local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmie.11

92 0

Varbūt kāds jau sen vēlējās uzzināt kāds izskatījās pirmais televizors, telefons vai dators. Esmu sameklējusi 12 šādus pirmos izgudrojumus, kurus izmantojam arī mūsdienās, tikai citād''akā izskatā.

92 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

9. Pirmais bezvadu radio. (regency TR1 1954.gads) sasmīdināji :D Radio ar vadiem nemaz nav radio... ja neskaita barošanas vadu. Turklāt radio tika izgudrots jau 18. gadsimta beigās, un gan par precīzu izgudrošanas laiku, gan izgudrotāju vēl joprojām strīdas. Es ticu, ka pirmo radioaparātu izgudrojis Tesla, lai gan patenta viņam nebija.

5 0 atbildēt

6 iskatijas pēc 1 kases aparata :D

3 0 atbildēt

Par to TV.. Tas noteikti nav pirmais. Jo es točna zinu, ka КВН-49 sērijveidā jau ražoja kopš 1949. gada, bet noteikti ka jābūt arī TV, kas tika ražoti vēl pirms viņa..

2 0 atbildēt

Kurš to būtu domājis ka tagad to visu spēj aizvietot viena ierīce !!

1 0 atbildēt

Tagad sapratu kādēl GTA vice city bija tik lielie telefoni, bet vienalga uber !

0 0 atbildēt

Visvairāk man paptīk vecie mobilie telefoni :D es viņus saucu par "klučiem" xD

0 0 atbildēt

saturīgs raxts ....interesants.....mani sašāva gadskaitļi...skārienjūtīgais ekrāns jau sen izdomāts....un ko tik vēl nav izdomājuši ....par ko mēs uzzināsim tikai pēc daudziem gadiem

0 0 atbildēt

Nu gan Tu iebrauci auzās, pirmais TV 1963. gads! :D Tas iespējams ir pirmais TV ar kaut ko līdzīgu iebūtvētam "video magnetafonam"! :D

0 0 atbildēt

Par CD atskaņotāju arī kļūdies.

1978. gadā sāka jau izdot pirmos mūzikas diskus, tāpēc atskaņotājam būtu jābūt līdz ar pašu disku.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt