local-stats-pixel fb-conv-api

Sirdi sildoši fakti par mīlestību.58

Mīlestība... Šī sajūta ir tik... skaista! Ja tu kādu esi mīlējis, tu pašlaik saproti, par ko es runāju.. Izrādās, ka mīlestība ir sarežģītāka kā daudzi no mums domā! Es ceru, ka jums patiks - izbaudiet !:)

1586 3 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000
Mīlestība mēdz būt arī riebīga. :)
35 0 atbildēt

Nez kas liek Pētera sirdij pukstēt strauji :D

15 0 atbildēt

"Visbiežāk cilvēkā var iemīlēties, balstoties uz ķermeņa valodu. Nereti cilvēki iemīlas dzirdot kāda balsi, bet jau retāk, cilvēku iemīl dēļ rakstura..."

Nē... Ķermeņa valoda, balss utt var pievērst uzmanību, bet nekad nepiekritīšu tam, šo lietu dēļ var kādu iemīlēt.. A vot raksturs - tā ir svarīga lieta! Nez, varbūt esmu dīvaina, bet piem. kretīnos es neiemīlos - tas būtībā ir raksturs..

13 0 atbildēt

Par 1. man ir ideja: 

izveidot iepazīšanās saitu,kurā Tu vari izvēlēties partneri pēc bildes un tad piedalīties piedzīvojumā,ko sagādājam mēs (uzņēmums).

Piedzīvojumi daudz un dažādi,bet visi neprognozējami abiem dalībniekiem. To, kādu izmantot, izlemj dators vai uzņēmuma darbinieks.

Viens no piedzīvojumiem:

abus cilvēkus iebāzt auto bagāžniekā un vizināt visu dienu. Mīla vai naids - garantēti. Bet kas nīst,tas mīl emotion

11 0 atbildēt
Tu dabūji + par 13. Gifu. Nespēju pretoties ^^
12 1 atbildēt

Gulbji pat cenšas sevi nogalināt pēc partnera zaudēšanas,piemēram,uzlidojot augstu gaisā un triecoties pret zemi. emotion

10 0 atbildēt

''Milestība un es Tevi mīlu "  Tukši vārdi- mūsdienās tas jau  tāds viens liels joks, bet vai tas ko maina  emotion

5 0 atbildēt

ja iemīlējies cilvēks taisa rakstu par mīlestību, tad tur galu galā neko labu nevar sagaidīt, kā tikai vienas vienīgas problēmas, =/

man šķiet ka šis ir izrauts no žurnāla "Ievas dzīve" or smth..

4 0 atbildēt

Diez kur mans kokaīns?

Tad jau labāk ieņaukt, nekā kādā iemīlēties..

Šitās sāpes fuj,..

5 1 atbildēt

Nekad neesmu tā pa īstam mīlējusi. Vispār neesmu mīlējusi, būsim godīgi. Ir bijušas tikai kaut kādas simpātijas, un kaut gan man ir 18 gadu, es vēl nekad neesmu nevienam pateikusi, ka kādu mīlu. Jo amn tas ir ļoti nozīmīgs solis, un šie vārdi man ir ļoti svēti. Cilvēki tos, dažreiz, baidās pateikt pat tad, ja tā tiešām ir, kur nu vēl teikt tos vārdus tikai prikola pēc. Pēdējā laikā mani ļoti sadusmo tas, ka mākslinieki, sevišķi dziedātāji, pēc dziesmas nodziedāšanas pasakās, un it kā ar to vēl nepietiktu, vēl piemetina, ka visus fanus mīl. Nu kā pie velna Tu vari mīlēt, piemēram, 2000 skatītājus? Nu kā? Varbūt man ir savādāka uztvere par mīlestību, bet man šķiet, ka var mīlēt tikai vienā veidā. Nu tā, ka aiziet līdz kaulam. Nezinu, kāda ir mīlestības sajūta, bet to es iedomājos tieši šādi.

4 0 atbildēt
Es nemilu nevienu .... nevienu preteja dzimuma parstavi... tas ir tik ..... truli kas vispar ir milestiba.. ??????? Es neticu tadai trulai frazei ka es tevi milu
7 3 atbildēt

Bet jā, daudziem ir greizs vai miglains skatījums,kas tad ir īsti mīlestība.

Es Jums, bērni, uzreiz varu pateikt,ka mīlestība noteikti ietver sevī SAUDZĒŠANU. PIEŅEMŠANU. Tā nav aktīva mīlēšana klasiskajā izpratnē, bet tā ir ... viena no mīlestības šķautnēm. 

Tad, kad Tu pats sevi saudzē un pieņem (mīli), Tu pats jūties par sevi labāk, un attiecīgi jau piesaisti sev vairāk citus cilvēkus, un Tu viņus arī varēsi saudzēt vai pieņemt tādā pašā veidā,kā to uz sevi esi darījis, jo esi to iemācījies.. vismaz daļu no mīlēšanas.

4 0 atbildēt

Ak tiefs! Es tagad domāju par to īpašo cilvēku...man vislaik gribas smaidīt.. ;d

4 0 atbildēt
Viens pāris ,kurš jau 10 gadus kopā bez apprecēšanās vēlptojām viens otru mīl. Viņu draugi jautā :"kā jums tik ilgi ir attiecības?" Pāris kopā saka :"tpc jo mums ir kopīgs noslēpums!" *abi dīvaini un creepy pasmaida* emotion (pirms 8 gadiem viņi nogalināja kādu KOPĀ) emotion
3 0 atbildēt

Es neticu mīlestībai.

7 4 atbildēt
Žēl, ka cilvēki nemīl kā gulbji. Man ir draudzene, kura netic mīlestībai, lai arī pati ir iemīlējusies, tikai nespēj to pieņemt. Pēc šiem faktiem es pēkšņi sapratu, ka esmu iemīlējusies, sapratu, kurš ir tas cilvēks. Turklāt pēdējā laikā vienkārši vakaros sāku raudāt bez iemesla, bet reizē man gribas arī smaidīt un lēkāt - tik apjukusi es jūtos. Bet kad iemīļotais saka 'paldies', tad prieks patiešām ir neaprakstāms, to es atceros skaidri!
3 0 atbildēt

Cilvēki varētu ņemt piemēru no šiem dzīvniekiem emotion

2 0 atbildēt

nprmali fakti man patik emotion emotion

2 0 atbildēt

interesanti fakti +tev

1 0 atbildēt

Ļoti ilgi skatijos uz 13 gifu. ;]

Bet ielikšu plusiņu par centību un faktiem. :)

1 0 atbildēt