local-stats-pixel fb-conv-api

Pirms Facebook: lūk, šādi mēs pārstājām draudzēties agrāk39

333 0

Ko darīt ar cilvēkiem, kas ir pārstājuši būt draugi? Viņus var vienkārši izdzēst ...no mūsu draugu saraksta, pārstāt sekot viņu aktivitātēm un nelikties ne zinis par viņu postiem. Taču lietas kļūst nedaudz sarežģītākas, kad ar šo cilvēku ir daudz kopēju fotogrāfiju. Tad vien atliek tās sadedzināt, bet, ja gribās saglabāt savu skaisto bildi, tad var izgriezt jaunā "nedrauga" ģīmi. Tā arī tika darīts.

Vai jums ir saglabājies kāds vecs ģimenes albūms un tur ir dažas vai vairākas fotogrāfijas ar robiem seju vietā? iedomājies par tām drāmām, kas ir novedušas līdz šim robam! Ģimenes albūms nepastāstīs par tām, bet tādas ir bijušas. Mūsdienās ir mainījusies to kvalitāte, viss vairāk vai mazāk ir kļuvis virtuāli viegli manipulējams, bet ģimenes albūms glabā vai vēstures liecības.

Jo gan jau nākotnes vēsturnieki, lai iedalītu laikmetus, varēs par robežškirtni izvēlēties visaptverošā interneta ienākšanu mūsu dzīvē un tās digitalizēšanos. Pilnīgi noteikti šis laikmets arī beigsies, bet par to paliks maz liecību, ko atklāt arheoloģiskajos izrakumos. Diez vai pēc 1000 gadiem atraktais rūteris un serveris spēs sniegt liecības par mūsu viedokļiem tik bagāto šodienu. Drīzāk tie būs zīmējumi uz žoga, kas arī tad vēl varēs parādīt, ka Edgars mīlēja Kristīni, bet tā jau ir bijis. Mūsdienu arheologu atklātie zīmējumi alās esot nekas vairāk par aizvēsturiskiem grafiti.

333 0 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

@Aptauja: Kā tu pārstāj draudzēties?

Cits variants: visu izņemot pēdējo apgalvojumu

0 0 atbildēt

@Aptauja: Kā tu pārstāj draudzēties?

Cits variants: NEKAD neesmu pārtraucis nevienu draudzību un NEKAD neviena draudzība nav tikusi pārtraukta ar mani,toties,kuru katru paziņu par draugu nesaucu un zinu,kas ir īsti draugi, man draugu nav daudz,bet paziņas par tādiem neuzskatu..

0 0 atbildēt

@Aptauja: Kā tu pārstāj draudzēties?

Cits variants: es nevaru pārstāt draudzēties, ja man draugu nav. :>

0 0 atbildēt

@Aptauja: Kā tu pārstāj draudzēties?

Cits variants: katramNAKAMAJAMsavaRECEPTE...emotion

0 0 atbildēt

Es skaidri un gaiši pasaku visu, kas sakrājies, lai pārtrauktu draudzību (vai pazīšanos) un tad vienkārši ignorēju konkrēto personu. Man nepatīk, ja lietas netiek izrunātas. 

Iespējams, ka izņēmuma kārtā dodu arī otru iespēju, bet tad gan dotā persona tiek vērota prožektoru gaismā zem mikroskopa. Pie vismazākā sīkuma, kas man varētu nepatikt, saku 'čau', šoreiz uz visiem laikiem.

0 0 atbildēt