local-stats-pixel fb-conv-api

Katastrofa Katovicē, 200668

1722 10

Pēc Zolitūdes traģēdijas būvfirma «Re&Re» ir saņēmusi valsts un pašvaldību pasūtījumus par 11 miljoniem.

Kā lietas ar katastrofu vaininiekiem risina citur?

Polija, 2006. gada janvāris- iebruka izstāžu zāles jumts. Un iebruka tad, kad notika gadskārtējā pasta baložu izstāde,kas pulcēja ap 700 cilvēku. Pēc 90 minūtēm, līdzīgi, kā Rīgā, notika otrs iebrukums. Glābšanas darbi turpinājās 18 stundas 17 grādu salā. Glābēji no drupām izvilka 65 mirušos un vairāk kā 170. ievainotos. Sijas un pārsegums sekunžu laikā sabruka pār apmeklētājiem.

1722 10 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Pietiekoši daudzus, lai Latvijā arī beidzot kāds iesēstos!

Maximas direktore nav tava mammīte?

77 6 atbildēt

Cik daudz traģēdiju un nelaimju ietu secen, ja pieturētos pie visiem sen zināmā teiciena : Mācies no citu kļūdām !

Līdzjūtība visiem cietušajiem un jeb kādā veidā ar traģēdiju saistītajiem cilvēkiem.

57 0 atbildēt

Es personiski uztraucos, kas notiek visā pasaulē. Ja tu esi aprobežojies tikai ar Latviju, soryy, čali. Ja pasaulē kaut kas notiktu ar ekonomisko stāvokli, tas lielā mērā arī iespaidotu Latviju. Ja tu twitteri ierakstītu "prayforlatvia", tad Tu redētu, cik daudz pasaules cilvēku jūt mums līdzi.

36 3 atbildēt

Paldies par info! Būtu mācījušies no citu negatīvās pieredzes...

25 0 atbildēt

Tu esi morāls kroplis!

Īsi un konkrēti.

20 0 atbildēt

Tagad vien jācer, ka arī "Maximas" būvfirmu "Re&Re" iesēdinās.

Kā jau ziņoja, viss ir salikts par maz konstrukcijās (t.i. skrūves un viss pārējais nepieciešamais), metāla stieņi savienoti nepareizi un interneta plašumos tikai minēts, ka tur ir stradājuši nekvalificēti būvnieki.

Nu jau t/c "Domina PRISMA" virs kasēm plaisā sijas.

13 1 atbildēt

Varu derēt, ka mūsu zemē vainīgajiem tiks izteikts rājiens un visi dzīvos kā līdz šim, rausdami kabatās naudu uz drošības (un citu dzīvību) rēķina. 

12 0 atbildēt
anh avatarsanh

varu derēt, ja arī latvijā būs kādi vainīgie atrasti, tad tāpat nebūs īstie vainīgie un būs tā, ka kko mož iesēdinās un viss, nebūs nekādu jaunu likumu, nekā, dzīvojam tālāk, līdz nakamajai traģēdijai

11 0 atbildēt
Toreiz arhitekts arī iesēdās, jo izrādījās ka viņš bija nokopējis kāda itāļu arhitekta plānu, bet tā zāle nebija paredzēta sniega slogam.
9 0 atbildēt

Ar prātiņu izskatās nedraudzējies ? 

8 0 atbildēt

nu blin! pietiek vienreiz celt saadus kaarsu naminus!  izskataas ka daziem pilnas kabatas ir svariigaakas par cilveku dziiviibaam!

7 0 atbildēt

Tu rasists esi? Kāda starpība kāda tautība? Mēs visi esam vienādi, kādu mūs Dievs ir radījis.

10 3 atbildēt

Tā - malači poļi, ka nenoraustījās un vainīgos sodīja. Maximas lietā, man nav ilūziju - visi būs tīri un spodri. Tā ķēdīte ir gara - projektētāji, projekta apstiprinātāji (būvuzraugi), būvnieki, veikala īpašnieki (lietotāji). Gan jau šajā ķēdītē ir bijuši kukuļi, lai lietas ātrāk kārtotos un acis pievērtu uz kādām nepilnībām. Tā sakot - iesaitītas lielas investīcijas, nedrikstēja nobremzēt. Roka roku mazgā = Latvian story.

6 0 atbildēt

Kārtējais angārtipa projekts... Nezinu kā citiem,bet man jau no sākta gala šie šķūņi neiedveš nekādu uzticību.Bet nav jau variantu-visi lielveikali ir tādi,un kaut kur tak ir jāiepērkas,un jāriskē ar veselību,vai pat savu nožēlojamo dzīvību.(kas nafig nav neko vērta... )

6 0 atbildēt

Tu esi slims, es zinu ka nekad nedrīkst nevienam ļaunu vēlēt, bet es tiešām ceru ka ar tevi kaut kas atgadīsies un varbūt tu nāksi pie prātiņa.

6 0 atbildēt

Polijā valda likumi,Latvijā nauda un blats.

4 0 atbildēt

Redz es par to nemaz nezināju, bet par Latviju ziņo visā pasaulē. Nu iespējams mani tik ļoti neuztrauca tādas lietas agrāk.

4 0 atbildēt

Ziemā jau vispār traki, sals.

4 0 atbildēt

Viss atkal varēs sākties no jauna atkal meklēs ,kā sagrābt vairāk naudas  izmantojot lētus un neizturīgus   materālus  un tas begsies līdzīgi viss drizāk tādiem uzņēmumumiem vajadzētu  liegt piedalīties valsts pasūtījumos.... emotion

3 0 atbildēt

drosh esi dzirdejis, ka dzive vis nak preti. Protams ka tev tas neruup, jo tu doma kas gan ar manim var notikt! Tici man, gan tu reiz sanjemsi sodu. Tu esi parak stulbs un neiejutigs, lai saprastu, ka ir, kad tu ieraugi mirushu, sadragatu savu tuvienieku!

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »