local-stats-pixel fb-conv-api

Interesanti Fakti Par MELNO NĀVI 2.daļa.13

Re, otrā daļa arī klāt! emotion

Skatīt iepriekšējo daļu šeit -

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Interesanti-Fakti-par-MELNO-NAVI/750276

316 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Labs raksts! Īsi un konkrēti. Tīkami tādus lasīt! :-)
5 0 atbildēt

12. Nu loģiski ka viņas vēl pastāv,  bet 19.... tur kkādā gadā viņu offiaicāli atzina par beigušos, jo gadā bija mazāk par 1000 konstatētām saslimšanām....mūsdienās šis skaitlis ir pat vēl mazāks....

5 0 atbildēt

Viens no pirmajiem, kas meginaja pareizam metodem cinities ar Melno Navi bija Nostradamus -arsts un paregis.... shi cina vinam dargi maksaja-vins zaudeja gimeni...

4 0 atbildēt
Karalis Alfonso un Leons...? Nopelnīji plusu, bet ko.tu.domāji ar to Leonu tas ir kads pazīstams ugunsgrēka tēls? Vai Leonas Karaliste?
2 0 atbildēt
Ko tu muldi, ka vel sodien ir meris valstis... tupenis esi? Sen jau vairs nav, ja butu, tad sen ari Eiropa butu
1 0 atbildēt

labi fakti emotion

0 0 atbildēt

9.tev ir nepareizs...patiesībā viņiem tieši bijajautra un izaicinoša mūzika mēra laikā, jo viņi uzskatija, ka tas nāvi spēs nobiedēt....prasti kāds pārģērbās par nāvi un citi ar viņu dejoja, līksmoja un smējas, jo domāja k tas viņiem dos svētību!

0 0 atbildēt

nu tas jau joka peec, tas jau tik taa. 

Nav jau gluzi, ka musdienas tadas fukin metodes neizmato. negluzi nu es pats varetu liecinat, ka tiek izmantotas ne tik tadas brutaaalas izpratinasanas manieres. Es nedrikstu liecinat, bet tici vai nee, ir sliktak( np pratinataju viedokla labakas metodes. kaa no cilveka izdabuut patiesibu).

Es personigi, nekad neesmu nevienu nodevis- ne valsti, ne komandas biedru, bet tas jau tik taa, es laimigs biju, kad mani pirms water boardinga izglaba. Bet tik un taaa, man armijas laiks ir cauri!!!!!

nekad nevienu nenodotu, bet valdiba tik skataaaas kas sai izdevigak, mani kara braaali jau sen aizgajusi nebuuuutiiiiba delll valdibas lemumiem...!W!!

0 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt