local-stats-pixel fb-conv-api

Nežēlīgākās Japāņu spīdzināšanas metodes Otrā pasaules kara laikā49

938 6

Japāna vienmēr ir bijusi "īpaša", ne tā?

Lai gan daudzas valstis Otrā pasaules kara laikā veikušas šausmīgus noziegumus, Japāna to starpā īpaši izceļas ar saviem brutālajiem un nežēlīgajiem spīdzināšanas veidiem.

938 6 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Un pēc tam brīnās ka ASV viņus nafig nobumboja ar atombumbām...  emotion 

53 2 atbildēt

Fašisti salīdzinājumā ar Japaņiem bija miermīlīgi. Visu laiku zākājam, un atgādinām par Hitlera noziegumiem bet esam aizmirsuši par lielākajiem okupantiem, noziedzniekiem - Japāņiem!

Ja skatāmies kopumā, tad ļaunāki par Japāņiem ir tikai Sorosīti, Islāma teroristi un čekisti (īpaši Jagoda un Berijas valdīšanas laikā).

43 0 atbildēt
Pēc raksta izlasīšanas sāku domāt vai tiešām ar divām atombumbām bija gana.
37 2 atbildēt
Slimi
17 0 atbildēt

Gandrīz tik ļauni kā krievi

19 4 atbildēt

Neviens nav balts un pūkains, katrai tautai ir kaut kas tāds, ar ko kaunēties. Atšķirība ir tikai, vai tu to atzīsti vai nē. Blakus mums te ir ļoti liela valsts, kura neko nekad neatzīst.

11 0 atbildēt
Viens, vispopulārākais veids ir aizmirsts. Sagūstītos karavīru ienaidniekus piesēja stingri pie grīdas un aptuveni 2 metrus virs viņu pieres uzlika trauku ar mazu, mazu caurumiņu apakšā, tad tur ielēja vēsu ūdeni un ļāva tam pilēt. Parasti jo retāk pile krita, jo labāk. Aptuveni 1 piliens 2 sekundēs. Sākumā ieslodzītais tikai pasmējās, tā teikt, par šo pieredzi taču drīz pēc kādām 15min katrs piliens pēc sajūtām bija kā akmens uzkristu uz pieres, tieši tajā pašā vietā. Japāņu spīdzinātāji vienkārši atstāja cilvēkus tā guļot līdz viņi atzinās noziegumā, pateica noslēpumu vai deva tiem citu vajadzīgu informāciju. Tas bija viens no visdrošākajiem spīdzināšanas veidiem un tas gandrīz vienmēr nostrādāja. Ja tas, kurš tika spīdzināts neatzinās, tad viņu tur parasti atstāja uz vismaz 2 dienām lai nonstopā pil uz pieres tieši tajā pašā vietā un iznākums bija pilnībā sagrauta psihiskā domāšana. Katrs pieskāriens pierei viņiem bija kā sitiens no visa spēka un domāšana tika izsista no vietas. Būtībā cilvēks nu bija kļuvis bezjēdzīgs karā.
10 0 atbildēt

Cilvēki tomēr ir nežēlīgi lopi. Un tādi eksperimenti gan jau kaut kur pa slepeno arī tagad  notiek. 

10 0 atbildēt

Laiku pa laikam lasu pārmetumus amerikāņiem, ka viņi esot izmantojuši atombumbas un britiem, ka viņi esot noslaucījuši no zemes virsas Drēzdeni. 

9 0 atbildēt
Fašisms bija tikai itālijā, vācijā bija nacisms.
8 0 atbildēt

Tik šaušalīgi noziegumi, ka es pat nespēju visu izlasīt.  emotion 

7 0 atbildēt

Skaisti!

5 0 atbildēt
Slimie kropĺi.
5 0 atbildēt
Labs raksts 👍
6 1 atbildēt

Es laikam vemšu. Šo lasot pārņem pretīgums, bet vienkārši nevar novērsties. emotion 

4 0 atbildēt
Diezgan interesants raksts. Sava veida vinus var saprast. Tad bija kars un ienaidnieks bija vienkarsi izejamais materials, lai stiprinatu savu tautu. Skudras ar lupu kad svilina berni, par etisko pusi taja bridi nedoma.
3 0 atbildēt
brr emotion
3 0 atbildēt

Eeh, raksts propaganda un muļķības. Nenoliedzu, ka tas viss notika, taču tiek pasniegts pavisam savādāk.

Komentēju, lai darītu zināmu, ka pakarot aiz īkšķa vai mēles,  šī ķermeņa daļa uzreiz amputētos un cilvēks nokristu. Mēle vispār ir tikai muskulis. Tā nevar izturēt 90kg svaru!

4 1 atbildēt

Patiešām pretīgi un slimi, kāā kaut ko tadu var nodarīt

2 0 atbildēt

Tad jau labi, ka nometa tās atombumbas, lai miers, kaut gan, pēc manām domām, tādi 'eksperimenti' notiek arī mūsdienās kaut kādās mistiskās vietās...

3 1 atbildēt