local-stats-pixel fb-conv-api

''Mūžīgas dzīves" Noslēpums!17

436 5

Dzīvot ilgi un laimīgi vēlas ikviens. Ja ir laba veselība, tad – kaut 100 gadu. Zinātnieki apliecina, ka cilvēka organisms ir paredzēts 150-200 gadu garam mūžam. Pagaidām gan tik ilgi neviens nedzīvo, tačusavu desmitu pāri gadsimtam gan. ANO izveidots saraksts, kurā reģistrēti iedzīvotāji, kas pārsnieguši 110 gadu robežu. Pēc pēdējās skaitīšanas datiem uz mūsu planētas 115 gadu un vairāk bija 76 sievietēm un diviem vīriešiem. Šo vecums ir precīzi dokumentēts.

436 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mezgls
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Interesanti, ka daži ir piekopuši to, ko parasti neieteiktu darīt, ja grib ilgi dzīvot - nesmēķēt un neēst neveselīgi u.c.

20 0 atbildēt

Agrāk pārtika bija tīrāka, zāle, zaļāka un pat cigaretes mazāk indīgas... mūsu paaudzēs nez vai ir iespējams nodzīvot pat līdz 100am, jo kad šie simtgadnieki bija jauni, pārtika pat ne uz pusi nebija tik traki piebāzta ar ķimikālijām, par smēķiem jau vispār nerunājot emotion

12 1 atbildēt

Es tāpat neesmu pārliecināta vai es gribētu nodzīvot tik ilgi... Reāli sanāk pārdzīvot visus, kas tev ir tuvi un dārgi. Neticu arī, ka pēc 100 gadiem cilvēks var justies fiziski un morāli labi. Manuprāt traki.

11 0 atbildēt

Labs raksts, bet nākamreiz izvēlies labāku nosaukumu.emotion

5 0 atbildēt

Vispār ilgi nenodzīvo jo visi streso, a stress ir galvenais iemesls slimībām, dzīvo kā poher viss un ilgi dzīvosi ;D

1 0 atbildēt

Es noteikti negribētu tik ilgi nodzīvot, bet es arī nekad ilgu mūžu neesmu vēlējies. Varu piekrist tam, ka iepriekšējos gadsimtos viss bija savādāk, tas ko cilvēks dara ar savu organismu jaunībā, lielā mērā ietekmē viņa dzīves kvalitāti vecumā. 

0 0 atbildēt

2. emotion viņi pat visi vienā mājā nesalīstu......

0 0 atbildēt

Agrāk laikam cigaretes pat bija veselīgākas nekā tagad emotion

0 0 atbildēt
Nu tik ilgi es arī negribētu dzīvot:I
0 0 atbildēt

vai tiešām kāds vēlas tik ilgi dzīvot,vai vnk baidās nomirt,jo neviens jau nevar pastāstīt,kas notiek pēc tam un vai vispār kas notiek!

es ceru,ka ilgāk par pirmo pensiju man nevajadzēs te sisties!

0 0 atbildēt