local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes aizskarošas un pazemojošas reklāmas7

304 1

Kāda no vecajām reklāmām brīdina sievietes, ka "neļauj sevi saukt par TIEVU!", kamēr cita apsola, ka cigarešu smēķēšana nodrošinās slaidu figūru. Tomēr, ja ar to nepietiek, lai sievietes iegūtu nepieciešamo formu, tad bez kavēšanās tiks atgādināts, ka viņas smird.

Reklāmās sieviete var radīt sliktu smaku ar gandrīz vai jebkuru ķermeņa daļu - ar padusēm, muti, matiem, rokām un sieviešu ķermeņa daļām, bet viņas to neuzzinās, kamēr vīrs viņu nepamet ar čemodānu rokā, dodoties pa durvīm ārā. Un kā paliek ar viņas ādu? Saskaņā ar reklāmām viņa var pazaudēt vīru ar tā sauktajām neapstrādātajām porām, vecu muti, iedeguma līnijām, pinnēm, grumbām, pusmūža ādu, spalvainām kājām vai lūpām, redzamām vēnām vai, visām šausmu šausmām, traukumazgātājas rokām.

Esat gatavi? Izlase ar nepārspējamām reklāmām, kas aizskars katru sievieti.

« 1  2  3  4 »
304 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Nu, un kas tad tagad labāks? Sievietes tāpat kā toreiz izjūt spiedienu no reklāmām, varbūt ne tik uzkrītošu, bet nu... Daudzas lietas kļuvušas par normu jau kopš trīsdesmitajiem. Tas, ka sievietei ir jauki jāsmaržo, tas jau ir standarts.

11 0 atbildēt

MAn arī ir pazemojoši tas, ka ja es neēdīšu snikers palikšu tizls kā misters bīns un ja nedzeršu martini tad nebūšu Džordžš Klūnījs!

9 0 atbildēt

Izskatās pēc feministu pasākuma šis viss.. Tāpat kā Jennifer Lopez - Ain't Your Mama. Iedomājaties ka džeks teiktu meitenei - es neesmu Tavs sencis, pati remontē mašīnu, pati remontē māju, saskaldi malku! Es neesmu tavs tēvs!! Attiecības ir upurēšanās no abām pusēm. Nost ar feminismu!  emotion 

3 0 atbildēt