local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, par kurām ASV klusē81

1746 11

Lietas par kurām amerikāņi labprātāk izvēlas klusēt.

-

-

-

-

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Lietas-par-kuram-Kina-kluse/683276

1746 11 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

Manā mājā klusē par to kurš apēda nutella

143 2 atbildēt

Tas, ka tu par viņām neesi dzirdējis nenozīmē, ka par viņām klusē. Tās visas ir problēmas par kurām Amerikā cilvēki nekad nav beiguši gaudot.

48 0 atbildēt

A pie mums ir mazāks rasisms? Pret čigāniem izturas stipri rezervēti (maigi izsakoties). 

No otras puses labi tikai ja puse melnādaino ir ganksteri, bet čigāni pie mums lielākā daļa zog, apčakarē un izplata narkotikas

43 0 atbildēt

Skatīsimies paši uz sevi, nevis uztrauksimies par citu problēmām.

Tā vien liekas, it kā mums būtu tukši cietumi, mazāk zādzības, veselīgs uzturs un visas grūtnieces ir precētas māmiņas. Nemelosim paši sev! Mums tāpat visa Latvija pilna ar visādiem vazaņķiem/ēm.

25 0 atbildēt

Amerikai ir parāds, bet iebilst labāk nevajag, savādāk ieviesīs demokrātiju..emotion

19 0 atbildēt

Kā tas ir redzams Tava raksta 4. attēlā, 80% ieslodzīto ASV ir melnie.

Politkorektie amerikāņi nolikvidēja IQ testus, jo līda ārā nejaukais fakts,ka vidējais IQ baltajiem ir 100, šķībacainajiem 105, bet melnajiem- 70- kas kopā ar paaugstinātu emocionalitāti arī uztaisa tos 80% melno cietumnieku.

Cietumi ir pārpildīti vēl tapēc, ka melnajiem sīču ražošana ir bizness, no kā arī pusaudžu grūtniecība- tās grūtniecītes arī parasti ir melnās,kuras negrib vilkties uz skolu, bet slaistīties pa māju un saņemt naudiņu, par kuru nav jaatskaitās mammai.

Ja sieviete ir vientuļā māte (lielākā daļa melno tādas ir-tiesa, parasti tur kāds tēviņš tuvumā ganās), bet strādā,viņai pabalsts par katru bērnu ir $400 mēnesī, medicīna par brīvu, cilvēks,kas bērnu aizved un atved no skolas un pieskata,līdz mate pārnāk, par brīvu.Pārtikas kartītes  bērniem- $180 mēnesī katram. Ja nestrādā,arī pašai vismaz $400 un pārtikas kartīte $180 + žetoni sabiedriskajam transportam+ apmaksāti mobilie+ medicīna par brīvu. 

 Tā kā krāsaino skaits ASV jau pārsniedz balto skaitu zem šādiem uzstādījumiem viņu ekonomikai ir zveģec obligāti. 

17 1 atbildēt

8. bitch please. emotion Amerkaņi pusaudžu grūtniecību neslēpj, bet ar to lepojās. Tu laikam nēesi redzējis MTV šovu "16 and pregnant"

14 0 atbildēt

Pastāsti labāk par to, ko noklusē Latvijā ! emotion

13 0 atbildēt

neviena valsts pasaulē nedrīkst vienkārši ņemt un drukāt sev vajadzīgu summu, šī summa ir atkarīga no valsts teritorijas resursiem (zelts).

8 0 atbildēt

Taisi vēl šitādus rakstus! +

7 0 atbildēt

:D  grībētos zināt par ko klusē latvija 

7 0 atbildēt

Tev lkm nav ne jausmas ka rodas valutas vertiba...

5 0 atbildēt

Ja tekstā nebūtu tik daudz kļūdu tad būtu labi, bet tā galvenā doma saprasta. Par ASV un Krievijas parādu varētu pastrīdēties, tu minēji, ka Krievijai tas praktiski nav. Tomēr, ja salīdzina abu valstu IKP un tad ārējos prādus, tad sanāk, ka ASV ir jāatdod viss savs IKP, bet Krievijai puse. Tad tas nekas nav? Bet vispār interesanti papētīt un saprast, ka mums zināmākās un attistītākas valstis kļūtu visnabadzīgākās, ja parāsds būtu jāatdod uzreiz ;)

4 0 atbildēt

Un kā tad viņi par to klusē autor ?

3 0 atbildēt

Daudzi saka, ka Amerikāņi ir stulba nācija, ka tauta neko nejēdz un nesaprot. Atliek iemest aci komentāros un var tikai saprast, ka vairums Latvijas iedzīvotāju nav ne ar ko labāki.

3 0 atbildēt

ASV nemaz neatdos parādu. Kkas nepatiks un uzsāks karu.emotion

3 0 atbildēt
vinji ari kluse par lielo skaitu izvaroshanas gadijumu, kuros izvarotajs tiek attaisnots, jo taada nu ir virieshu daba. vinji kluse par to ka vinjiem ir lielas problemas ar dzimumu nevienlidzibu. vinji kliedz par vienadam tiesibam, bet geji vairuma shtatu nevar nodot asinis. kad kads aizrada, cik daudz posta asv nodarijusi, vinji tad sauc - bet atceraties ko hitlers izdarija. ka tragiskako notikumu ,jaunajos laikos, vinji uzskata 9_11 teroraktu. vinji uzskata ka vinju tesiba jau kopsh dzimshanas ir neesat ieroci. man nepatik amerika, parak daudz liekulibas.
6 3 atbildēt
Nekas jau neparedzems nebija. No Amerikas visu var sagaidīt... Bet raksts super :)
3 1 atbildēt
Nu jau nu jau visbiežāk diskriminēti esot nigeri un latinos, par to gan man nāk smiekli, tā ir klišeja! Par rasismu pret nigeriem runā tikai eiropā, asv ir pavisam cita aina!
2 0 atbildēt

Labs raksts.

3 1 atbildēt
« 1  2  3 »