local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaulslavenais MINOX fotoaparāts23

364 5

Šoreiz stāsts būs par vienu no daudziem leģendārajiem izgudrojumiem, kas tapis Latvijā - fotokameru MINOXemotion Viņu var manīt spiegu filmās, par viņu ir rakstītas grāmatas, pieļauju, ka šim unikālajam izstrādajumam, kuram pasaulē tai laikā nebija diezgan ilgi analogu, varētu pat būt veltītas dzejas rindas, jeb kāda dziesma, kas zin.

364 5 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internets
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Pati tauta nav stulba, stulba ir valdība un zaļie, valdība pieļauj kvotu iztirgošanu citām valstīm, jo redz tā var miljonus noraut (īslaicīgs prieks) p.s.ir arī citas interesantas vienošanās ar ES,  ko mēs drīkstam ko ne, no tā protams atsevišķas personas gūst savu labumu, zaļie uzskata ka labāks variants ir cilvēkiem apsprāgt aiz nabadzības nekā uzbūvēt jaunu rūpnīcu. Zaļajiem vajadzētu izvirzīt prasības kādas būtu jāievēro konkrētai rūpnīcai nevis jācīnas pret rūpnīcu būvēšanu.

22 3 atbildēt

njaa,, Latviesi ir gudri,

11 0 atbildēt

Toties tagat nav ne ka- viss ir likvidets un pardots- skumji.emotion

9 0 atbildēt

Saproti vienu lietu - ES nav izdevīgi, ka mēs paši kaut ko ražojam, tāpēc, ja arī mēs paši savā silē saņemsimies ko tādu darīt (ja valsts dos visam tam atbalstu utt.,), ES atradīs veidu, kā šai rūpnīcai piegriezt skābekli. Neliels, visiem zināms piemērams - cukura fabrika jelgavā. Cukurs bija slikts? Nē. Fabrika piesārņoja dabu? Nē!. Aizvēra, cukuru iepērkam no ES. Mēs esam tirgus, kurā ES met to preci, ko citur nepērk. Un lai nu kā ES nepūlētos, problēma vienalga ir mūsu valdībā un valsts uzbūvē kā tādā (attieksmē pret uzņēmējiem), jo, ja viss būtu kārtībā - pareizie likumi un mugurkaulu formas - nevienu neraustītu briseles patika vai nepatika. Atverot jebkādu firmu Latvijā, Tu jau esi tai parādā - tikai tāpēc, ka atvēri.

5 0 atbildēt

Tagad jautājums ir sekojošs: vai latviešu tauta tiešām ir tik stulba, ka nevar atjaunot savas ražotnes un radīt jaunus, inovatīvus produktus, kas spētu nest Latvijas vārdu pasaulē, radīt jaunas darbavietas, papildus tam netieši attīstot sagrauto infrastruktūru un uzlabojot dzīves kvalitāti?

 

 

Mums tak te b*aķ dažiem idivīdiem eiropas vilcienus vajag

4 0 atbildēt

Eiropas savienības dirslīdēji ir visu sagrāvuši plus mūsu eksotiskā trijotne (Šķēle, Šlesers, Lembergs) atlikušo sazagās.

5 1 atbildēt
Manam vectevam ari bija Minox fotoaparats, kuru es, budams siks, sabojaju. Zel tagad izdarita.
3 0 atbildēt

tas ir tāpēc ka mēs esam slinki, visi grib sēdēt pie datoriem un nedarīt fizisku darbu. visi grib būt baņķieri un hujomajo, bet par inžinieriem iet retais.

3 1 atbildēt

Latvieši ir tik gudri ka aizvera VEF rūpnīcu

2 0 atbildēt

Ļoti patika tavs raksts, bija ļoti interesanti, protams, skumji par Latvijas stāvokli mūsdienās un,ka nav tādu cilvēku,kas saprastu beidzot, ka kaut kas jāsāk darīt lietas labā :(

2 0 atbildēt

Labs jautājums, derētu par to padomāt

1 0 atbildēt

Nu labs raksts.Par to ražošanu un valsts vārda nešanu pasaulē vien paši latvieši nopūdelēja visu pasākumu jau tajās dienās, kad Latviju izlēma vien mūsu pašu tautas bāleliņi notirgot Eiropas Savienībai un jā, jāpiezīmē, ka šie "tautas kalpi" ir vien pašas tautas izredzētie kopš 90ajiem, cik ironiski sanāk.Vieni cīnās par to, lai šeit kaut kas notiktu, vai vismaz verbālu, rakstisku interesi izrāda par to, kamēr citi klusām sēž un grābj pilnas kabatas un neko šiem nevajag-tāpat jau viss ir labi. Ražošana Latvijā bija, tāpat kā nauda lielos apjomos.Kaut ko iznīcināja, kaut ko nopārdeva un naudu , kā mēs jau zinām izdalīja draudzīgi izdalīja caur dažādiem veidiem - ar banku bankrotiem vai smagajiem kamaziem piekrautiem , bet tas pierāda vien to, ka nepareizie cilvēki nepareizā laikā tika pie nepareizās varas. Šobrīd es autoram piekrist varu vien tajā, ka kaut kas būtu nepieciešams, bet tajā pašā laikā es šaubos . ka kāds tajā ieinteresēts būs, jo tomēr te jau netrūkst tādu , kas ies tai pašai ES vergot un iepirkt kakaiņus no viņiem, nekā paši savu kaut ko taisīs.

1 0 atbildēt

Ja godīgi padomju okupācija bija labāka par ES, vēsturiskie fakti pierāda, ka ES tikai atņēma Latvijai visus labumus.

2 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Agrāk bija labāk ! 

- No shit Sherlock?-

0 0 atbildēt

Latvijas valdība ir stulba, bet ne tauta. Visur meklē kādu ārēju ienaidnieku un veiksmīgi to atrod. Krieviju un Latvijas krievus. Bet varēja visu saglabāt un ražot vērtības un no tā būtu abpusējs labums, bet nē. Skrienot rietumu padomdevēju pavadā sagrāva visu ko vien var. Jaunatnei ir glupi prasīt vai acerās tās konservu kārbas Laz un Liaz autobusus ar ko mēs pārvietojāmies,bija arī Ikarusi. Uz ko es mērķēju? Lūk pēc PSRS sabrukuma ir viena republika kas nedevās uz graušanu. Tā ir Baltkrievija. Tur pa ielām braukā Maz autobusi un tādus pašus var ieraudzīt arī Rīgas autoostā, bet ar Baltkrievijas nummuriem. Nu māk gatavot, ja vēlas. Arī rūpniecība strādā. Jā uz Krievijas izejmateriāliem var strādāt ,ja tos piegādā par pusvelti. Tā savulaik iebilda vienā raidījumā viens žurnālists Lukašenko, bet tas atbildi nebija parādā. Lūk Jums ir viss, tad kāpēc Jūs dzīvojat mēslos? Ak jā Jums nekas jau nepieder. Nauda aiziet uz ārzemēm...

Mums ir tieši tāda pati situācija. Latvijā lielu daļa viss pieder kādam bet ne tautai. Eiropa iedod miljonus, bet mēs bez zagšanas neprotam vilcienus nopirkt. Tāpat ar ceļiem ir, bet tagad mainīsies tas. Eiropa sola vairāk ceļiem naudu nedot Latvijai. Bet Vef'am tiešām slava. Žēl ka to tā pa***sām..

0 0 atbildēt