local-stats-pixel fb-conv-api

Sarkanās dzimumzīmes jeb ugunszīmes.6

26 0

Dzimumzīmes un smalkās enerģijas

Senā pagātnē dzimumzīmes un iedzimtus plankumus cilvēka ādā (tautā sauktus par ugunszīmēm) uzskatīja par «sātana zīmēm». Mūsdienu pētnieki ir noskaidrojuši, ka šādas zīmes var būt ne tikai miesā, bet arī dvēselē un to parādīšanās ir saistīta ar smalkajām pasaulēm.

Reinkarnācijas pētnieki ir vērsuši uzmanību uz interesantu faktu: dzimumzīmju atrašanās vieta cilvēkiem, kuri atcerējās savus iepriekšējos iemiesojumus, ļoti bieži sakrita ar nopietnu ievainojumu (visbiežāk nāvējošu) vietām, kurus viņi ieguvuši iepriekšējā dzīvē. Šī jautājuma pētnieka psiholoģijas profesora Jana Stīvensona (ASV) arhīvā ir savākti vairāk kā 250 šādi gadījumi.

Smalkā ģenētika

Protams, ka rodas jautājums: kādā veidā iepriekšējās dzīves liecības nokļūst jaunā fiziskā ķermenī? Ezotērijas tradīcija saka, ka nopietnas traumas atstāj pēdas ne tikai fiziskajā, bet arī augstākā (smalkā) ķermenī. Pie kārtējās dzimšanas vecās smalko ķermeņu traumas var projecēties uz jauno fizisko ķermeni dzimumzīmes, ugunszīmes, rētas vai ādas sabiezējuma izskatā. Ezotēristi apgalvo, ka bez ierastās ģenētikas, kad mēs no saviem vecākiem mantojam dažādas nianses (ārējais izskats, iekšējo orgānu izvietojums, jūtīgums pret dažām slimībām), pastāv arī daudz smalkāka ģenētika. Tā cilvēkam piešķir savdabīgu iepriekšējo dzīvju nospiedumu, kas var izpausties kā fizioloģiskas īpatnības, bet, pirmkārt, kā psiholoģiskas iezīmes un intelektuālas spējas, kā arī tikumiskās vērtības, kas iegūtas visās iepriekšējās dzīvēs.

Interesanti, ka arī mūsdienu zinātne apstiprina smalkās ģenētikas pastāvēšanu. Secinājums, pie kura ir nonākuši šodienas zinātnieki, satricina materiālistiskās zinātnes kanonus: organisma attīstības pamatprogramma neglabājas DNS, bet daudz smalkāku enerģiju laukā! DNS molekula ir tikai uztvērējs, kas radīts no rupjas matērijas un kas ļauj organismam no «augšas» saņemt nepieciešamo informāciju.

Pētījumi DNS jomā

Pirms dažiem gadiem neatkarīgi viens no otra amerikāņu fiziķi profesora Roberta Pekoras vadībā un krievu zinātnieki no Kvantu ģenētikas institūta izstrādāja informācijas nolasīšanu ar lāzera metodi no DNS un ieguva sensacionālu rezultātu. Pētījumu gaitā tika iznīcinātas DNS molekulas, un tika iegūts negaidīts fakts: tukšumi, kas radās iznīcināto molekulu vietās, turpināja izstarot informāciju. Izmainījās tikai starojuma raksturs: tā vairs nebija veselas molekulas mierīgā «balss», bet mirstošā DNS sāpju un šausmu «kliedziens». Viens no tā saucamās viļņveida ģenētikas radītājiem, Kvantu ģenētikas institūta prezidents Pjotrs Garjajevs lakoniski saka: «Eksperimenti parādīja, ka ģenētiskais aparāts ir nepilnvērtīga sistēma. Pastāv ārējā ģenētiskā informācija, kas nāk no Augstākā Saprāta». Patiešām negaidīts zinātnieku apgalvojums.

No tā izriet, ka mantotā informācija tiek nodota ne tikai ar matērijas bioloģiskajām šūnām, bet arī ar smalkās enerģijas laukiem. Šie lauki ietver informāciju par cilvēka priekšvēsturi. Loks ir noslēdzies, jo tieši par to jau sen runāja ezotēristi.

Neparastā nāve

Cilvēka smalkā ķermeņa trauma ne vienmēr ir mantota no pagātnes. Ievainojumus iespējams iegūt arī pašreizējā dzīvē. Vēl vairāk, daži no tiem var kļūt par nāves cēloni.

Stāsta jurists Jurijs Barikins, kurš ir bijušais izmeklētājs no Maskavas: «Manā praksē ir bijuši visbaismīgākie gadījumi, taču viens bija īpaši neparasts. Nomira 37 gadus vecs vīrietis. Viņš bija nogalināts savā gultā, turklāt visu apstākļu izpēte liecināja, ka neviens ļaundaris mājā nav iekļuvis: nav atrasts nozieguma ierocis, nogalinātā vīrieša māte gulēja blakus istabā un apgalvoja, ka viņa ir ļoti jūtīga un, ja dzīvoklī kaut kas notiktu, tad bez viņas to noslēpt nebūtu iespējams.

Bet notikums - guļ vesels, spēcīgs vīrietis uz sava spilvena, bet seja ir sakropļota tā, it kā pa to spēcīgi sists ar kādu smagu priekšmetu. Pētījām, meklējām - nekādu rezultātu, nevienas versijas, nekādu mājienu, nekādu pēdu, neviena aizķeršanās pavediena.»

Mātes stāsts

Mirušā vīrieša māte klusu pavēstīja: «Viņu varēja arī nenogalināt...» Operatīvajiem darbiniekiem nācās noklausīties pilnīgi neticamu stāstu, ko māte teica par savu bērnu. Izrādījās, ka viņš jau bērnībā žēlojies, ka sapnī sakāvies ar kaimiņpuiku, kurš viņam zem acs uztaisījis zilumu. Sapnis paliek sapnis, visi mēs kaut ko sapņojam, bet dēlam tik tiešām no rīta zem acs bijis zilums, kas liecināja par kautiņu. Citā reizē viņš sapņoja, ka apdedzinās, ņemot no ugunskura kartupeli. Pēc šī sapņa uz diviem labās rokas pirkstiem viņam parādījās visīstākie apdegumi. Vēl citā sapnī viņš spēlēja futbolu, bet no rīta traumētās kājas smērēja ar briljantzaļo. Visos gadījumos zēns devies gulēt pilnīgi normāls, bez zilumiem un ievainojumiem, bet no rīta visas nosapņotās traumas reāli atspoguļojās viņa fiziskajā ķermenī.

«Varbūt viņš nosapņoja, ka viņu sita vai nogalināja?» - savu versiju izteica nelaimīgā sieviete. Pieņēmums it kā visu izskaidroja, tikai jurisprudences praksē šādu precedentu nav. Neviens šai versijai nenoticēja, lieta «uzkārās», un to slēdza.

Pagātnes ezotēristi un mūsdienu parapsihologi šeit neko dīvainu nesaskata: iedomātās traumas sākumā iegūst mūsu augstākie, smalkās enerģijas ķermeņi. Sakarā ar to, ka vadība virzās «no augšas uz leju» - no daudz smalkākiem ķermeņiem pie rupjākiem, traumas pēdas var projecēties fiziskajā ķermenī.

Oficiāli ir fiksēti vairāki šādi gadījumi.

Apvainojumi nepazūd

Taču ne visas bijušu gadījumu pēdas ir redzamas cilvēka acij. Daudzas cilvēku dīvainības un tieksmes arī ir «iedzimti plankumi». Tikai ne fiziskajā ķermenī, bet dvēselē. Daudzi no tiem var būt «svaigi» - iegūti pašreizējā dzīvē.

Iekšējās attīstības periodā embrijam vēl pilnībā nav noformējušies nākamie maņu orgāni (dzirde, redze, garša, tauste), un viņš ir īpaši jūtīgs pret smalkajām enerģijām: emocijām, jūtām, apkārtējo cilvēku domām. Ģenētiski viņam tuvākie ir vecāki un radinieki. Mūsdienu zinātnieki ir nonākuši pie secinājuma, ka šie starojumi uz visu dzīvi nozīmogojas bērna psihē kā «iedzimtie plankumi». Brīnišķīgi, ja tie būtu mīlestības un labestības viļņi, bet ja skandālu un strīdu laikā vecāki ir mētājuši apvainojuma, naida un ļaunuma zibeņus?

Ir arī šausmīgākas traumas, un tie nav tikai «iedzimtie plankumi» - tās ir kropļojošas, dažkārt plēstas rētas, no kurām dzimušajam cilvēkam būs jācieš visu mūžu. Tās embrijam ar savām emocijām radījuši vecāki, cenzdamies atbrīvoties no nevēlamās grūtniecības. Viņi mazuli neieredz jau no ieņemšanas brīža. Par kādu mīlestību, maigumu, kaut vai līdzcietību var būt runa? Šādi vecāki saņem to, ko ir pelnījuši - pašu sakropļotu dvēseli...


Zinātnieki ir nonākuši pie vēl viena satricinoša secinājuma. Izrādās, ja arī izdodas «veiksmīgi» tikt vaļā no nevēlamā bērna, tad viņa smalkās enerģijas pēdas («nāves fantoms») paliek sievietē vēl 40 dienas. Ne mazāk svarīgi ir tas, ka pēc aborta dzemdē uz visu dzīvi paliks tā saucamā viļņveida rēta. Tas vairs nav «iedzimtais plankums», bet nedzīstoša «čūla» smalko enerģiju laukā. Ja jaunas grūtniecības gadījumā embrijs pieskarsies dzemdes slimajai vietai, tad viņu gaida smagas slimības un priekšlaicīga nāve...

Jautājumi bez atbildēm

Mēs visi esam pieraduši pie dzimumzīmēm, taču ja spējam aizdomāties, tad tās ir visai mīklaina parādība.

Kāpēc dzimumzīmes atrodas tieši tajās vietās? Kāpēc šo «zvaigznāju» «karte» katram cilvēkam ir unikāla un neatkārtojas? Kāpēc dažas dzimumzīmes ir iedzimtas, bet citas parādās dzīves laikā? Kāpēc uz vecumu dzimumzīmju ir vairāk? Kāpēc dažas dzimumzīmes izzūd? Un vēl. Kāpēc dažas dzimumzīmes ir pilnīgi plakanas, bet citas izskatās pēc bumbiņām, kas pielīmētas pie ķermeņa. Kāpēc pēc šādu dzimumzīmju likvidēšanas daudzi cilvēki ātri nomirst? Jautājumu ir ļoti daudz, bet atbilžu pavisam maz...

Taču hipotēzes tomēr pastāv. Un dažas no tām ir ļoti interesantas. Lūk, viena no tām. Mūsdienās nevienu nevar izbrīnīt ar to, ka saslimušu cilvēku iespējams izārstēt, ievadot adatas noteiktos ķermeņa punktos. Daži pētnieki uzskata, ka šie bioloģiski aktīvie punkti ir savdabīgas antenas, ar kuru palīdzību organisms veic enerģijas apmaiņu ar Kosmosu. Pēc vienas no versijām dzimumzīmes uz ķermeņa atrodas nevis nejauši izmētātas, bet bioaktīvajos punktos, uz enerģētiskajiem meridiāniem un refleksogēnās zonās. Un tās ir savdabīgi filtri, kas regulē cilvēka enerģijas apmaiņu ar Kosmosu. To uzdevums - palielināt vai samazināt organismā vienu vai otru enerģiju veidu, sabalansēt fizioloģisko un psihisko procesu norises.

Nelikvidējiet dzimumzīmes!

Dzimumzīmes - organisma smalkās regulēšanas filtri - mūsu nenovērtējamie palīgi. Jo vairāk dzimumzīmju, jo juvelieriskāk rit mūsu būtnes harmonizācija. Ne velti kādreiz pastāvēja ticējums: «Ja ir daudz dzimumzīmju uz muguras - cilvēks ir laimīgs».

Vai no dzimumzīmēm ir jāatbrīvojas? To katrs izlemj pats. Ja iedzimtais plankums ir iepriekšējās dzīves fiziskās traumas liecība, tad tā likvidēšana diezin vai kaitēs. Cita lieta, ja tas ir šis «filtrs», kurš norobežo mūs no nopietnām problēmām. Šajā gadījumā uzmanībai jābūt. Saskaņā ar hipotēzi dažas «vecās» iezīmes, kuru izpausme tika aizturēta ar iedzimto plankumu, pēc tā noņemšanas var «izrauties uz āru». Satraukts cilvēks var kļūt agresīvs, aizdomīgajam sāksies vajāšanas mānija. Kādam var rasties tieksme pēc alkohola vai narkotikām, citam parādīsies pārmērīga seksuālā aktivitāte... Kas zina, ar ko var beigties šāda operācija... Pastāv arī versija, ka dzimumzīmēs bieži tiek lokalizēta kāda slimība, piemēram, vēzis. Šādu dzimumzīmi likvidēt ir ļoti bīstami: slimība var attīstīties pa visu organismu.

Taču pagaidām tā ir tikai hipotēze, kurai vajadzīga vispusīga pārbaude un precizējumi. Ja hipotēze par iedzimto plankumu saistību ar smalko enerģiju funkcijām apstiprināsies, tad var gaidīt brīnumainu tālāku notikumu attīstības gaitu.

26 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

ļoti interesants raksts! +

1 0 atbildēt

jo es ilgāk smēķēju, jo man sliktāka veselība, jo vairāk mana dzimumzīmīte uz vaiga izbalēja, agrāk bija tāda koķeta, tgd vispār redzēt nevar ...

1 0 atbildēt

vispār interesanta lasāmviela , vienu dzimumzīmi ar žileti nogriezu , baigi ilgi asiņoja , bet tad, pēc laika izauga no jauna

0 0 atbildēt

o jomajo man uz kakla ir liela ugunszime man tas znacit nepatiik

0 0 atbildēt

:D pats paris likvideju un man metas vel vairak :( :D

0 0 atbildēt