local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas, ko nezini par bārmeņiem15

612 3

Cik viegli vai grūti ir būt bārmenim ?

612 3 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Lasīju un pie katra punkta nodomāju-jā,tā tiešām ir. Bet-lai cik šajā profesijā būtu skriešanas, pārpratumu,dažreiz agresijas(manā iestādē ir atļauts atteikt dzērienu,ja klients šķiet pārāk iereibis vai arī alko ietekmē kļūst neadekvāts),man patīk šis darbs. Bieži vien pēc 12 h darba dienas aizeju mājās ar taadduu pozitivisma lādiņu.
3 1 atbildēt

aizmirsi pateikt ka bārmeņi parasti zina gandrīz visu . Nu vismaz par to vietu kur strādā , visas baumas utt

1 1 atbildēt

es mācos par bārmeni, esmu jau 3 kursā - so i cant wait emotion

0 0 atbildēt

Pilnīgi neko jaunu neuzzināju :P

0 1 atbildēt

Ko vērti ir vien šie divi teikumi:

"Bārmeņu darba dienas ir ļoti garas un nogurdinošas, kāpēc gan neiedzert kādu šotiņu, lai stundas saīsinātu? Tā bārmeņu sabiedrībā nav pieņemts, turklāt, vairums bāru to nemaz neatļauj."

VAIRUMS!!! emotion   Cik ķiurģijas centru neatļauj saviem darbiniekiem iemest kādu šotiņu? Vairāk vai mazāk par "VAIRUMS"? :D Baigi labais apgrūtinājums profesijā: nevisur ļauj dzert darba laikā. Pareizāk sakot - nevisur drīkst dzert priekšniekam redzot.

Strādājot puslīdz dzīvā bārā un salejot šotu glāzītēs 35g (ja liesiet 50, tad jau līs pāri malām), inventerizācijā plusos būs tik daudz šmigas, ka visu izdzert nemaz nav reāli.

Un NEEESOT PIEŅEMTS!!!! :DDDD

1 2 atbildēt

tik ljoti paziistami...

0 1 atbildēt
Un ja zonglesana un bārmeņa flare jau pamata satveriens ir pretējs vecīt es naktsklubos un bāros esmu daudz nostrādājis
0 1 atbildēt
Veci tu nekad neesi bijis bārmenis puse no raksta ir fake
0 2 atbildēt

Pilnīgs bleķis. Es pats esmu strādājis par bārmeni studiju gados un varu teikt vienu: lielākas haļavas pasaulē nav!

Tiem, kuriem gribas, lai (vismaz kaut kāda) nauda kabatā būtu netikai algas dienā, aizmirst kā tas ir maksāt pašam par savu alkoholu, strātāt ne biežāk kā katru otro dienu, darba laikā koķetēt ar meičam - ļoti iesaku izmēģināt šo "amatu".

Kādas ir nepieciešamās iemaņas? Tādu nav! Ja neskaita iemaņu būt pālī un tripā tā, lai citi nepamana. Jā, ja gribēsiet strādāt kādā "cienījamā" bāriņā, tad vajadzēs iemācīties ap 10 kokteiļu receptēm, bet tagad, uz sezonu, pieņems tāpatās.

3 6 atbildēt