local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmais pasaules karš - 15

39 0
« 1  2  3 »
39 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

kur kāds apraksts? emotion 

4 2 atbildēt

Centos atrast nedaudz info par pāris bildēm, galveno kārt par neindificētajām.

3. Pēc ķiverēm teiktu ka franči, apšauda, jo pārāk mierīgi priekš uzbrukuma, varbū ar gāzi šauj, bet es nezinu vai gāzes maskas bija nepieciešamas gāzes šāvējiem, varbūt arī kaut kāds trenniņš.

5. Pa kreisi - Paul von Hindenburg, vidējais izskatās pēc Vilhelmsa II un pa kreisi Erich Ludendorff. Teikšu ka bildē ir redzams kā abi čaļi skaidro Vilhelmam savu jaunāko plānu.

9. Neesmu nekāds tanku eksperts, bet es teiktu ka tas ir britu mk4 (bāzēju savu teoriju uz to ka uz jumta ir redzamas tādas kā sliedes un tās tā kā sākās ar mk4, bet visi tanki pēc mk4 kļuva garāki) un bildes meklēšana izspļāva kanādiešus.

10. Vācieši, neko interesantu neredzu izņemot to tranšejas aptveri (trench mag) priekš, mannuprāt, mauser 98 (es nosakuma teicu ka tas bija 98a, es kludijos, jo nebiju ieguglet abas sautenes).

11. Google saka ka Verdun.

14. Gaisa izlūks nodot kameru virsniekam. Pēc ieročiem varētu teikt ka antānes lidmašīna, ložmetējs ir aiz propellera - šī tehnoloģija tika radīta otrajā kara pusē. No sākuma likās ka tā ir britu, bet neko neatradot es sāku skatīt franču lidoņus un tieši ar pirmo spiedienu trāpiju uz ideālo kandidātu "Salmson 7"

18. franču ķiveres, varētu būt arī amerikāņi, jo šie galīgi nebija gatavi karam kad tajā piedalījās tāpēc vietējiem vajadzēja šiem palīdzēt, bet es lieku naudu uz frančiem. Var redzēt lielas ūsas, varbūt kara sākums, jo dēļ gāzesmaskām daudzi noskuva ūsas, starpcitu, šitā hitlers ieguva savas ūsiņas.

24. dubļi, pirmā pasaules kara lielākais ienaidnieks.

26. Mani izmeklējumi noveda beļģijā - flandersa frontē - Ypres pilsētiņā. bilde no cita leņķa un nedaudz labākā laikā http://www.toerisme-ieper.be/images/photolib/230.jpg

27. Tas pieder frančiem. Skatoties uz to nāk galvā vācu parīzes lielgabals.

28. Jocīgi ka ir brilles un ķivere vienlaikus. Nezinu kas viņš tāds, zinu tikai to ka viņš cīnījās par kaizeru. Atradu nedaudz info uz to tas ir viens no vācu gūstekņiem no Meinin ceļa kaujā (Battle of the Menin Road Ridge). Reku velviena bilde ar viņu: https://i.pinimg.com/736x/7b/b7/99/7bb799fcd1e9876f4c7e45a566ee86c0--german-soldier-wwi.jpg

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt