local-stats-pixel fb-conv-api

Katastrofas, kas izmainīja to, kā dzīvojam šodien13

650 0

Šajā rakstā par katastrofām, no kurām cilvēki guva mācību un izdarīju visu nepieciešamo, lai tās vairs neatkārtotos.

650 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Titānika Laivu skaits atbilda tā laika prasībām, reglamentiem u.c. Visas tās prasības un standarti bija novecojuši un sastādīti priekš mazākiem kuģiem ar stipri mazāku pasažieru skaitu. Par cik Titāniks bija krietni lielāks bija izstrādāts projekts ar papildu laivām taču "Gudrie vīri" to noraidija jo uzskatija ka ar tik daudz laivām kuģis visiem izskatīsies nedroš. Un tapēc ka esošais laivu skaits atbilda vissām prasībām Izmaiņas netika veiktas. emotion 

30 0 atbildēt

Labs raksts, tikai ieteiktu koriģēt stilistiku un gramatiku... emotion Piemēram: "Mums visu laiku tiek atgādināts, ka aviācija nekad nav bijusi tik droša kā mūsdienās, tomēr lai tas notiktu, aviācijai bija jāiziet cauri neskaitāmām traģēdijām un viena no ievērojamākajām aviācijas traģēdijām bija divu pasažieru lidmašīnu sadursme virs Lielā kanjona, 1956.gadā."

Pārrakstu: "Mums visu laiku tiek atgādināts, ka aviācija nekad nav bijusi tik droša kā mūsdienās, tomēr, lai tas notiktu, aviācijai bija jāiziet cauri neskaitāmām traģēdijām, un viena no ievērojamākajām traģēdijām aviācijā bija divu pasažieru lidmašīnu sadursme virs Lielā kanjona 1956.gadā."

Bet - paldies - par jau tā labo darbu...

11 0 atbildēt

A kur 9/11 ? Tikai tāmdēļ tagad ir tik stringras drošības pārbaudes lidostās un tikai tāmdēļ cilvēkiem ir daudz vairāk bail lidot....

11 1 atbildēt
nedomaju ka trageedija stadionaa ietekmeja to kaa tagad gulju uz divana atliecis kajas un lupijot telefonaa
8 0 atbildēt

Labs raksts.Tev sanāk Raksti vel.

8 0 atbildēt
Par trešo var krieviski pateikt: 'Ņegņevi boga'. Nekad nesaki, ka kaut kas ir nenogremdējams, nenobeidzams utt. Liktenim patīk jokot emotion . Starp citu, labs raksts!
7 0 atbildēt
*Ņujorka nevis Nujorka
6 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Visisas drošibas instukcijas un prasības ir rakstītas ar cilvēku asinīm....

3 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt