local-stats-pixel fb-conv-api

Paralēlais visums eksistē82

1159 7

Kārtīgs Mind-Fuck raksts, kas liks tev varbūt aizdomāties par to, kas ir realitāte. emotion

1159 7 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://MIKE FLOORWALKER
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

šitā ir pamatīga prāta vētra. :) un es kaut kā vairāk tomēr esmu reālists, ja man rokās ir aliņš, tad man rokās ir aliņš- vienalga, kas man rokās, vai, ko es daru citā realitātē. :D

66 1 atbildēt

tas viss jav man bija galva,pirms es so izlasiju!Bet vai ir jega,kadam kko teikt! padomas,ka esmu ar putniem!Tikliidz tu nomirsti,tu jav piedzimsti kaa cits cilveks,tikkai tu to nezini... un neuzzinasi,jo viss sakas no jauuna! nav jegas skaidrot!

36 0 atbildēt

nekad par kaut ko tādu neesmu šaubījies. man šādi secinājumi izriet no racionālas spriešanas. ja reiz eksistē viens visums, kas radies kaut kādas izplešanās rezultātā, tad kāpec lai neeksistētu vēl kāds vai pat bezgalīgi daudzi? ja modernās teorijas pieļauj līdz pat 10 dimensijām,  tad kāpēc ne vairāk? varbūt pat bezgalīgs skaits dimensiju? arī nopietnākas teorijas par šo paredz paralēlu visumu eksistenci jeb ts multiversu.

19 0 atbildēt

Par to DejaVu.Šī gada laikā tas sanāk 2 mēneši man jau ir bijuši 3 sapņi,kas ir piepildijušies tieši tā kā es tos nosapņoju,cits nozīmīgāks cits nē,bet piepildijušies.Pēc mammas teiktā tas nozīmē ka iepriekšējā dzīvē dariju to pašu ko tagad,un dzīvoju pareizi.Pēc paralēla visuma un hinduisma apvienojuma sanāk,ka esmu atradis perfekto visumu,un tagad mana dzīve visu laiku ies uz apli nemainīgi,ja vien es neko nemainīšu.FUC*YEAH!Bet nav perfetu lietu tātad es izdarīšu kautko citu,jeb kļūdu un izveidošu jaunu visumu.Dzīves laikā nav iespējams visu izdarīt pareizi,jo mēs nēsam perfekti(neviens nav),tpc sākoties katram jaunam ciklam mēs jau paveram iespējas vietu jaunam ciklam,jo dzīvē ir bezgalīgi daudz iespēju(sižetu),ko izspēlēt:DTālāk neturpināšu,tpc šis koments jau tā ir MIND FUC*:D

17 0 atbildēt

Neesat kādreiz aizdomājušies kādēļ jūs pasauli redzat tikai un vienīgi no sava skatupunkta? Man no tādas domas pat mazliet bail paliek.

15 0 atbildēt

Ja mes esam dala no visuma , tad sanak ka visumam ir saprats un vins sak apsaubit pats sevi? emotion

14 0 atbildēt

Es atkal šī visa sakarā sen lasīju vienu interesantu teoriju šīs tēmas sakarā.. Ir nevis daudz dažādu paralēlo visumu, bet gan tikai viens konkrēts visums. Mūsējais. Bet interesantākais slēpjas domā, ka šajā pasaulē mēs esam nevis nu jau 7 miljardi cilvēki, bet gan esam tikai viens. Katra cilvēka dzīve ir kā paralēlā pasaule, kuru mēs izdzīvojam vienā pasaulē.. :D ķipa tu esi, gan Obama, Zatlers, es, Tava māsa un hitlers. Tu esi tu, bet visi pārējie apkārt arī esi tu, tikai paralēlā pasaulē, izdzīvo tās bezgalīgās paralēlās pasaules dzīves.. (hmm, sanāk ka ja es ar kādu esmu zegsā, es reāli zegsojos ar sevi..) bet nu doma apmēram skaidra.. :D

13 0 atbildēt

Kā ātri kļūt par Lv prezidentu vai holivudas zvaigzni?! Nomirsti un tu pārcelies uz paralēlo pasauli kurā esi prezidents vai pasaules zvaigzne.....challenge acceptedemotion emotion

 

++

11 0 atbildēt
Mother of god.. smadzenes uzgaja gaisa.
9 0 atbildēt

Vēdās ( indiešu svētajos rakstos) līdzīgi ir aprakstīts. Taču, nemirstīga ir nevis apziņa, bet gan dvēsele, kura ir nedzimusi un nemirstīga. Tādam dzīvām organismam kā kokam apziņas nav. Ja ir, tad ļoti maz. Vēdās arī teikts, ka šī pasaule ir garīgās pasaules izkropļots atspulgs. Reinkarnācija nenozīmē, ka tad, kad cilvēks nomirst, viņš uzreiz pārdzimst par cilvēku. Viņš mierīgi var pārdzimt par jebkuru citu dzīvo organismu.

Bet nu jā, neskaitāmi visumi. Vēdās teikts, ka pastāv visu veidu šķidruma okeāni.

Dzīvā būtne saņem ķermeni atkarībā no karmas. Un karma izskaudro ļoti, ļoti daudz ko. Kāpēc ir bagātie, nabagie, slimie, veselie, skaistie, ne tik skaistie.

8 0 atbildēt

Viens no labākajiem rakstiem, ko esmu lasījis ++

8 0 atbildēt

Sapņojot emotion mēs redzam paralēlās pasaules...

5 0 atbildēt
kāpēc pēdējā laikā visapkārt uzrodas arvien vairāk informācijas par šādām tēmām? Sakritība,vai kas? :D bet īkšķis uz augšu raksta autoram. Mindfuck pamatīgs,bet ir,ko padomāt :)
6 1 atbildēt

Eu nu nevajag uz nakti cilvēkus baidīt.. emotion Mindfuck.. ;d

4 0 atbildēt

LABĀKAIS RAKSTS SPOKOS !emotion

4 0 atbildēt

Laikam atkal būs jānoskatās Matrix... emotion

4 1 atbildēt

šis raksts ir nopelnījis ipad :)

3 0 atbildēt

..kā filmā 

Cloud Atlas
2 0 atbildēt

Šādi raksti man tiešām patīk.

2 0 atbildēt
šis raksts ir nopelnījis ipad :)
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »