local-stats-pixel fb-conv-api

Meli vai lieli meli?56

888 8

Mazs ieskats dižās Krievijas informācijas teātra aizkulisēs.

888 8 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Televīzija
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Lielisks raksts! Medaļa no manis, un tā tik turpināt! Tieši jutu, ka pietrūkst viena kārtīgu rakstu licēja. Jau aknās sēž tie fakti un FML.

62 0 atbildēt

Agrāk Balti apdzīvoja teritoriju līdz maskavai un drusku tālāk, tākā tā reāli ir mūsu zeme ;)

Krievi ir sasodīti šovinistiski un nacistiski dzīvnieki, to var manīt katru reizi, kad krievs neatbild latviešu valodā. Bet kāpēc krievam jārunā "suņu valodā", ja vājais latvietis piekāpjas??? Ir teiciens: "vājākais piekāpjas stiprākajam", tad man rodas jautājums, vai savā dzimtenē Latvietim ar sūda imigrantu ir jārunā citā valodā, vai latvietis ir vājāks? Nē, tā nav! Ja mani nesaprot, tad tā nav mana problēma!

Ja imigrantam kas nepatīk, tad lai tinās atpakaļ uz roģinu.Piedevām nesen krievijā bija pāris raksti par "utaino ģenētisko pārākumu par pārējām rasēm un tautām" - tas tiešām ož pēc nacisma.

51 1 atbildēt

Spēcīgs un patiess raksts. Laiku pa laikam sēžu krievu forumus, un tur šito smadzeņu mazgāšanu var just visnotaļ...

27 0 atbildēt

Nosaukums ''slāvi'' ir cēlies no latīņu ''slove'' - vergs (slave - angļu, sklave - vācu, esclave - franču, slaaf - afrikandu utt.) , tātad slāvi - izbēgušie vai par labu kalpošanu brīvatlaistie vergi.

22 0 atbildēt
Krievi ir tāda pati "tauta" kā amerikāņi tikai nedaudz vecāki, labs raksts +
19 0 atbildēt

Precīzāks tulkojums pēdējai bildei būtu "atgriezīsim visu atpakaļā" manuprāt.

Nu, no kurienes tas nāk, tur arī aizies- atPAKAĻĀ. emotion

Raksts ir lielisks: cepuri nost!!! +++

18 0 atbildēt

Krievi, tauta, kura bez mongoļiem un tatāriem vispār neko nav sasniegusi. Kamēr bāliņi staigājas pastalās, krievs sadzēries grāvī vāļājās.

7 0 atbildēt

Viena lieta, ka vini šos melus izdomā un izplata, bet otra lieta, ka vini jau paši šiem meliem jau ir noticejuši un ir parliecināti, ka citas patiesības nemaz nav..

7 0 atbildēt
Cilvēki, kas tic RT, nav normāli. Es apskatījos, ko tur rāda - propogandu, kura, skaidri redzams, ka ir meli, bet atrodas āmuri, kas tam tic...
6 0 atbildēt

Mums krievu valoda būtu jāsapot, nevis tajā jārunā. Tāpat kā viņiem būtu jāsaprot mūsu valoda, bez runāšanas. Krievs runā krieviski un mēs saprotam, mēs runājam latviski un krievs saprot! Abi ir laimīgi!

8 3 atbildēt
Slāvi(slavic) - slave(vergs. angliski). Mani vienmēr ir interesējusi šī saistība. Kāpēc vēsturiski ir iegājies tautu, kas dzīvo Krievijas teritorijā, saukt par vergiem? Bija kaut kāsa teorija par vikingiem, kas esot paverdzinājuši nabaga krieviņus. Neatceros tik, kāds bija teorijas nosaukums. emotion
5 0 atbildēt

 Ukraiņi, baltkrievi, serbi ,horvāti un vēl dažas tautas, ko krievi gribētu pieskaitīt pie slāviem, īstenībā ir baltu atzars.

Kur tu šito izrāvi? Mūsu valodas pat nav līdzīgas ar šīm tautām. Kaut gan raksts ir labs un par to lieku plusu.

4 0 atbildēt

Versija kā cēlies nosaukums ruskije. Tā esot saukuši senās karotāju cilts rusu vergus, esot prasīts kas tie par cilvēkiem, atbilde esot ruskije, ( rusiem piederošie) .

5 1 atbildēt

Raksts ir ļoti labs.

3 0 atbildēt
Njam ta ir tipiska krievija.
3 0 atbildēt

Nu takš dabiski, ka pat Visumu un visas Galaktikas radījuši diženie krievi, visa veida dzīvību uz planētas Zeme aizsākuši krievi, visas tautas, valodas, mākslas izpausmes un zinātne ir radušies tikai un vienīgi pateicoties superģeniālajiem krieviem... tā varētu turpināt līdz bezgalībai. emotion

3 0 atbildēt

Pat Krievijas himna vienmēr ir bijusi kaut kāds plaģiāts - Jau 19 gs sākumā cars Aleksandrs I vienkārši lika pārdzejor Anglijas himnu.Tad, kad varu sagrāba boļševiki, Krievijas himna bija Marseljēza, nopi*ģīta frančiem, pēc tam- Internacionāle- franču anarhistu sadzejota. Pēc kara Staļina tētiņš tomēr lika sacerēt PSRS himnu kaut kādā orģinālākā variantā. Kura tagad kārtējo reizi kā second hand  atkal ir piemērīta Krievijai- vārdus drusku piedzenot pa jaunam.

3 0 atbildēt
Vai tik krievi nebija cēlušies īsti no Mongoļu un vietējo kopienu ļautiņiem. Un krievu kirilica ir atvasināta no grieķu alfabēta, kur dažs labs burts ir līdzīgs un no varbūt mongoļu vai skandināvu burtiem.. Bet jā, krievu lielummānija ir pasaulē stiprākā - viņi par katru varu grib piesavināt dažādas teritorijas, kuras kuros tur gadsimtos iekarojuši un grib uzspiest savu valodu - sak mēs, komuņagas, esat labākie un Jums vajag runāt mūsu skaistajā no citām valodām atvasinātām valodām.
1 0 atbildēt

Skaties, ka no krieviem par šito rakstu pamatīgi nesanāk trūkties :D Bet raksts riktīgi labs. No manis +.

1 0 atbildēt

Krievija - citu tautu cietums

0 0 atbildēt