local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteidzošā zinātne18

451 3

Nesen bezdarbības vadīts rakājos pa internetu un atradu stāstu, kurš mani ieinteresēja un lika pievērst padziļinātu uzmanību. Stāsts par kādu ekscentrisku zinātnieku, kurš spēja radīt jaunu dzīvību ar elektroenerģijas un ķīmisko vielu maisījuma palīdzību. Šī eksperimenta patiesumu nav iespējams 100 % pierādīt, taču pēc viņa pierakstiem un laikabiedru liecībām tur „kaut kas” notika.

451 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Intresants raksts :)

22 0 atbildēt

Vai ir zināms, kādas vielas bija tajā šķīdumā?

9 0 atbildēt

No nekā rodas nekas. Un stulbi komentāri netā. Bet raksts labs.emotion

3 0 atbildēt

Autor, atbilstošāk (šajā gadījumā) tev ir mainīt nosaukumu uz "Pārsteidzošā pseudozinātne".

2 0 atbildēt

viss izteiktais rodas no neizteiktā līdz atkal kļūst neizteikts. :) Mēs jau paši sastāvam no enerģijas, tāpēc, ja zin, kā, arī no plikas elektrības var radīt dzīvību.

1 0 atbildēt
Labs. Pluss tev.
0 0 atbildēt

man patika.. kādam tiešām tas ir jāizpēta

0 0 atbildēt

Negribu kasīties, bet kā ar radioaktivitāti?

0 0 atbildēt

Iespējams, jo tājā laikā reti kāds iedomājās par radioaktivitāti un iespējams, ka tieši kāds radioaktīvs priekšmets, piemēram, tās lielās baterijas, lai gan primitīvas un šķietami nekaitīgas, tomēr varēja būt par cēloni radioaktivitātei un veicinātāju šo ērcīšu izcelsmei. Ceru, ka pareizi sapratu jautājumu. 

1 1 atbildēt

Es laikam kautko nesapratu, bet viņš izveidoja jaunu ērci?

0 0 atbildēt

Nedarīšu ne vienu, ne otru! Tik slikts, debīls, vai kā savādāk neveiksmīgs raksts, bet kā tad pašam ar tiem rakstiem, pat tik sliktu rakstukā šīs tev nav. Ja rodas tādas negācijas par rakstu, tad vismaz varētu pats izveidot rakstu un pamācīt tādus kā mani, izteikt savu viedokli. Tas, ka rakstā var komentēt nez kādas jēlības, bet sava "pareizā" viedokļā izklāsts izpaliek neko labu neliecina. Gudri jau sēdēt pie sava datora un dirst...  

0 0 atbildēt

Ļoti patika teikums -

                           : Lai paildzinātu savas primitīvās galvaniskās baterijas strāvas plūsmu !

 

 

  emotion

0 0 atbildēt

Gadās, ka arī mūsdienās dīvainas teorijas izvirza pat Nobeļa laureāti- piemēram,  lai cik dīvaini nebūtu, Lainusam Polingam pasaulīte var pateikties par pārmerīgo aizraušanos ar C vitamīnu kā brīnumzāli pret visu visu visu. 

0 0 atbildēt

ieraugot ērces es atceros šodienas rītu kad es pamodos un man pie acs bija ērce jau sāka sukt mani !nu es jau vakardien svinēju!emotion un pamodos garā zālē!

0 1 atbildēt

ganjau kāda radība iedēja tur olas, jo kukaiņa attīstībai no nekā būtu vajadzīgi miljoni gadu.

1 2 atbildēt