras slavē PSRS un tikpat to nicina ,izrādās ne velti ,Padomju Savienība bija apsvērusi sabrukšanu ,tāpēc viņi padomju tautu sadalīja tādās kā divās daļās 1 no abām radās labs priekšskats par PSRS 2.-slikts. tas viss tāpēc ,lai pēc savienības sabrukšanas jaunajās valstīs pāris gadus būtu tāda pati situācija kā pie mums -valodas referendumi ,sabiedrības ščelšanās utt -izmantojos šo jauno valstu iekšējo stāvokli tās tiktu varbūt jau ir) spiegu tīklā un kultūras savienībā. 

3 0 atbildēt

Tā besī cilvēki, kas saka ka PSRS bija pēdējā miskaste u.t.t. Piekritīšu tam, ka viņi bija īstākie agresori un okupanti, bet nu 1970.-1980.gados dzīve PSRS bija daudz savādāka. Tad tā bija jau cita valsts. PSRS bija ļoti stabila valsts pirms Gorbačova laikiem. Vismaz tolaik nebija korupcijas, cenas bija nemainīgas un bija normāli ceļi.

Kāda ir jūsu motivācija, ka jūs nodiršat PSRS? Paši tur dzīvojāt? Da kad pastāvēja PSRS, jūsu vecāki vēl bija tīņi... tākā nav jūsu kārta kaut-ko teikt.

2 0 atbildēt

Nja krievi debila tauta nabaga Ukrainus apkava un neatzist ka vini pie ta vainigi.riebjas ta valsts

5 3 atbildēt

Tiešām ļoti labs raksts! +++

Jo Krievijā ir tiešām ĻOTI daudz dazādu notikumu un lietu kas ir oskarotas filmas vērti.

1 0 atbildēt

 

http://youtu.be/HZRo9T-gDPk?t=20m2s

Par misiju uz mēnes, tas ir feiks, tā bija sazvērestība!   Neviens vēl nav bijis uz mēness! 

1 0 atbildēt

Nu jau nujau! Par ekranoplānu jau nu gan ir daudz zināms. Pilns TV ar to "luni".

http://www.youtube.com/watch?v=nJIS4YCnMD8

1 0 atbildēt

Vēl

1 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

1 0 atbildēt