local-stats-pixel fb-conv-api

Ja Tu norautu pa muti no Supermena46

1208 7

Ja neskaita dievus un dievības Supermens noteikti ir visu laiku spēcīgākais cilvēka izdomātais tēls. Lai man piedod Lāčplēsis, bet, ja šis vīrs kautos ar Melno bruņinieku, tad cīņa būtu beigusies jau kādu labu laiku atpakaļ, nevis turpinātos Daugavas dzīlēs mūžīgi. Bet kā īsti tas ir... cīnīties ar Supermenu? Kas notiktu ar Tavu feisu, ja viņš tā no sirds iegāztu? emotion Centīšos atbildēt pēc iespējas nopietni emotion

1208 7 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

''Tu būtu tā dabūjis pa purnu, ka visi pasaules fiziķi labprāt mērot ceļu līdz Tavām atliekām, lai varētu iemācīties kaut ko jaunu par Visuma rašanos.''

Par šo nopietni sasmējos, un es gandrīz nekad nesmejos. 10/10 =D

45 1 atbildēt

Šis sviests man uzmnudrināja rītu. Paldies :D ++

24 0 atbildēt

 

 

Šis ir viens no vislabākajiem sviestiem, kādus es jebkad esmu lasījis. Kruts visās niansēs :) Nepareizas pieturzīmes mani aizvien kaitina, taču šoreiz pat tas bija nesvarīgi. Vislabākā vieta: ‘Nobeigumā novēlēšu, pirmkārt, nekad nedabūt pa muti gaismas ātrumā, otrkārt, ja tomēr gadās, tad netuvāk kā Krakovā...‘ Puis, you made my day emotion

20 0 atbildēt

Tad tā radās lielais sprādziens....

8 0 atbildēt

Tu būtu tā dabūjis pa purnu, ka visi pasaules fiziķi labprāt mērot ceļu līdz Tavām atliekām, lai varētu iemācīties kaut, ko jaunu par Visuma rašanos.

Labs :D
7 0 atbildēt
Vsauce3?
4 0 atbildēt
4 0 atbildēt

Kad supermens izspiež sūdu, tad rodas milzīgas zemestrīces, kad viņš nošķaudās, tad rodas supervētras, bet, kad čurā - tad cunami!

4 0 atbildēt

Bišķin stulbs jautājums ,bet kas notiktu , ja viņš nopirstos ?

4 0 atbildēt

Lāčplēša liktenīgā cīņa, bija ar Melno bruņinieku, nevis ar Kangaru. Taču + nopelnīji tāpat.

3 0 atbildēt

Raksta autors aizmirsa piebilst, ka arii pats Supermens peec taada sitiena neaizietu bez skrambas. Shaubos, ka pat Supermens vareetu izdziivot 45 megatonnu speeciigu spraadzienu. Ja njemam veeraa fizikas likumus, tad pat ja Supermens buutu no dimanta, tas neiztureetu temperatuuru un spiedienu kodolspraadziena epicentraa.

Ok - Pienjemsim, ka Supermens tomeer izdziivo: Radioaktiivais starojums pilniibaa piesaarnjotu vinja kjermeni liidz taadam liimenim, ka vinjsh agri vai veelu atstieptos... Un ja pat tad ne - vinjsh nedriiksteetu tuvoties nevienai dziivai radiibai, vai pat florai vairaakus tuukstoshus gadu, jo vinjsh buus paarveersts par staigaajoshu, kodolreaktoru degvielas stieni.

Un kaa punktinjsh uz ''I'' - ja shii "kodolsitiena" spraadziens tieshaam ietvertu visas Baltijas valstis (kas ir neiespeejami, jo Krievi 1961. gadaa uzlaida gaisaa 50 megatonnu "Cara Bumbu", kuras spraadziena raadiuss bija ''nieka'' 35 kilometri), tad visa atlikusii planeeta tik un taa izmirtu tuvaako meeneshu laikaa. Spraadziens destabilizeetu zemes garozu - zemestriices, cunami un vulkaanu izvirdumi, kas liktu muusu veestures lielaakajaam dabas stihijaam izskatiities kaa peles purkshkjiem, kaa arii gaisaa izsviestie puteklji un pelni ne tikai saindeetu muusu atmosfeeru, bet arii pilniibaa aizsegtu sauli nonaaveejot visu dziivo uz planeetas.

Bet galu galaa - Ja sitiena aatrums ir 99% no gaismas aatruma, tad 300 gramus smags objekts (shinii gadiijumaa - duure) zemes atmosfeeraa jau radiitu spraadzienu, kas izniicinaatu visu planeetu pat nesasniedzis nelaimiigaa adresaata seju. Spiediens, kaadu duure radiitu celjojot ar shaadu aatrumu saspiestu gaisa daljinjas tik ljoti, ka rastos kodolsinteeze (Divu atomu kodoli sapluust kopaa, radot jaunu atomu, kaa rezultaataa tiek atbriivota energjija. Dziivi piemeeri ir uudenjrazha bumbas vai zvaigznes). Taatad Supermenam nebuutu pat kaadam konkreeti jaasit, lai uzlaistu gaisaa visu planeetu.

Secinaajums - Ja tu tieshaam nokaitinaatu Supermenu liidz liimenim, ka shis tev dod pa seju, tad vari lepoties, jo buusi panaacis Zemes izniicinaashanu.

Tas taa - piebildei.

3 0 atbildēt

Labākais raksts šodien emotion

3 0 atbildēt

Raksts izcili  labs, bet nosaukums neveiksmīgs, sevišķi redzamā daļa- izlasīju tikai tāpēc, ka pievērsu uzmanību tam, kas ir autors. Malacis, ka pārtulkoji to videoklipu, citādi visi tikai dzeltenos tekstus vien tulko- tikai drusku gļuks ar gaismas ātruma ciparu (99% vietā Tev ir 100%) . A tas tāds sīkums. 

8+ no manis

3 0 atbildēt

Tā radās varoņi, kas par runas mākslu tālāk netiek, pie darbiem!

2 0 atbildēt
Ja viņš sistu Čakam, tad tiklīdz viņa kulaks pieskartos Čaka sejai, tā tas uzreiz lidotu atpakaļ ar 100x lielāku spēku
2 0 atbildēt

"Norauties" no Supermena būtu liels gods, bet tomēr pret Č.N. feisu viņa dūre sabirst putekļos.

1 0 atbildēt

kriptonits bus mans vairogs! emotion

1 0 atbildēt

That Vsauce

1 0 atbildēt
Man domāt ka jāsamazina supermena darba jauda līdz normāla kravas vilciena jaudai un viss būs ok. Tāpat kā liek ātruma ieobežotājus autiņiem.... emotion
0 0 atbildēt