local-stats-pixel fb-conv-api

Mazāk zināmi fakti XIII10

665 1

Nākotne balstās tagadnē. Tagadne balstās pagātnē. Un daudzas pagātnes liecības pazūd reizē ar vecajiem ļaudīm, kuri visu to pārdzīvojuši uz savas ādas. Un tieši tā ir patiesā vēsture.

665 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

emotion

6 1 atbildēt

Interesanti,nezināju šādās lietas! Taisi vēl,tikai būtu jauki,ja vairāk pacenstos konspektēt lietas,citādi sanāk lasīt "sausu" tekstu.

3 0 atbildēt
Visas iepriekšējās daļas pirms kāda laika man bija slinkums lasīt, jo baigi garie teksti, un neizskatījās interesanti, bet šodien piespiedu sevi izlasīt - lasīju ar interesi un pirmo uztvēru pat nedaudz humoristiski.. ;]] turpmāk lasīšu lai vai kas, jo patiešām jauki ir lasīt lietas, kas ir kādreiz notikušas un uztvertas kā pasaules BAIGĀS ziņas.. Tagad jau kas - vissīkākā un šķietami elementārākā lieta tiek uztverta pasauliski, vai arī tieši pretēji, nenozīmīgi.. Es zinu, ka uzrakstīju ļoti nesakarīgu tekstu (un nevajadzīgu), bet jā, nemāku noformulēt savas domas vārdos ;D
4 1 atbildēt

Telegrāfa līnijas būve izmaksāja 14 558 sudraba rubļu. Sākumā Rīgas birža bija projektam atvēlējusi 12 000 sudraba rubļu. Izrādās, ka arī toreiz tāpat kā šodien faktiskās izmaksas ir lielākas.Telegrāfa aparāta bilde man arī piejama - iespaidīga.

3 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ļoti labs raksts emotion

0 0 atbildēt

Ar ebrejiem futeni spelet...  emotion Tad labak cilvekedajus pierunat par veganiem kljut.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt