local-stats-pixel fb-conv-api

Rietumu frontē bez pārmaiņām9

329 0

1. pasaules karu tā laika pasaules līderi sauca par Karu un Visu Karu beigām.

Fotogrāfs Džeimss Francis Hurlejs pievienojās Austrālijas Imperiālajiem spēkiem Rietumu frontē kā goda kapteinis 1917. g.

Viņam nebija sveša fotogrāfiju uzņemšana ekstrēmos apstākļos. Pirms gada viņš bija atgriezies no Antarktīdas, kur iesprostots pavadīja veselus 2 gadus kopā ar Ernesta Šekltons ekspedīciju.

Viņa pēdējā uzdevumā pie frontes līnijas uz dienvidiem un austrumiem no izpostītās Ipras pilsētas Hurlejs riskēja ar savu dzīvību, lai fotografētu konfliktu. Taču viņš arī ne tikai fotografēja, bet arī rakstīja dienasgrāmatu, kur aprakstīja savu pieredzi, arī šausmas, kurām viņš kļuva par aculiecinieku, viņa žēlumu pret vācu kareivjiem, riebumu pret karu un vilšanos attiecībā pret vadību un viņa fotogrāfijām

P.S. Rakstam izvēlējos šādu nosaukumu, jo tie šīs bildes piešķir vizuālo ilustrāciju Remarka romānam, savādāk patiešām grūti iztēloties jeb saprast 1. pasaules kara šausmas

« 1  2  3  4  5 »
329 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Par bildēm paldies, par tulkojumu - auzas. Tik maz teksta un pilns ar kļūdām (Hoviceris - haubice, pārģērbšanās vieta - pārsiešans punkts utt.)

8 0 atbildēt

Man visvairāk ierēkt ļāva ''marsēšana''  emotion    emotion  Bērnudārzs.  Ne ko neesi pelnījis.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

15. skats atbilst nosaukumam

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Un kā tavā attiecību frontē? Varbūt vēlies parunāt?

1 3 atbildēt